Oh tidakkk, blog dia sama dengan blog saya!



Minggu lepas, saya gi jalan² ke blog peserta² Segmen: Blogwalking And Follow by Nurul Aisyah. Sedang khusyuk tinggalkan jejak kaki, bijik mata saya semacam terjojol nak terkeluar bila melihat blog Kesah Diariku betul² same dengan blog kesayangan saya! Tak sangka betul saya. Kalau tak caye, terjah lah. :)


Amacam? Same kan. Ye takkk? Hee. Sape yang dah lame kenal dengan blog saya yang dulu pasti bersetuju dengan kenyataan saya ni. Terutamanya para supporters di awal pembabitan saya 6 bulan lalu dan juge GSF, semestinya. Hilang sekejap rindu saya pada blog saya yang dulu. Huhu. Kalau dilihat pada entri yang dipublish, blog Kesah Diariku ni dah bermula sejak Februari 2011. Means lebih awal dari saya. (:

Ade hikmah juge lah blog saya ni di edit oleh MAMA ARINA kan. Dari hitam menawan terusss jadi pinky yang cumilll ni. Ye dakkk? Hee. Bile² rindu nanti, bolehlah saya gi tengok kan. ;)


35 comments:

ZiErWa zAiNaL said...

hehe.. bolh hilangkan sedikit rindu,,hehe

shar90 said...

blog pelanduk due serupe... hehee xD

aReLaN said...

wow...ada orang editkan.untung la.hehehe..nak jugak

maszull said...

assalamualaikum fariza...sama tapi x serupa kan....:)

nana kamarul said...

dulu penah jugak jumpe blog yg sebijik macam mine. mase tu macam "whoaaaaa! excited seketika". LOL

Cinta Misteri said...

hehehe... sory i just know u & do no her, but i thk both u gogez.

*minta sama2 doakan Ikhwan :)

Chic Na said...

tak perasan sgt sbb masa br2 join gsf tu jrg singgah, tak lama lps tu blog jaa dh diedit oleh mama. huhu.. okla tu boleh gak imbas kenangan.

suami jaa pun suka cheese eh? wah ada geng lah. :)

eita said...

ha'ah kan...

komen n klik

Yumida said...

twin..hehe...yg pink ni lg bez...

Solehah Shamsuddin said...

wah rindu kt blog lama ye.hehe

anisalya said...

betul la tu. sebab tu tiap kali nak edit blog saya suka print screen. senang nak tahu macam mana la rupa blog saya ni yang dulu.

Miss BaNu said...

aah la kan sebijik tuh..sebijik sama la hahaha wah ada kembar ek cuma blog ni dh buat pembedahan plastik kan hehe

eintan nurfuzie said...

ooo..dulu pakai template ni la yek..ehheh

Deqla manjew said...

eh x sama la..yg ni lagi sweet...hahhaha

Yana Libra said...

nasib baik sayanye blog pun dah diedit oleh kak Arina..hehe..semalam terjumpa yg sama template..huhu~ :p

IntaNBerliaN said...

dpt ilangkan kerinduan.. :-)

Arina Shamsul said...

hehehe,saya masih inggat itu dear..hitam merah :)

9n0L4 said...

@ZiErWa zAiNaL
hehe. skali skale bolehlah hilang rindu di hati kan. :)

9n0L4 said...

@shar90
haha. ade jugak ehhh blog selanduk due serupa. ingatkan org aje yg ade. ;)

9n0L4 said...

@aReLaN
hehe. alhamdulillah. kalau nak, rajin² la bw ke blog bos GSF ye. :)

9n0L4 said...

@maszull
waalaikumussalam mama. sudah semestinya tu kan. same dari segi templete aje. :)

9n0L4 said...

@nana kamarul
hehe. excited kan. ingatkan kite je yang pakai templete tu kan. perasan sgt kite ni. ;)

9n0L4 said...

@Cinta Misteri
hehe. insya Allah. to know me better, kenalkan lah blog lame saye dulu tu ye. ;)

9n0L4 said...

@Chic Na
bukan setakat suke, tapi boleh dipanggil hanti kot. hehe. bolehla buat geng. ;)

9n0L4 said...

@eita
kan kann kannn? hehe. sibijik same tu. terkezut den. ;)

9n0L4 said...

@Yumida
bestla sbb ade org tolong editkan. kalau tak sampai bile bile pun tak best. hehe.

9n0L4 said...

@Solehah Shamsuddin
rindu la jugak sikit sikit. sbb takde save pulak die punye koding yang dulu tu. ;)

9n0L4 said...

@anisalya
hee. yg dulu punye tak dan nak print screen sume. yg ade ni, twin punye. ;)

9n0L4 said...

@Miss BaNu
haha. ade pulak pembedahan plastik. punye lah comel blog ni di make over tau. ;)

9n0L4 said...

@eintan nurfuzie
haah. pakai templete ni di kale ilmu blogging masih baru. pilih sdiri aje mase tu. ;)

9n0L4 said...

@Deqla manjew
mane aci banding dgn yg sekarang. knfem lah yang sekarang lagi cun. ;)

9n0L4 said...

@Yana Libra
hehe. dan dan tu jugak die pun jumpe yang same ehhh. tiru lah tu. ;)

9n0L4 said...

@IntaNBerliaN
huhu. bolehlah hilangkan rindu kalau ianya datang singgah. cewahhh ayat. :)

9n0L4 said...

@Arina Shamsul
hehe. tuan edit mestilah ingatkan. mane boleh lupe templete yg diremove. ;)

syiela said...

kdg2 tu mmg ada terperasan ada blog yg sama...

kalau rindu rajin la menjengah nanti :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
COPYRIGHT by TENTANG KITA Template design by Bunga Hati Mama