Seharian di hari ulangtahun si dia !



Malam sebelum hari kejadian, saya terrrtidur di atas sofa. Kononnyaaa nak tunggu saat pukul 12. Mungkin mengantuk sangat dek kerana penat bertaklimat siangnya dan bosan tengok gaya permainan bola Tranung yang entah pape. Huhu. Jadinyaaa, awal pagi semalam baru saya wish sebelum pergi ke PPD Kemaman.

Plannyaaa, saya nak buat chezzy wedges kat rumah lepas balik dari taklimat. Tapi bila memikirkan si dia terperuk ajeee dalam rumah sepanjang minggu ni, rutin paginya kemas rumah, hantar dan amek saya di sekolah, petang pulak kalau takde main bola, duk la bersantai tengok TV dengan saya. Sooo, saya tukar plan dan ajak la si dia gi jenjalan ke Mesra Mall. Kami tengok wayang cite Madagascar. ;)


Dah abis wayang, kami makan pizza. Saya teringin nak makan. (ehhhh, befday sape ni sebenarnya. hee.) Si dia la suh saya decide nak tengok cite ape, nak makan ape. Hehe. Tahun ni potong piza je lahhh. Kek takde.

Nak abis kan satu pizza ni bukan main payah lagi. Side order lagi. Dalam wayang tadi, dah pun makan hotdog dan popcorn besor. Makan pulak berdua ajeee. Memang takkan abis lah satu pan pizza ni jawabnya melainkan kalau dah save perut dari pagi kan. Ye takkk? Hee. Lastnye, take away jugakkk yang tak abis tu! Seriesly, kenyang sampai ke malam. ;)

Gitu jelah celebrate nya. Saya nak cari hadiah pun, si dia sebok duk mengacau. Nak pilih pun tak senang. Segan la saya. HAHA. Saya just luangkan masa seharian bersama dia. No blogging for a day! Tu yang sonyap je tu semalam. Hehe.


39 comments:

hafiziqin said...

wah wah
sdp btol piza tu.

Wanieys said...

huhu sis napa la letak pizza tu..teliur taw x...dapnyer hihihi...selamat hari ulang tahun utk suami sis yer :))

CikMai said...

Fuyoooo makan besar tuuu

Cik Nur said...

patutlah sonyap..!
cuti blogging bersama yg tersayang.. mmg terbaiklah kan..

apa2pun selamat ulantahun kelahiran buat suami kak ja.. :)

are_lin@yu said...

sedapnya pizza tu..nk sikit boleh..hehe

Yumida said...

auwwwwwwwwwwww! sedap pizza tu kak...
slmt ulg thn bt yg tersyg jgk :)

a i m z said...

sedapnyaa...huu. lapoo

Nyue said...

hohoho...nasib da keknygan..ahaha

pizza itu dah xmgoda nyue..ehehe

Masha Meisters said...

hihi....bestnyer makan pizza tu

~Sweet Honesty~ said...

ewaahh ewaaahhh.. patot la senyap uea..dating rupenyee.. wish kt si dia yea.. hepy belated bday..(^_^)

Kopi Adrenalin said...

heppy besday to him
btw terliur tgok pizza 2..hihihi

follow me back ya... :)

Tihara said...

hpy bday utk hubby u...dapnye pizza, akk ske minum milo kat situ :)

Nazayiena said...

Selamat ulangtahun kelahiran buat suamimu dik....

maszull said...

assalamualaikum fariza...patut la senyap je rupa2nya ada agenda terbaikk la...:)

Ms Velentine said...

selamat hari jadi buat husband...

mrs mell said...

terliuq tengok pizza hat..... hihi

Masz Sidek said...

hehehe... itulah yg terbaik... meluangkan masa bersama... tangguh berblog sekejap...

happy belated birhday buat suami awak....

Masya said...

fokus kat pizza tu buat terliur..... biarlah sambutan sederhana janji masih diingatikan.. moga dipanjangkan umur.. kekal kehujung nyawa...

Rohani Hashim said...

sedapnya pizza rasa mcm dhlama xmkn pizza;)

Saya Disini said...

nakkkkkkk

Si Matatajam said...

Mmmmm sedapnya pizza tu.. Bestnya dapat jln2 tgk wayang...mkn2 .... Semoga akan sentiasa bahagia ngan encik suami hingga ke akhir hayat... Hepi besday untuk hubby Fariza

CtAyue said...

mesra mall..hehe.. dekat dgn kampung sy.. :)

Michelle Hopell said...

mintak sikit piza tuuu .. :D
nomnomnom (:

Deq's Qienz said...

owhh ptt myepi teacher nih..hihii..dear piza baru tuh kan??sy xsmpt nk rasa lagik la..hihii

jaakechik said...

wahh romantiknya... siap tgk wayang lagi tuu.. xder kek pun xper laa... bleh belah pizza..hehehe.. btw hepy besday utk dia... :D

Chic Na said...

cik na nampak pizza tu ada banyak cheese. huhu..

jaa dh luangkan masa seharian tu kira dah satu hadiah special la utk dia. :)

Che Rosliza Che mat said...

Terliur tengok pizza tue...Semoga bahagia sentiasa...

Arina Shamsul said...

piza pun pizza la dear..yang penting ada adengan potong juga..haha.wah best la korang,masih berdua leh dating2 tengok wayang lagi..hehe.

nanti dah ada baby cuti la tengok wayang tu..hehehe.

happy belated birthday to u husband dear :)
moga panjang umur murah rezeki :)

eita said...

waaa...kalau tau ada kat mesra dah tengtu gi kacau...
hahahha...

Yana Libra said...

wah, piza tu nampak menarik~~~~ hehe

IntaNBerliaN said...

ni yg rs xsabar nk ujung minggu ni.. nk mkn pizza gak.. hihii

aReLaN said...

perghhh....sedapnya.tapi kalau dah tau nak pizza, kenapa la gi makan hotdog & popcorn dulu.aiyoo...

anisalya said...

adeh sedapnya pizza. meluangkan masa tu lagi baik daripada dapat hadiah. pada saya la.

|shuhadaothman|TM said...

terliur tgok pizza tu. U_U

~ KaiSara AiMan PunYe BloG ~ said...

ahhh! sdapnye piza..hr tu br mkn..tp nk lg..hihi...btw..hepi belated brthday:)

fieda said...

wah..pizza tu..my feveret..

wan nurul hezrina said...

nak bawak lah merah n sofia tgk wayang madagaskar2..mcm besh tapikan takut plak merah takleh behave..lagipun sofia tengah demam plak..so lupankanjerlah..,huhuhu

pizza tuh sedapnya nampak..sedap ek??nurul nak trylah sbb kalau g pizza jarang order pizza.selalunya order speggeti,n bukan main course..side course jer banyak..kalau roti prefer dominos lagi=)

QasehnyaRania said...

best lah =)

xda pon jumpa link tu..huhu.nak juga ..

syiela said...

bestnya dating berdua

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
COPYRIGHT by TENTANG KITA Template design by Bunga Hati Mama