Segmen: Blogwalking dan Follow by Nurul Aisyah



Klik banner comel di atas untuk join. ;)

Penganjur segmen ni, Aisyah, pernah join 1st segmen saya aritu sebab kene tag oleh aReLaN. Dan ironinya sekarang, saya pun lalui benda  yang same. How sweet. Hee. Saya ditag oleh Eyda untuk join segmen ni. Thanks dear.

Tiap kali singgah blog Aisyah, pasti saya akan ***k ape yang ade, dont worry be happy okehhh! Hepi BW and follow ya, alls. (:

Tagging: masha mama mia hana


16 comments:

Wanieys said...

selamat brsegmen yer dear :)

Si Matatajam said...

BW jgn tak BW...

dyabunga said...

lama tak singgah sini..slmt bersegmen..:D

mi.yu said...

Wahhh! Macam nak join. Hihihi :D

Cik Aini Lavender's said...

selamat bersegmen ye Ja..
gud luck :)

Tihara said...

selamat bersegmen jaa.... :)

Nurul Aisyah said...

eheheh..thanks kak sbb join! :)

heheh akak ingat lagi yer sy join hr tu...tp sy x ingat lak sbb kena tag olh aRelan tu...hehe..tp sy mmg slalu dtg blog dia :D

..cik hana.. said...

thanks for da tag dear! insyallah nanti hana join :)

Dieyna said...

join jangan tak join hehe

Miss BaNu said...

mcm dh join je segmen ni hehe...x ingat sudah...

Deq's Qienz said...

anda di tag di blog saya..peace yooo
http://mamaqhayra.blogspot.com/2012/05/segmen-blogwalking-dan-follow-by-nurul.html

Deq's Qienz said...

salam singgah membawa n3 yg sama..jum terjahhh

http://mamaqhayra.blogspot.com/2012/05/segmen-blogwalking-dan-follow-by-nurul.html

gud luck :))

Amanina said...

http://amaninajailani.blogspot.com/2012/04/segmen-blogwalking-and-follow-by-nurul.html

bw dr segmen sama :)

//~prodigious said...

bw here

http://absolutelybizare.blogspot.com/2012/04/segmenblogwalking-dan-follow-by-nurul.html

p/s:kata ada follow but saya tgk tak ada pun.. -____-

Nurrul said...

membalas kunjungan.. terima kasih sebba sudi ke blog nurrul :)

Inas Syuhaidah said...

membalas kunjungan.. terima kasih sebba sudi ke blog saya xD

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
COPYRIGHT by TENTANG KITA Template design by Bunga Hati Mama