2 Tahun Setengah / 2 Tahun 6 Bulan


Mintak maaf ye sume. Duduk rumah mentua ni, limited la sikit mase untuk blogging. Hee. Seperti mana tajuk di atas, itu lah jawapan yang ditunggu². Terima kasih kerana sabar menunggu jawapan & mekacihhh juge sebab sudi memeriahkan mainan teka² ni. ;)

Ade seorang blogger yang dapat meneka sangat hampir tepatnya. Tapi tak adil lah kot sebab die adalah seorang teman yang sememangnya sudah mengenali saya. Kami belajar di kolej matrikulasi yang sama 11 tahun yang lalu. Dan kami duduk satu rumah dan satu bilik sekejap. Oleh kerana dah melebihi kuota, saya terpaksa berpindah ke bilik depan. Tapi tetap duduk serumah selama setahun. Okey, jom terjah blog die. (:
v
v


Jawapan yang hampir tepat juge diberi oleh seorang lagi blogger yang mana baru pertama kali menerjah blog saya ni. Jom pi tengok blog die pulak. Saya pun baru je nak jalan² ke blog die. Hee.
v
v


Ade satu jawapan yang sangat menyentuh hati saya. Hehe. Tak kire, nak jugak publish kat bawah header tuannya. Sweettttt sangat jawapan die. Oh I love it. Check it out !
v
v

" jawapan teka teki:
selamanya!

sb wpun dah tamat riwayat,,slipar tu selamanya ada "hayat" dlm hati kamu...<3

lalalala... "


36 comments:

Tihara said...

wahh ujie pun ada...kat ruma MIL yer.. :)

UniMeOw said...

yeyyyy~~

wpun salah,,bjaya jugak mnyentuh hati..eww~~<3

Cik Nur said...

wah..lama tu.. :)

tibe2 touching dgn jawapan selamanya..huhu.

msti byk sgt kenangankan..

Chic Na said...

huhuhu.. salah jwpn cikna. comel la jawapan unimeow tu. nk terjah dia lah. :)

etuza said...

tahniah yang terpilih tu, semoga terus ada ukuhuwa. blog tentang kita mendahului dalam list top member di blog Pesona Ewwk. tahniah ya

9n0L4 said...

@Tihara
haah kak. hehe. akak aje yang tak meneke. huhu. ;)

9n0L4 said...

@UniMeOw
huhu. hati ku sgt touching dgn jwpn itu. terima kasih. ;)

9n0L4 said...

@Cik Nur
lame kan. tak caye jugak selama itu. mmg abis abisan la gune selipar tu. ;)

9n0L4 said...

@Chic Na
comel kan jwpn tu. nnt cube lagi tau. jgn putus asa. hee. ;)

9n0L4 said...

@etuza
thanks cekgu. sememangnye ke blog cekgu sudah jadi kewajipan saya. hee. ;)

Eny Yusnizar said...

Datang sini dan follow :)...

Miss BaNu said...

lamanyer guna selipar tuh hehe..

Yana Libra said...

salah teka la pulak...huhu~~ :p

Ujie said...

Ehehe..suka jap! ^__^

eita said...

tak betol...tak cayer...

Dieyna said...

hehe bila masa plak ada soklan teka teki ni,, boleh pulak akak terlepas yer,,, huhu balik g.limau... bband jadi siput... nk bw pun payah huhu

@ deqla manjew said...

haha.. kalo selamanya kena la guna selipar tu skalipun putus...seret ke mana saja yer...hihihi... suka dgn jwpn selamanya tu... :)

~ KaiSara AiMan PunYe BloG ~ said...

slh rupenye dila teka..hihi

9n0L4 said...

@Eny Yusnizar
thanks. nnt kite BW ke blog awak eh. ;)

9n0L4 said...

@Miss BaNu
lame kan. tuan die pun tak caye jugak ni. hee. ;)

9n0L4 said...

@Yana Libra
sbb yana bknnye teka pun. yana tanyeeee. huhu. ;)

9n0L4 said...

@Ujie
hehe. suke eh. nasib baik ade letak perkataan lebih tu kan. ;)

9n0L4 said...

@eita
percayalahhhhhhh, sangat betul tu. ke nak jumlah hari nye skali? huhu.

9n0L4 said...

@Dieyna
huhu. ade je aritu. akak tak bace abis keee atau loading tak abisss. ;)

9n0L4 said...

@@ deqla manjew
haha. seret setakat dlm kwasan rumah boleh la kot. klu lebih, nnt org kate kite tak betul pulak. ;)

~Sweet Honesty~ said...

huhuhu..tak tepat la yee tekaan sayee??huhuhu

aReLaN said...

lor...kenapa tak perasan lak ada teka teki ni.hahahaha

dyabunga said...

tak sempat nk meneka..haha

Chic Na said...

aah comel mcm blog nya. ok, usaha lagi pasni. hihi.. :)

MrsYusofhussain said...

wahhh, aku terrer...wakakkakakaka

9n0L4 said...

@~Sweet Honesty~
huhu. cube lagi ye next time. ;)

9n0L4 said...

@aReLaN
haaaaa. tu lah. kan dah terlepas. kejar mase duk BW kite la tu. hee.

9n0L4 said...

@dyabunga
huhu. takpe yang. nnt kite main teka² lagi eh. ;)

9n0L4 said...

@Chic Na
hihi. selamat menerjah tuan belong come itu ye. nnt kite main lagi. ;)

9n0L4 said...

@MrsYusofhussain
wakaka. terer lah sangat. ngade kamu ye. hehe.

9n0L4 said...

@~ KaiSara AiMan PunYe BloG ~
takpeeeee. bile² nnt boleh cube lagi ye. hehe. ;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
COPYRIGHT by TENTANG KITA Template design by Bunga Hati Mama