SEGMEN PKA RAHIM : ADA LAGU TU BEST KE TAK..???



Klik banner untuk join. :)

Saya di invite oleh tuan punye segmen untuk join segmen ni. Sebenarnya sudah beberapa kali Pka jemput join segmen² yang die anjurkan sebelum ni tapi saya tak berkesempatan nak join. Siannn die. Rajin betul die promote segmen² die. :)

Kalau letak lagu dalam blog ok ke tak?

Bagi saya, ade pro and con nya kan. Ye takkk? Hee. Okaynye bila lagu tu tak terlalu kasar, sedap didengar dan ade button pausenya. Yang jadi tak okaynya bila lagu yang menyakitkan telinga. Dahla lagu tak sedap, pastu tak boleh nak stopkan pulak. Grrr! ;)



18 comments:

Pka Rahim said...

tq awak sudi joinnn :)))

~Sweet Honesty~ said...

lagu sya tak best ke?huhuhuhu

NUR FARHAH said...

sy tag anda disini :)
http://luvlymunger0se.blogspot.com/2012/06/mega-tech-giveaway-by-mizzsninie-cikmun.html

Fariz Reza [FR] said...

assalam saya dah jadikan nama awak merah dalam list saya tanda menjadi membership (^_^) tahniah... fariza dah jadi geng bloglist ; ) fariz / fariza huhu same la nama kite...

Entry terbaru: Carilah Suami yang Boleh Bawa Dirimu Mencium Bau Syurga

nia marlissa said...

kalu lagu yang x kena degn jiwa kita tuh , haishh nak marah rsanya

syakirah izwanie said...

Ehh, lagu blog saya best tak? Feel kan. Boleh pause lagi. Hihi :)

~~oOpEt~~ said...

ok gak tu letak lgu dlm blog.. cuma.. certain blogger kalau y jenis bukak bnyk2 blog, dye mgkin off blog y ade lgu.. sbb annoying :D kecuali ada button pause :)

p/s : pemerhati :)

Dieyna said...

tersentak klu lgu terlalu kuat

Miss BaNu said...

hehehe setuju...tpi lagu dlm blog saya okey je kan ehehehe

Mazniza said...

Join sini jugak~

http://purple-mommy.blogspot.com/2012/06/segmen-pencarian-blogger-follower-bawah.html

Deq's Qienz said...

slamat bersegmen..sy nak join jugak la..hehehe :)

@ deqla manjew said...

lagu kt blog deqla best kan? hihi...lgpun boleh je stop kalo tak nk dgr...hihihi

Yana Libra said...

setuju~~

kena ada button pause ngan stop baru best~

maszull said...

assalamualaikum fariza...rajin sungguh fariza ni join segmen....apa2 pun selamat bersegmen yer...:)

CikMai said...

kalau lagu tu kena ngan entry , ok la.

kalau lagu tu tak sedap , tutup truih sound lappy, muahahaa, takde la kejam sgt smpai tahap tutup blog dia

Arina Shamsul said...

selamat bersegman dear..

Mazniza said...

Tagged you

http://purple-mommy.blogspot.com/2012/06/segmen-jom-tingkatkan-follower-anda.html

IntaNBerliaN said...

betoi2.. setuju sgt2 dgn kata2 jaa psl lagu tu..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
COPYRIGHT by TENTANG KITA Template design by Bunga Hati Mama