Pemenang Teka Teka Sempoi: Retak beribu² lemon



Bila pemenang nak diumumkan ni, maka dengan rasminya teka teka DITUTUP la ye. Terima kasih pada yang sudi menghantar penyertaan dan cuba meneka dengan bermacam² tekaan. Hehe.

Alhamdulillahhh. Ada 31 pernyertaan yang join. Namun, saya terpaksa menolak 8 penyertaan kerana tidak mengikut spesifikasi format yang diberi. Cewahhhh. Ayat poyosss sokmo kan. Ye takkk? Hee. Maka nyaaa, saya dengan ini telah memilih 3 pemenang dari 23 penyertaan yang sah. ;)


Pemenang pertama, penyertaan yang dapat meneka dengan tepat iaitu kos sebanyak RM 450.00 dan juga yang terpantas adalah Norhariza a.k.a jaakechik. Tahniah dear. Hentam keromo pun mengena target tuh. Hehe. Name awak pun dekat² same dengan saya, sebagai penganjur. Name panggilan pulak exactly same! Suratan atau kebetulan? Dan² tulah nak kebetulan kan. ;)

Pemenang kedua juga dapat meneka dengan tepat iaitu Cik Nur. Rezeki orang dah sehat agaknye ni kan. Tahniah sayang. Dannn the last one, CtAyue dengan tekaan RM 450.50. Nak jugak letak 50 sen tu. Huhu. Okeylahhh. Ketiga² pemenang ni perlu berikan nama penuh dan alamat pada kotak komen entry ni dengan 3 pilihan buah buahan kegemaran korang daripada 5 yang tersenarai ini: pisang naga laici oren jagung

Lagi 20 penyertaan tu takmo sedih² tau. Saya dah bookmark profile korang. Kirenya korang ade extra points untuk next event. Insha Allah. (:


40 comments:

Deqla manjew said...

wow! tahniah pemenang..deqla lgsg x teka..hihi....

eita said...

sipi2 dah tu..
tahniah ye

IntaNBerliaN said...

tahniah utk pemenang...

izan mama mia said...

tahniah pada mereka bertiga...wh..ada event lg pas ni..??

Masha Meisters said...

yeah...dah leh!!!

tahniah si pemenang semua...hee

Masha Meisters said...

yeah...dah leh!!!

tahniah si pemenang semua...hee

Wanieys said...

ala wani xmenang sedihnyer....huk huk huk...hehehe tp kan tahniah pada pemenang yg jawab dgn tepat tu..terror la mesti cermin keta penah pecah kan tu dh tau bp hrga yg kena hihihi....wani xder pengalaman lg sbb tu xtau hrp minta simpang la :)

Chic Na said...

alahhh.. asyik salah je. nak majuk lah ngn Jaa I. hikhikhik..

tahniah Jaa II, Cik Nur & Ayu. korang pilih ape? nak tau nak tau. :)

Yumida said...

oooo..sy bru tahu..harga repair cemin depan keta...ooooo
sy entam kromo je jwb..kikiki
tahniah pd yg menang :)

shar90 said...

untunglah sape menang... hehee

CtAyue said...

sy dh bg belum address yer..lupa dah publish ke belum tadi..

dyabunga said...

ala..xsempat nk join.bru dpt bw..huuhu

syafiqakarim said...

tahniah pd berkenaan

::CIK LYNN:: said...

tahniah :)

anisalya said...

tahniah ye. adat meneka. kalau betul tu betul la. kalau salah terima aje. hehehe...

etuza said...

wah tahniah ya...pemenang tu, maaf agak biz sukan peringkat sekolah lagi lah...so no time online..

~Sweet Honesty~ said...

wahh tahniah la pemenang.. dpt buah tu..baik tuk kesihatan..hihi

Yana Libra said...

hehe..saya pun dah dekat gak la kak..tambah lagi satu kosong aje saya teka..hehe :p

N.Aima K said...

wah tahniah kpd pemenang!!!

Nyue said...

tahniah kps pemenang...huhuhuhu....xsempat nk join..ehehe

lelamaisara said...

TAhniah>>>

Cik Nur said...

akak jaa....! Nur baru BW ni.. tak sangka nur teka tepat..hihihih.

mungkin rezeki org dah kembali sihat ni kan..hihihihi...

kena pilih buah ye...ikutkan semua tu feberet... tapi kena pilih satu yee.. jap ek...

Wanieys said...

wani tag sis kat sini

http://wanieysqaliefsuka-ga-contest.blogspot.com/2012/06/sayakah-follower-bertuah-itu.html

Deq's Qienz said...

biola teka teki nihh..xsempt nk join..apapon tahniah wat pemenang :)

eintan nurfuzie said...

cik en jawab 600...skit tu

Si Matatajam said...

Alahai kurang rm150 rupanya... Nampaknya kos repair kat Langkawi ni murah gak la yek...

Si Matatajam said...

@Cik Nur
Tahniah cik Nur

Si Matatajam said...

@CtAyue
Tahniah.....rezeki2..,

jaakechik said...

hahahhahaha.... seronoknya jaa menang la! pemenang pertama lak tu..heheheh... tharu, tharu....! bt chic na...dengki laa banyak2 pon okeh...hahahhahaa..... yg penting aii dah MENANG.... ngeee....

Tihara said...

akak nak join hr tu jaa..tp tk paham yang tang sponsor tu apa...hehe :)

~~oOpEt~~ said...

nh mesti penyertaan pet dtolak sbb xekot format :D

Arina Shamsul said...

eh?say terlepas ke entri tu..uwaaaa..huhu..

btw tahniah kepada pemenang :)

nana kamarul said...

CONGRATULATION kepada si pemenang. Jodoh kot name nak same. Hehehe!

eita said...

singgah lagi

~ KaiSara AiMan PunYe BloG ~ said...

dila sj teka2 je...hihi..beza rm10 je..

profmie said...

ala..sy kalah pula...nyesl xteka betu2x..huhuu

maszull said...

assalamualaikum fariza...tahniah2 pd pemenang ...:)

Che Rosliza Che mat said...

Tahniah!!! kepada yg menang..

Dieyna said...

tahniah pada pemenang sob sob sob... hehe

wan nurul hezrina said...

tahniah korang..nie marathon baca entri..dah banyk ku tinggal..hehehehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
COPYRIGHT by TENTANG KITA Template design by Bunga Hati Mama