BEN ASHAARI DAN SAYA



Klik banner untuk join. ;)

Sudah lameeee rasenya Bro Ben tak buat segmen. Mr Mama la katekan. Sooo, bila dah ade ni, amek peluang la kite sume kan. Ye takkk? Hee.

Blog camanakah yang saya suka baca dan kenapa ?
Pastinya for the first thing, blog yang ringan loadingnya. Sebab? Kalau terrrkena hari line lembap sedunia mengalahkan siput, tak ke naye kan. Hilang terus mood nak blogwalking. Silap² tertido depan lappy. Hee.

Keduanya, entri yang menarik tertarik and the boom! Sebab? Entri yang best ni sudah pasti ade point² yang hendak dikongsi untuk readers. Secara langsung, dapat tambah pengetahuan. Dannn bile sudah melekat tu, mesti akan bace every word. Paling penting, pasti esok datang lagi. ;)

Cukup la kot due kan. nanti panjang pulak. Hehehehe.


24 comments:

~Sweet Honesty~ said...

penah tetido dpn lappy x?? hhehe..selamat bersegmen..(^_^)

IntaNBerliaN said...

rs cam nk join gak je.. hihi

Michelle Hopell said...

selamat bersegmen :)

Wanieys said...

singgah segmen sama juga sis hihihi

aReLaN said...

rajin betul bersegmen kan.huhu

Cik Nur said...

salam kenal...hehehehe..
memey dah kenal kan.. :)

Nur dari segmen yg sama.. :)


http://cahayacita2.blogspot.com/2012/06/segmen-ben-ashaari-dan-saya.html

fieda said...

ermm..betul tu apa yg jaa tulis..yg utama blog loadingnya mestilah ringan kan..

Fadzmie Mohamad said...

Salam perkenalan. Singgah dari segmen yang sama. ;)

Done followed you. Jangan lupa like blog saya ya? Trimas! ;)

http://www.fadzmiemohamad.com/ba-dan-aku/

anisalya said...

rajin bersegmen ek. good luck...

etuza said...

selamat bersegmen, blog Pesona biasa2 saja, sudilah baca mana2 yang sesuai ya..tq

CtAyue said...

selamat bersegmen...

are_lin@yu said...

wahh terlepas kali ni nak join segmen bro ben.mesti dah tmat kan..hehe..selamat bersegemen dear ;-)

jaakechik said...

waa..rajin ek join segmen abg ben... btw jaa dah klik 5 chur churp dan 1 hb kat atas tu..hehe.... mekasih klik yg jaa punya!

Nyue said...

selamat bersegmen :)

maszull said...

assalamualaikum fariza....mama pun join sekali segmen ni....:)

Tihara said...

blog ni best warna pink :)

mrs mell said...

selamat bersegmen..

kite tag awak.. hehe

http://ciksitiekerol.blogspot.com/2012/06/1st-giveaway-by-jaakechik-corner.html

Yumida said...

sm la..ske pd blog yg loading cepat..tambah2 lg bila line skrg slow je kann

Masz Sidek said...

terlepas segmen abg ben ni... huhuhu

Arina Shamsul said...

suspen saya tengok tajuk tu dear..haha..

Iam Yanty said...

Salam Kenal . Dari segmen juga - Keep in touch!

Si Matatajam said...

Blog M berat tak bila nak loading? Habaq na...

~~oOpEt~~ said...

tanglike "pasti esok dtg lagi" mcm makanan.. "bila sedap nk lagi".. hehe.. rajin eh join :) gud luck :D

wan nurul hezrina said...

selamat bersegment yea

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
COPYRIGHT by TENTANG KITA Template design by Bunga Hati Mama