Jumpa Zaibo di istana !



Itulah seseorang yang saya maksudkan di entri ni. Hee. Dengan sportingnye die bergambor dengan nenek saya. Sebenarnya mak saya yang terlebih dulu terrrperasankan die tapi tak ingat name. Bukan main payah lagi nak inform kat kami yang die nampak artis. Sudahnyaaaa, ade ke patut mak saya yang tanye si Zaibo tu, sape name die? Haha. Lastnye, saya yang sebut name Zaibo. ;)

Korang dah gi sini ke belum? Rasenye masih bukak lagi sekarang. Sampai 15 Jun ni. Dari pukul 9 pagi hingga 5 petang kalau tak silap lah. (promote kejap. hee.) Masuk percuma ajeee. Kalau nak amek gambar, barulah ade cas bayarannya. RM3 camtu la. Sebab aritu saya gi, bukan saya yang bayor untuk gambar. (:


Haaaaa. Kalau nak kenal, inilah mak ayah saya. Korang panggil dorang, ma pa aje okehhh. Boleh gitu? Hee. Beza umur dorang setahun aje tau. Pa muda setahun. Hehehe. Si kecik molek tu adek bongsu saya. Sekarang darjah 5. Kurus keding! HAHA. Die ni sangat alergik dengan buah. Tak boleh tengok/bau/sentuh langsung. Makan apetah lagi. Perangai entah pape ntahhhhh. ;)


Sebelum balik, jangan pulak lupe tinggalkan jejak korang ye. Bukan blogwalking aje kene tinggal jejak kaki. Huhu. Kat pameran ni pun ade jugak tau. Cubelah cari name saya di buku pelawat kalau pergi ke pameran ni nanti. Kalau nak layan gambor, boleh tengok di entri ni. :)

Oh ye, saya ade beli sesuatu sebagai tanda kunjungan saya ke sini. Ape die ehhhh? Hehe. Nantilah sambung lagi ye. (sekarang saye suke benor buat sambung² kan. bajet ade orang excited la nak tahu. perasan. hee.)


37 comments:

Si Matatajam said...

Teringinnya M nak p sana.... Mesti best kan.

Ujie said...

sampai 15 jun je ke? alahai, mcm tak sempat je.

zaibo tu nampak sporting sungguh.

Wanieys said...

wah bergambar dgn zaibo lagi tu heheee...nak p sana jauh la tgu husband wani blk kl dulu baru bley p sana heheeee

Deqla manjew said...

owhh... zaibo spannar jaya rupanya..hihi...skang ni glemer pulak dia dlm iklan power root tu kan...

Deq's Qienz said...

wahh best la..hihii

Masha Meisters said...

eh! dah kirimkan salam Masha kat Zaibo lum ni? hihi

Tihara said...

zaibo pon p jln2 kat situ ker...akk pong mmg payoh nk ingat nama dia ni.....tp ok la jupe retis..lama dh tk tersempak dgn retis2 ni..hehe :)

dyabunga said...

haha..kelakar mak akak.. blh tnye nama kt zaibo..hihi..

Cik Nur said...

nak pegi, tapi apakan daya..jauh bebenooo...!

~Sweet Honesty~ said...

jmpe pak zaibo rupenye.. pa n ma tu very the vogue yuukk..hihi

icumm said...

teringat kat sekolah ada sorg org pggl zaibo sbb muka mcm zaibo..hehe
istana negara yg baru ke ni ?

maszull said...

assalamualaikum fariza...tersermpak Zaibo yer bestnya...oh yer ke pameran ni kat mana ek..?

maszull said...

assalamualaikum fariza...mekacih yer mama dah tahu lokasinya ,tengok kat n3 fariza hari tu...mekacih yer...:)

Masz Sidek said...

teringin nak melawat sana tp jauhlah... huhuhu

Yana Libra said...

rajin zaibo pergi sana..hehe..

akak ni asyik2 wat entri bersambung..huhu~



p/s:kecik lagi adik akak ye? mak akak pun nampak maintain lagi..hehe~

Citra NaniZam said...

oh boleh melawat ye.. ada time2 ke.. boleh pegi cuti sekolah akan dtg.. zaibo sorang ke x bawak isterinya..

cinnamon.com said...

skrg ni belum ada hati nak pi sana..

sYiRa LoKMaN said...

hye hye awakkk ! dtg sini lg,hehee...

NAL said...

best kan pergi sana... jeles tgk..

Saya Disini said...

bestnye..cm nk p je

Arina Shamsul said...

saya suka tengok posing ma kamu dear..anggun dan bergaya :)

jaakechik said...

kat tganu ke ni? adik x suka buah? ish, cam pelik jer kan... hehehe...

nana kamarul said...

Hari tu ade jugak plan nak pegi istana tapi x sempat sempat lagi nak pegi. Hikhik :)

~ KaiSara AiMan PunYe BloG ~ said...

zaibo..lama dia xberlakon:)

eita said...

teringin nak pergi tapi memang tak dapat pun..glamer tu...

CikMai said...

wahhhh jumpe retiss gitu...

eh ma kamu slim yea.... suke lahh...

~~oOpEt~~ said...

bestnya :D xajak nh.. haha

etuza said...

wah terbaik, sejarah terindah ni bagi etuza, mesti abadikan kenangan kan...

Chic Na said...

hai pa. hai ma. huhu..
boleh pulak ma jaa g tanya org tu sape nama dia. hehehe.. :)

IntaNBerliaN said...

best je tmpt ni.. :-)

zaibo g sorg2 je ke

eintan nurfuzie said...

ooo.. abg botak zaibo..hehehe

putryteya said...

waah , bestnyee jumpa zaibo ..cantikla ma awakk :)

Kotak Mancis said...

wah.. jumpa zaibo.. zainal botak ehh... hehehee

shar90 said...

waa... jumpe retis... hahaa xD

✽ ⓔ ⓔ ⓘ ⓨ ⓢ ⓢ ✽ said...

dah lama is xmelawat sini..... windunya
ada penyakit xbopa ajin skit 2,3menjak ni... hehe (^___^)

anisalya said...

jumpa retis tu. ngeee...

wan nurul hezrina said...

nurulkan setakatnie mmg tak pernah bergambar ngan artis=)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
COPYRIGHT by TENTANG KITA Template design by Bunga Hati Mama