Rekod terrrburuk sepanjang minggu !



Rindu saya takkkkkkk? Huhu. Sorry lah banyak² ye. Rase macam lame betul tak update. Sememangnye minggu ni adelah minggu yang paling teruk bagi saya. Sepanjang minggu ni, saya hanye update 2 hari sekali dannnnn yang latest ni, hampir 3 hari saya tak update pape entri. BW pun entah ke mana. Haihhhhh.

Saya terrrsangatlah sebok minggu ni. Dengan nak buat soalan exam untuk Peperiksaan Pertengahan Tahun untuk Tahun 1 dan 2 yang bakal berlangsung pada Ahad ini, sibuk buat latihan persembahan & persiapan untuk sambutan Hari Guru baru² ni, sumenye tergalas di atas bahu saya. Pape pun, terima kasih buat rakan blogger atas ingatan dan ucapan selamat hari guru. (:

Genap sudah 21 bulan saya berkhidmat pada tarikh 16 Mei baru² ni. Bukan main bersemangat dan excited lagi pergi ke sekolah aritu, sampaikan handphone saya tertinggal. Haruuuuuuu jeeeee! Terngangelah saya, takde gambar kenangan hari guru tahun ni. Hadoiiiiiiii. Sadis betul. Itu satu hal. Satu hal lagi, gi main boling bersama rakan guru, prestasi saya sangat memalukan dalam sejarah. Hoho. Asek masuk longkang ajeee. Point pun hanya hampir 100. Balik rumah dapat saket tangan jelah. Pakej skali saket tekak, demam selsema pun tak pasal² dapat jugak. Haha.


56 comments:

Tihara said...

Semuga JAA sihat2 selalu yer...selamat hari guru JAA..okaloh lambat wish..akk pun duk atas jalanraya je ni..tk byk duk rumah..pheww :)

aReLaN said...

selamat hari guru.sori la ye lambat sket.patutlah tak nampak.busy betul.kalah mak datin.hehehe

Hani Shaa said...

hehe .. aiyakkk same laa hani main boling punn asek masuk longkang jew .. hehe .. kadang2 masa mencemburui kter .. masa bjalan sangat pantas kan ..

Chic Na said...

memang bizi sungguh la cikgu jaa ni. takpe, setelkan yg penting dulu.
demam jugak ke? ramai tul yg demam & sakit tekak skarang ni. semoga cepat sembuh. take care dear. :)

izan mama mia said...

slmt hr guru..cikgu rupanya yer...

~~oOpEt~~ said...

waa.. cikgu.. selamat hari guru :)

9n0L4 said...

@Tihara
mekasihhh. sedang menyihatkan diri ni. slmt berjalan². ;)

9n0L4 said...

@aReLaN
terima kasih. takdelah sampai sibuk benor mcm mak datin. hehe. ;)

9n0L4 said...

@Hani Shaa
hehe. tu lahhhhh. main boling ni kene fokus betul². biarlah org nak ckp poyo pun. ;)

9n0L4 said...

@Chic Na
haah. sedang menyembuhkan diri. demam nak buat coklat agknye. hee. ;)

9n0L4 said...

@izan mama mia
terima kasihhh mama mia. cikgu biasa aje. ;)

9n0L4 said...

@~~oOpEt~~
thanks ya atas ucapan nye. ;)

@ deqla manjew said...

haishh...ramai GSF yg demam eh ?? sama la deqla ni pun...

~Sweet Honesty~ said...

selamat hari guru yea..walaupun terlambat, xpe yea.. wahhh..mmg haru la xde pic kenangan hari guru kan..hehe

Miss BaNu said...

selamat hari guru...byk x dpt hadiah??dpt hadiah pe yer??hehe

9n0L4 said...

@@ deqla manjew
haah. musim demam agknye. bos demam, anak buah pun turut demam la juge. ;)

zera eira said...

lama rasa nya tak melawat kakak comel saya nih! hehe. selamat hari guru cikgu! semoga cepat2 sembuh. :)

9n0L4 said...

@~Sweet Honesty~
hehe. better late than never kan. thanks. ;)

9n0L4 said...

@Miss BaNu
mekasihhhhh. insha Allah next entri ye. surpriseeeee. ;)

✽ ⓔ ⓔ ⓘ ⓨ ⓢ ⓢ ✽ said...

is xpandai main bowling.. keh3 (^___^) kalau main, canela gamaknya...

♥ farhana ♥ said...

wahhh...cikgu rupenyee..hehe,,

ckgu skrg mmg banyak keje kan? pndek kate dah macam keje ofis jugak..apepon, selamat hari guru..sori lmbt..hikhik

9n0L4 said...

@zera eira
hihi. thanks dear. tulah lame tak nmpk awak di blog ni. ;)

9n0L4 said...

@✽ ⓔ ⓔ ⓘ ⓨ ⓢ ⓢ ✽
alahhh. kite pun tak pandai juge. tu yg asek msk longkang aje. huhu. ;)

9n0L4 said...

@♥ farhana ♥
takpeee. better late than never kan. keje cekgu ni mmg byk keje skrg. telan aje lah. ;)

Cik Nur said...

musim demam kot skarang ni, ramai yg demam ni...

cinnamon.com said...

guru rupanya..

semoga sukses selalu cikgu..nti jadi guru besar pulak ye.

fieda said...

olo...cikgu jaa rupanya...selamat petang cikgu...

hadiah kak fieda dh pos tau..

9n0L4 said...

@Cik Nur
tu lahhh. cuace pun tak menentu skrg kan. byk kan minum air. ;)

9n0L4 said...

@cinnamon.com
hehe. lmbt lagi tu nak jadi cekgu besor. terima kasihhhhhh. ;)

9n0L4 said...

@fieda
hee. oh ye keeee. tak sabor menunggu ni. hrp dpt sambut hadiah tu. ;)

Cik Bunny said...

selamat hari guru akak =)
dah lama tunggu ~~~

maszull said...

assalamualaikum fariza....wah minggu yg sibuk yer patut la dah lama x dtg blog mama...mekacih singgah ke blog mama yer...:)

kinara kinatara said...

heppy belated teacher day..:)
haha...kina langsung x pandai main bowling...bola padang boleyhlah sket2..hahha

eita said...

kan dah cakap jangan gi....degil jugak ..
haaaa...kan dapat sakit tangan..
takpe kenangan tu ja...

IntaNBerliaN said...

oooo awk guru ek..

btw, selamat hari guru :-)

salam kenal n follow sini :-)

hazdnul said...

walaupon lambat nak wish jugak..selamat hari guru..hehe.. masuk longkang pon main jugak saya p tengok je kawan main bowling..nak men tangan tak ok..hahaha.. sadis btoi.. kawan punya lah ajk main :D

NAL said...

Happy Belated Teachers Day ><

~ KaiSara AiMan PunYe BloG ~ said...

xterlambat lg kn nk ucap slmt hr guru..hehe..br nk bw ni..

Ayumi Comot said...

huhuhu..same ngan ayu mase haritu..bengang giler bila boling asik masuk longkang...grrrr..

Si Matatajam said...

Lama M tak main boling.. Followed here. Hope hit me back

Cik Puan Muda Umi said...

sama la kita,main boling asyik masuk longkang ja..aisehhh -.-

9n0L4 said...

@Cik Bunny
mekacihhhh cik bunny. sori ye buat awk tertunggu. ;)

9n0L4 said...

@maszull
waalaikumussalam mama. tu lahhh, sampai semput saye kejar entri mama yg terlepas bace. ;)

9n0L4 said...

@kinara kinatara
thanks kina. klu tak pandai, kene cube main, mesti ketagih nnt. ;)

9n0L4 said...

@eita
haha. amboi² garangggg. tapi mmg kenangan betul. malang nasib. ;)

9n0L4 said...

@IntaNBerliaN
yeeeeee. terima kasih. nnt selalu² lah dtg sini eh. ;)

9n0L4 said...

@hazdnul
hehe. biar lambat asal selamat. mesti la kne main jugak, rugi bayor. ;)

9n0L4 said...

@NAL
thank you for the wish. boleh kalah dgn anak murid ni. hee. ;)

9n0L4 said...

@~ KaiSara AiMan PunYe BloG ~
ohhhhhh. takde lambat kalau bab ucapan. takde due date. hehe. thanks! ;)

9n0L4 said...

@Ayumi Comot
hehe tgn kite senget agknye kan. kne blaja teknik baling la lps ni. ;)

9n0L4 said...

@Si Matatajam
thanks. kalau lame tak main tu, skali main mesti nak lagi. ;)

9n0L4 said...

@Cik Puan Muda Umi
hehe. nak wat cmne kan. orang tak berape pandai mcm tu lah jadinye. ;)

shahdiana said...

selamat hari guru jaa.....

9n0L4 said...

@shahdiana
terima kasihhh yana atas peringatan itu. dah lepas hari pun, ade lg yg sudi wish. ;)

Dieyna said...

kalau busy memang taksempat nya nak berblog.. mcm akak ni ar... dah ucap Selamat Hari Guru belum ye.. hehe kalau belum nak ucaplah SELAMAT HARI GURU

9n0L4 said...

@Dieyna
hehe. tu lah katenye. dah belated dahhh. mekasihhhhh. ;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
COPYRIGHT by TENTANG KITA Template design by Bunga Hati Mama