Nogoriiiii, here I come !



Alhamdulillah. Selamat sampai tepat pukul 11 malam tadi. Cuti 3 hari ni manfaatkan lah gi jalan jauh² kan. Kalau ikutkan janji si die dengan parents saye, sepatutnya kami balik Dungun minggu ni. Sebab dah sebulan kami tak balik. Huhu. Sebok benorrr kami dengan aktiviti sekolah bulan lepas. Tiap² weekend ade jeee program. Dorang pun dah rindu sangat dengan anak & menantu kesayangan dorang ni. Ayat nak perasan lebih ajeee kan. Hee. 

Dan alkisahnya, saya sangat terharu bila si dia menyatakan hasrat nak balik ke Dungun bila memikirkan janjinya itu sedangkan kalau diikut kebiasaan cuti 3 hari, kami akan balik ke Senawang jika takde halangan. Sooooo, saya redecide kami balik ke Nogori minggu ni. Sebab cuti sekolah bulan ni kami takkan dapat nak balik ke sane. Cuti sekolah Mei ni, si die ade interaksi kelas terakhir & terpakse berkampung di IPG untuk final exam. Lagipun saya masih merajuk dengan Tranung sebab main bola asek kalah ajeee musim ni. Haha. Alasan takdo kaitan. Nak bawak diri sekejap lah kononnye. (:

Eh, teka teki masih valid tau. Seronok betul tengok jawapan korang. Saya belum rase nak publish komen sebab malam karang kot baru dapat BW. Sekarang mentua ajak jenjalan ke Putrajaya. So, saya hold jawapan korang dulu tau. Jadi, sape² yang belum meneka tu, cepat² teka eh. >>TEKA<<


18 comments:

maszull said...

assalamualaikum fariza...selamat bercuti yer..:)

@ deqla manjew said...

owg nogori eh??? lagu apo kon eh jang...tomonong ajo...haha

Tihara said...

eh akk tk perasan semalam akk teka ke tak..sbb line slow dooh tp sempat la bc entry sampai habis..ade plok mcm tu yek..
:)

Chic Na said...

oo si dia org senawang rupanya. ingtkan sama2 ganu. sekali-sekala balik mesti best. selamat bercuti Jaa. :)

Cik Nur said...

wah..buleh alk hold.. smngt cik nur nk tahu jawapan ni..hihi..

semalam akak de tnye kan, cm ne nur buat soalan tu, semuanya ade di nuffnang... try cari..ade..

Yana Libra said...

oooo, org pantai barat kawin ngan org pantai timur ye?

jarang nak jumpe..huhu~~

tapi laki ganu kawin pmpn pantau barat lg jarang kan??

takut anak dia dibwak lari..huhu~ :p

~::Chenta::~ said...

la haiiii
knp dtg time Chenta tak ada ..
kalu dah leh jumpa jenjalan ...

heheheh
^___~

9n0L4 said...

@maszull
waalaikumussalam mama. selamat bercuti buat mama sekeluarga juge. ;)

9n0L4 said...

@@ deqla manjew
haha. pandai sgt deqla nyanyi. sambung la lagi. ;)

9n0L4 said...

@Tihara
rasenye akak belum teka kot. macsm takde je ID akak. ;)

9n0L4 said...

@Chic Na
orang Jelebu sbnrnye. org kg jeee tapi duduk di Senawang. ;)

9n0L4 said...

@Cik Nur
hihi. terima kasih cik nur. sabor ye. nanti akan dikhabarkan jwpn nye. ;)

9n0L4 said...

@Yana Libra
haha. pepandai je yana ni. ade eh ppuan pantai barat wat lari anak org? ;)

9n0L4 said...

@~::Chenta::~
hehe. takde rezeki nak jumpe la tu namenye. ;)

eita said...

best tu cuti lama....

9n0L4 said...

@eita
lagi best kalau dpt jln jln kan. hee. ;)

Yana Libra said...

hehe..saya rasa family leonerz tu cam berat aje nak bg greenlight..ada mak cik dia sorang ni siap cakap tak suka org luar..

sedih...huhu~~~

9n0L4 said...

@Yana Libra
huhu. takpeeee. doa byk². kalau jodoh, tak kan ke mana. ;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
COPYRIGHT by TENTANG KITA Template design by Bunga Hati Mama