Pencarian Cik En dan Blog : Entry Kita Jiwa Kita

Klik banner untuk join. ;)

Saya join pencarian ini sebab saya rasa pencarian ni sangat menarik. Tahniah buat penganjur, Cik En. Saya dah tak ingat macam mane boleh kenal dengan blog Cik En. Puas dah saya duk fikir, fikir dan fikirrrrrr tapi buntu. Mungkin dari join segmen kot, atau mungkin juge dari blogwalking? :D

Okey lahhh. Stret to the pencarian. Nak tahu betape jakunnya saya  mase 1st time nak collect tiket flite? Rujuklah entri PERTAMA saya. Hihi.

Saya tak pasti yang mana satu entri TERBAIK saya. Adakah yang popular itu boleh dikatekan terbaik? Huhu. Tapi, saya attachkan link kisah saya dan Lya Alyani di situ. Nak tahu macam mane kami jumpe?? Terjah la. Memang terbaikkkk sangat jumpe blogger lain dengan berbaju tidur. Ye dakkk? Hee. ;)

Dannn akhir sekali, kalau nak tahu ape kaitan kubis dan keputihan, sumenye terjawab di entri TERAKHIR saya tika join pencarian ini. (:

Tagging: BONDA


29 comments:

LYAfrina said...

gud luck lalinggg

Wanieys said...

selamat bersegmen dear :))

shahdiana said...

ENTRY MENARIK NI...BUAT RASA NAK BACA JE SUME YANG DI HIGHLIGHT TU....MESTI...MESTI....PAPEPUN.... GOOD LUCK YE...

are_lin@yu said...

gudluck dear ;-)

Chic Na said...

cari jgn tak cari. hehe.. :)

Tihara said...

akak pernah review blog cik en dulu kalo tak silap...nice segment :)

putryteya said...

semuga menang .. entri kak fariza best laah ... :D

eintan nurfuzie said...

huhuhu... cik en pun dh lupe cmne kit a berkenalan..hehe.anuway thnks join..
ka tihara pnah review blog cik en dulu..
cik en tahu.. xde lagi yg buat segmen cmni.. so mencuba sebab kita akan update dan update dan lupe yang belakang2.. so ni kasii review balik entry dah bersawang tu..hehehe

Arina Shamsul said...

good luck dear :)

~Sweet Honesty~ said...

nahh.. selamat bersegmen la geng.. (^_^)

Cik Aini Lavender's said...

sejak dua menjak ni rajin sggh tuan blog ni menjoinkan diri dlm segmen ye..hehe
gud luck ye dear :)

Masha Meisters said...

fikir punye fikir rupanya kenal kerana sebiji epal...hehe

Deqla manjew said...

deqla pun x tau mana satu entri yg terbaik...sbb tu x join..hihi...tgk la camne... :)

izan mama mia said...

joint segmen..rajin yer...good luck.



pssst...jwb soalan,.kami dah sepakat tak nak menambah zuriat lagi, cukuplah mia seorang..

maszull said...

assalamualaikum fariza...gud luck dear...:)

Cinta Misteri said...

Slamat brsegmen...
Hehe..tk thn..
*jumpa bloger lain dgn brpijamas*

Kesuma Angsana said...

gd luck... slm kenal n dah follow u 1263

~~oOpEt~~ said...

1 ayat : gud luck :D

shar90 said...

hee... rajin nye kak xD
gud luck xD

shar90 said...

hee... rajin nye kak xD
gud luck xD

Zaidalifah Hussin said...

oh..tq...tag bonde,

bonde suke, bonde senyum riang....

Cik Farhana said...

Waa bestnya ! Goodluck key..blog nih mesty susah nak cari mna 1 entry yg terbaek kn..semua best2 kowt hee

eita said...

rajin nyer jaa...

anisalya said...

terbaik!!! hehehe...

Deq's Qienz said...

dah join..hihii..gud luck teacher..

testing2 123..via by se satio.hikhik

Che Rosliza Che mat said...

Selamat bersegmen..nak join jugak kalau ada masa free nanti..

IntaNBerliaN said...

selama bersegmen.. sy dah lama amat xjoin apa2 segmen...

nuyui a.k.a miss YUI said...

hihih.. salam kenal dari sgmen yg sama ya..

Pn. Sheila@CC said...

selamat bersegmen n berblogging... :-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
COPYRIGHT by TENTANG KITA Template design by Bunga Hati Mama