Contest 2 : Kata-Kata indah



Klik banner untuk join. ;)

Saya di invite oleh tuan punye contest untuk join contest ni. Thanks syira for inviting. (:

jaa : menghayati nikmat dan kebaikan kurniaan Allah akan membawa kepada cinta hakiki kepada-Nya, kerana tidak ada pemberi nikmat dan kebaikan yang hakiki selain Dia.

Orang bertuah for tagging:
 

23 comments:

~Sweet Honesty~ said...

thnx tag cik sweety yea..

Haah la.. stp kali taip msti failed.. sbb tu tak penah muncul kt fibox sape-sama termasuk la cik puan punya blog..(^_^)

Cik Nur said...

selamat bersegmen.. :)

eita said...

rajin benar lah kau ni ja..join..
akak kan malas yang tahap cipan sekarang ni...

Tihara said...

best jugak eh contest gin..selamat berjaya :)

Dieyna said...

walaupun tak ditag... akak nak join jugak contest ni..

Ujie said...

gd luck!!!

IntaNBerliaN said...

good luck :-)

Chic Na said...

pandainya Jaa bermadah pujangga. hehe.. :)

NAL said...

all the best. Sory lately jrg singgah :)

ieda said...

gud luck dik ! .. ;)

aReLaN said...

hohoho...selamat bercontest k.

9n0L4 said...

@~Sweet Honesty~
okehhhh. jgn lupe join tau. awak kan suke jiwang² ni. sbb tu lah tag awak. hehe.

9n0L4 said...

@Cik Nur
bukan segmen ah cik nur, ni contest nih. joinlah kalau ade mase. cik nur pun boleh tahan jiwangnye. ;)

9n0L4 said...

@eita
rajin sbb tak bende nak update sbnrnye kak. hehe. kalau tak join, tak doklah entry baru. ;)

9n0L4 said...

@Tihara
mekacihhhhh kak tiha. ape lagi, joinlah same kak. ;)

9n0L4 said...

@Dieyna
ohhh silelah join kak. pasti tersenyum lebor tuan punye contest ni. ;)

Che Rosliza Che mat said...

Cam best jer...bolehlah turut serta hihihi

9n0L4 said...

@Che Rosliza Che mat
joinlah kak. org² berjiwe ni mmg sesuai msk contest ni. ;)

shahdiana said...

wau..tak tahan ayat jiwang & puitis...good luck jaa...

9n0L4 said...

@shahdiana
hehe. sikit² boleh la yang. sekali sekale kene jugak jiwang pada pencipta kite kan. ;)

sissyira said...

salam..

tq joint...

semoga berjaya ;)

9n0L4 said...

@sissyira
my pleasure dear, harap dpt sambutan hangat la ye. ;)

Budak Baik said...

jom join GA saya... topup RM 50 utk top refferal...
http://ceritamisspurple.blogspot.com/2012/05/miss-jijie-1st-giveaway.html

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
COPYRIGHT by TENTANG KITA Template design by Bunga Hati Mama