Wordless Wednesday #16: Senyuman manja yang HARAM di sisi Islam




42 comments:

Tihara said...

weyhh..baru2 ni akak ada terjumpa, dia senyum gini lah...huuu seram

~Sweet Honesty~ said...

hahaha..ada mksud tersirat neyhh..

9n0L4 said...

@Tihara
huhu. mmg seram tu kak. die mmg ade gigi eh. :p

Cik Nur said...

fuiiyo..! kuase nak belai2 walaupun dia buat senyum ala2 manja..huhuh

9n0L4 said...

@~Sweet Honesty~
hihi. fikir²kan sendiri ape yg tersirat itu. ;)

@ deqla manjew said...

mmg ada maksud yg tersirat... tp yg ni bkn senyum manja..ni dah mcm senyum kambing..wlupun dia bknlah kambing... :p

9n0L4 said...

@9n0L4
haha. die nak main cak cak dgn cik nur tuh. ;)

9n0L4 said...

@9n0L4
hihi. die pun nak jugak senyum ala² manje mcm deqla. ;)

lelamaisara said...

hahah..boleh plak binatang tu senyum macam ni..haremmm...

fieda said...

adoii..mimpi ngeri mlm ni kalau serempak depan mata..

9n0L4 said...

@fieda
hihi. haremmm kan. nampak gigi bersinar² tuh. ;)

9n0L4 said...

@fieda
hehe. kalau jumpe dlm mimpi, mengucap pjg lah jwbnye. ;)

@ deqla manjew said...

aippp.. dye x cukup manje la...hihi

si kiut lavender said...

aduiiss..


tegak bulu roma tgk dia tersenyum macam tuh

9n0L4 said...

@@ deqla manjew
hihi. jeles la tuh. bagi lah die can kali ni. :)

9n0L4 said...

@si kiut lavender
huhu. tegak & meremang pun ade jugak kot. ;)

✽ ⓔ ⓔ ⓘ ⓨ ⓢ ⓢ ✽ said...

heheheheh...

izan mama mia said...

terkezut ..buka2 blog ada binatang ni...huhu..

eita said...

takut sangat kalau tengok senyum macam ni...
seriau...

Aine Ainun said...

ini mmg haram..huhu

Arina Shamsul said...

itu bukan senyuman manja dear..itu senyuman meleret leret..haramjadah...haih..!;

fieda said...

adoii jaa..masuk sini nmpk menatang ni lagi..hihihi..sengih jer dari tadi..

aReLaN said...

hahahaha...memang manja habis la dia senyum

Chic Na said...

haihh.. senyum la camne pun tetap tak manja. seram lg ada. huhu.. :)

etuza said...

9n0l4, berani juga ambil pic ni ya. lain macam ja tu,hehe..saya tak nak lah ada pic ni di blog saya . Apapun tahniah ya satu keberanian. Tabik! ada mesej tersirat.

etuza said...

Saya dah nampak blog 9n0L4 adik terbaik di blog pesona..tahniah ya

NAL said...

senyuman yang menyeramkan ni..lama tak jenguk sini..sorry ye bz skit.

9n0L4 said...

@✽ ⓔ ⓔ ⓘ ⓨ ⓢ ⓢ ✽
hehehe. hanye mampu tergelak je la eh is. ;)

9n0L4 said...

@izan mama mia
huhu. terkezut eh. skali skale binatang ni nk senyum. ;)

9n0L4 said...

@eita
hehe. seriau kan. nak tengok dlm mimpi pun takmo. ;)

9n0L4 said...

@Aine Ainun
hehe. tak boleh disangkal lagi sememangnya harem. ;)

9n0L4 said...

@Arina Shamsul
hehe. haramjadahhh eh. senyum yg melimpah². ;)

9n0L4 said...

@fieda
senyum je takpe kak. jgn berguling² sudah la. hee. ;)

9n0L4 said...

@aReLaN
awk pun tak boleh nak tiru kan kan kan. hehehe. ;)

9n0L4 said...

@Chic Na
seram sejuk panas sume ade agknye kan. hehe. ;)

9n0L4 said...

@etuza
hehe. terima kasih cekgu. cekgu pun top star commentor blog ni. tahniah kembali. ;)

9n0L4 said...

@NAL
huhu. takpeee. kite same² sibuk. ade mase, singgah lah ye. ;)

fieda said...

jaa..nanti kasi kak fieda address ye..nak kasi tanda kenal..lagipun jaa dh jadi top commenter kak blog kak fieda..kasi kat komen jer..kak fieda tak publish..

maszull said...

assalamualaikum fariza....alahai ngeri nak tengok...:)

9n0L4 said...

@fieda
sudah kasi address nye. hee. ku tungguuuuu. ;)

9n0L4 said...

@maszull
waalaikumussalam mama. ngeri & seriau kan. hee. jgn tengok lame² ye. ;)

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

eeeiii senyuman haram tuh hahahaha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
COPYRIGHT by TENTANG KITA Template design by Bunga Hati Mama