Wordless Wednesday #22: Hilang PENING bila dapat aiskrim !





46 comments:

Michelle Hopell said...

fuhh memang ... xD

Deq's Qienz said...

waaaaa.tak baek tau tunjuk kt owg..bak sini ckit..hehee

~Sweet Honesty~ said...

ne nk menunjuk2 ke apa ne?? kejam sungguhhh.huhhh

keli menari said...

Err sedap.

NAL said...

wah sedap.

btw, churp2 sekarang kena guna emel n password kan? dulu NAL log in guna fb jer. Tak pernah share pun guna Twitter. Memang password, churp2 dah sent kat emel tapi NAL lupa pulak password emel tu. Memang tension sgt sebab duit dah byk tapi apakan daya password terlupa.

Yana Libra said...

nak sikit!! hehe :p

Husnalyas said...

tengah panas-panas ni sedap kalau pekena eksrem :D

putryteya said...

sedapsedap sedap sedap sedap sedap sedap ... :P

putryteya said...

haa , kak baguihla dah jadik !heheh . ni , tak boleh commen kat shoutbox . teya komen sini yek :)

CINTA UNTUK KITA said...

kyra suka gak askrim.. tapi lagi gila suka ms tgh tuuttt.. hehe

misshannajr said...

sedapnya eskrem..nak sket :P

Rapunzeel Cikilolo said...

wah. sedap :)

Wanieys said...

nak sikit nak sikit...sikit jer hikhikhik

Si Matatajam said...

Kalau tak baik gak..memang lah he he... Saja la nak wat M terlioq ni..

~~oOpEt~~ said...

mlm2 tgok ais krim terus teringin.. huwaa T__T

dyabunga said...

sedapnya..nk sikit

Yumida said...

sedap..menggoda..menambah ketensionan org yg x dpt merasa..haha

Chic Na said...

saje je kan bg cik na kempunan malam2 ni. mintak sket. ;)

si kiut lavender said...

adeis...naseb bek xmakan ptg tadi..xdalah goyah sgt..hahahah

akak..kiter dtg nih..maaf ya lama xmenjenguk..:)

jaakechik said...

wahh syok nya.. ingtkan uda dara hehehehe. tgn 'si dia' ke tu?

aReLaN said...

perghhhh...lama tak makan eskrem....

hafiziqin said...

wahhhhh.snggt sdp
><

Deqla manjew said...

deqla kalo eskem yg lain x ksh sgt..tp kalo eskem mc'd yg choco top atau mcflurry oreo mmg tak tahannnnn....i likeeee...

izan mama mia said...

bukan setakat pening jaa...kalau tgh marah,..disuakan aiskerim pasti sejuk..kan...

Tihara said...

hoyeah sedap nih :)

are_lin@yu said...

i loike aiskrim..hehe

Solehah Shamsuddin said...

aiskrim mmg da bahan yg bleh mmwtkan ssorg gmbira.sbb tu ble kita mkn aiskrim,akn jd gmbira sje

Nyue said...

nyue pon suka aiskrimmm.....time serabut mmg best mkn aiskrim :)

ieedaz @ mama_isha said...

fuh..mmg terbaek!

Masz Sidek said...

sedap di makan tak kira masa.... hehehe...

maszull said...

assalamualaikum fariza....sedapnya ais krim tu...:)

N.Aima K said...

nyum nyum!!

Rohani Hashim said...

sedapnya eskrim...

cendol said...

sedapnye..series teringin!!! nak jugak..

Che Rosliza Che mat said...

sedapnya aiskrim...

lelamaisara said...

nak jugak la..tak baik tau makan sesorang..hehehe

Masha Meisters said...

hehe...betul3...dengan choc lagi sedap :)

wan nurul hezrina said...

lalalala terliur sudahni

fieda said...

mmg hilang sakit dapat mkn aiskrim kan..

Cinta Misteri said...

aduhhhh....dehh dehh..pening dah... haduiyaiiii...camner ni cikgu? dah mlm bebenor ni nak g cari magnolia!

*entry WW yg CiM telah ketinggalan mnjadikan pala CiM semakin pening (taktau apsal takleh buka blog Fariza kat hp...huhuhu....kena tukor hp nie)

eita said...

perghhhh!!!

Cik Nur said...

mak aii...terliur nih..!
tgk lak mlm2..huhuhuhu.

tapi nur kena pantang ais...!huhuh

SyamimiNazifa said...

sedapnyaaaa xD

IntaNBerliaN said...

sedapnya ais krim :-)

Nazayiena said...

Nasib baik pening tu dah hilang,boleh merasai kesedapan aiskrim tu...

wan nurul hezrina said...

adatak orang yang tak suke eskrim.?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
COPYRIGHT by TENTANG KITA Template design by Bunga Hati Mama