Dihujani hadiah² dari teman blogger !



Abis sudahhh cabaran saya untuk berkongsi aktiviti harian saya selama cuti sekolah minggu pertama. Nak sambung lagi ke untuk minggu ni? Tak yah la ehhhhh. Sebab semalam dah tertinggal satu hari. Kalau ade yang perasan, satu hari semalam satu habuk pun, saya tak update pape entry. BW pun entah ke mana. Sebok sangatlah kononnye uruskan si adek bertunang. Huhu. Alhamdulillah, dah selamat sumenya walaupun adelahhh sedikit sesi merajuk² dan mengamuk². Itu pasal lah takde mood nak update sebenar²nyaaaa. Hoho. Dah². Tutup cite. Titik. :)

Hari ni saya nak berkongsi perasaan gembira dan terujanya saya bila dapat hadiah dari teman² blogger. Bukan lah saya nak menunjuk² ke hapeeee. (Allah marah tau menunjuk² ni) Cume sekadar memberi penghargaan pada mereka sume dan entry ni lah sebagai pengantaranya. Dan sebenarnya lame dah tertangguh buat entry ni. Maaf ye pada tuan² tangan yang memberi tu. Mungkin dorang pun terrrtunggu² entry ni kot. ;)

Pertama sekali, yang tudung bawal crown tu hadiah dari Hijabersfashion Couture, sponsor GA Tri Fa Wardrobe. Saya dah bagi pade kakak adek perempuan saya sebab die berkenan mase saya tunjuk pada malam celebrate befday die aritu. Kedua, yang pink comel tu mesti korang dah tahu dari sape kan. Ye takkk? Hee. Dari MiaDuniaku 1st Giveaway. Keychain gitar tu dari Kak Fieda. Cenderajiwa tanda perkenalan katenya. Hehe. Sweet kan die. Brooch tu?? Ohhh, brooch kiut miut tu pun dari Kak Fieda juge, sebab saya adalah antara pemenang teka² die aritu. Kirenya dapat hadiah berganda lah. (:

Sekarang saya sedang menunggu hadiah dari Wardah-Persona Giveaway Fever 2012. Sponsornya ialah Bunga Hati Mama yang HOT tu. Hehe. Saya rase kan mesti die tengah pening duk bikin hadiah saya tu sebab die dah kenal saya ni cerewet bebenor mase edit blog aritu. Sampai 2 minggu lah duduk dalam gua berdue, kes edit sane sini melayan karenah saya. Hee. Sampai arini saya rase bersalah tau. Berkawan dengan orang yang sangat berterus terang macam saya ni, banyak cabaran kan dear. Nasib baiklah si Arina ni penyabar orangnya macam suami saya. Ampun ye sayang. Take your time! I'll be waiting walau seribu tahun. Hihu. ;)

TERIMA KASIH SUME!!


69 comments:

eita said...

banyak dapat tu hadiah...
tal nak berkongsi ke?
:P

izan mama mia said...

bestnyer dapat banyak hadiah.....er...comel yg pink tu....hahahahah terperasan sudah.....tq sudi terima hadiah kecil dari saya....

Wanieys said...

bestnyer banyak dpt hadiah....meh kita share hahhahha

~Sweet Honesty~ said...

wahh..untungla dpt hadiah.. huhu..

Deq's Qienz said...

wahhh bestla dapat present..hehee nak jugakk..huhuu

Sho Reen said...

seronok giler~
sye dri tahun lepas join GA/Contest tak pernah dapat2 smpai sekarang :P

Aine Ainun said...

weee...manyaknya....

saya pon ade gak, tapi xdela terkumpul n banayk gini..
tapi, mmg seronok kan kan...=))
tak kira la apepon org kasi...=)

etuza said...

tahniah ya..dapat hadiah tu akan rasa dihargai.

Yumida said...

alhamdulillah..mmg rezeki kan...

icumm said...

waah..banyak nyer dapat hadiah...icumm tak berkesempatan lagi nak join giveaway..banyak komitmen lain..hehe

::CIK LYNN:: said...

thniah...seronoknya dpt byk hdiah...=)

Dieyna said...

alhamdulillah.. rezeki.. dua tiga hari lagi hadiah lain pulak menyusul kot.. hehe gelak jahat

~~oOpEt~~ said...

bestnya.. bnyk dpt hadiah.. pet pun nk :P

SyamimiNazifa said...

bestnya dapat hadiah :D

Chic Na said...

banyaknya hadiah. mesti lg semangat nak join GA ni. hihi.. cik na je pemalas. :)

Misya Mialen said...

alhamdulillah, murah rezeki sllu;) alalala... kesian mama arina...

Arina Shamsul said...

HAHAHA..Akan ku buat yang terbaik untuk mu laling..haha.

tungguuu ..ngeee..

Arina Shamsul said...

weeee..hadih dia banyak la...tahniah lalink..:)

Ayuni said...

bestnye....

Masz Sidek said...

best yer dpt hadiah... :)

CikMai said...

dtg tgk hadiah dier...hihik ..

Tihara said...

alhamdulillah..murah rezki jaa dpt hadiah bermakna :)

Cinta Misteri said...

Untungnye dia..

Azza Afdzal said...

jom kongsi hadiah tu hihi

NAL said...

byknyer..untunglah..

ain dzaya said...

pewiitt!pewitt!byknyer boleh adiah tu..bole la konsi2 kan..ehee :)


Ain dah pandai buat drama sekarang.

Miss BaNu said...

banyaknyer hadiah..nak gak...haaha

Hasrina said...

sharing is caring..hehe

@ deqla manjew said...

deqla pun da dpt hadiah dari mama...cuma lom wat entry..dah amek gmbo tp habis kena format blk..tetibe poblem lak kat hp..alahaiii....

maszull said...

assalamualaikum fariza...seronoknya dpt banyak hadiah dr teman blogger tu...inilah berkatnya rajin join segmen kan...:)

kinara kinatara said...

banyak je dapat hadiah...
hehe..kina join jep dapat x penah ag..:)

иιиα αмιяα said...

seronoknya dapat hadiah. :) n

9n0L4 said...

@eita
takmoooooo. huhu. aritu kan dh byk dpt hadiah kan. turn jaa la pulak kali ni. ;)

9n0L4 said...

@izan mama mia
haha. mmg comel pun. kiut sgt. mekasihhh ye. lenkali nk lagi tau. ;)

9n0L4 said...

@Wanieys
haha. yg ini sharing is not available okehhh. nnt ade rezeki lain pulak insha Allah. ;)

9n0L4 said...

@~Sweet Honesty~
huhu. sgt untunggggg. nnt ade la tu utk cik sweety pulak. ;)

9n0L4 said...

@Deq's Qienz
sgt best dear. seronok giler lah org kate. nnt ade la rezeki nak dapat tu. sabor ye. ;)

9n0L4 said...

@Sho Reen
huhu. belum rezeki lagi kot dear. sabor ye. mungkin akan dpt yg besor. insha Allah. ;)

9n0L4 said...

@Aine Ainun
hehe. betul betul betul. rezeki nak dpt byk utk bulan 5 ni. alhamdulillah. :)

9n0L4 said...

@etuza
betul tu. sekarang hanya menunggu hadiah dari cekgu pulak. huhu. boleh gitu ehhh. :)

9n0L4 said...

@Yumida
lepas ni rezeki org lain pulak kan. inshaAllah. ;)

9n0L4 said...

@icumm
tak peee. dulukan komitmen yg lebih penting. join event ni sampingan aje. ;)

9n0L4 said...

@::CIK LYNN::
sgt seronok. lagi seronok kalau cik lynn tambah hadiah utk kite lagi. hehe.

9n0L4 said...

@Dieyna
hehe. insha Allah akan sampai la tu nnt. tak sabor ni kak. ;)

9n0L4 said...

@~~oOpEt~~
hehe. kalau nak, join la event bloggers. kene rajin sikit la. ;)

9n0L4 said...

@SyamimiNazifa
dapat hadiah mahunye tak best dear. free tuuu org bagi. hehe. ;)

9n0L4 said...

@Chic Na
hihi. semangat juang yg tinggi utk join GA lepas ni. moge² berjangkitlah pade chic na. ;)

9n0L4 said...

@Misya Mialen
syukur. ade jugak rezeki kan. hehe. sian die. dahla sibuk memboskan diri. ;)

9n0L4 said...

@Arina Shamsul
haha. mekasih ye yang. akan ku tunggu yang terbaik itu. dengan sabarrrr. ;)

9n0L4 said...

@Ayuni
mmg best sgt dear. rase mcm nak melompat pun mase tengok kat peti surat. hehe.

9n0L4 said...

@Masz Sidek
mesti lahhh best. suke sgt dapat hadiah. org gile aje yg tak suke kot. hihi. ;)

9n0L4 said...

@CikMai
hihi. tgk jelah ye dear. jamu mate aje lah. best tu kan. ;)

9n0L4 said...

@Tihara
syukurrr. bukan senang nk dptkan cenderajiwa tu. akak pun dpt brooch tuuuu kan. ;)

9n0L4 said...

@Cinta Misteri
untung sgt². hehe. ade rezeki dpt la lagi insha Allah. ;)

9n0L4 said...

@Azza Afdzal
hihi. tak bolehhhhhh. ni berkat melayan tagging dan sapot rakan blogger tau. ;)

9n0L4 said...

@NAL
alhamdulillah. nilah yg dikatekan rezeki kan. tuah kite tak nmpk di kaki. hehe. ;)

9n0L4 said...

@ain dzaya
hehe. mane boleh kongsi dear. hadiah ni utk sorang tau. takde kongsi². ;)

9n0L4 said...

@Miss BaNu
haha. belum rezeki miss banu kot. awak kan selalu join segmen bagai kan. insha Allah ade tu dapat nnt. ;)

9n0L4 said...

@Hasrina
hoho. takde istilah sharing caring di sini dear. ku bolot sume ni sorg aje. ;)

9n0L4 said...

@@ deqla manjew
alahaiii, cian nye dieee. hp pun format balik ehhh. ingat pc aje. hehe. ;)

9n0L4 said...

@maszull
waalaikumussalam mama. betul tu mama. ni sume berkat melayan tagging dan sapot sesame blogger. ;)

9n0L4 said...

@kinara kinatara
sabor ye kina. insha Allah nnt ade rezeki tu. rajinkan diri lagi ye. ;)

9n0L4 said...

@иιиα αмιяα
mesti dan konpem lah seronok. dapat hadiah pasti lah beronok² kan dear. ;)

Hasrina said...

:)

fieda said...

dah sampai..alhamdulillah..

9n0L4 said...

@Hasrina
hehe. sengeh je die. nak jugak la. ;)

9n0L4 said...

@fieda
mekasihhhhh kak fieda. suke sume cenderajiwa tu. ;)

IntaNBerliaN said...

alhamdulillah... murah rezeki :-)

9n0L4 said...

@IntaNBerliaN
syukur. mintak mintak lepas ni dpt lah rezeki BE pulak ye. hehe. ;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
COPYRIGHT by TENTANG KITA Template design by Bunga Hati Mama