BEN ASHAARI : MAY 2012



Alhamdulillah diberi kesempatan lagi untuk join bloglist Bro Ben bulan ni. BEN ASHAARI : MAY 2012. Kalau nak join same², klik tajuk tu okeh. Cepat². Nanti dah fullhouse, jangan menyesal pulak ye. Klik header Bro Ben tu pun boleh. ;)

Kenapa nak berada dalam bloglist blog BenAshaari.com?
 Kekadang untuk sesuatu benda tu, tak perlu sebab kot. HAHA. Ayat tak boleh blah betul kan. :p

Pandangan saya mengenai blog BenAshaari.com? 
SANTAI & SEMPOI SANGAT²

Buat yang sudi, you all dijemput & dialu²kan untuk terjah link di bawah.
( Klik link ni , http://bit.ly/JiGSp6 dan login pada FACEBOOK .. seterusnya VOTE .. tu je .. )



22 comments:

✿ Nani ツღ said...

Anda dijemput untuk menyertai my fiirst segment..


http://n-mcd.blogspot.com/2012/04/segmen-heartbook-join-bloglist-1.html

Cik Nur said...

xsempat lak nur nak join..huhuh

MISS Z BERCELOTEH said...

miss z singgah sini dari blog BA http://misszberceloteh.blogspot.com/

etuza said...

tahniah juga pada blog tentang kita. namayna blog so dari kita ja.Moga trafik up ya.

siti zarinah said...

di tag di http://szgiveaway.blogspot.com/2012/05/giveaway-school-holiday.html

Pka Rahim said...

hi.. pka join jugak.
jemput singgah blog pka tauuu..

http://pkaemerald.blogspot.com/2012/05/ben-ashaari-may-2012.html

terima kasih..! :)

aReLaN said...

moga terpilih untuk masuk bloglist ye.all the best

Cik Penguin_Solehah said...

Solehah dah lama tak join segmen abg ben -.-'

lieynanilaz said...

good luck!1.

~Sweet Honesty~ said...

selamat bersegmen iyee.. sogan la nak join..huhu

alin said...

wah, tahniah tersenarai kat bloglis Ben Ashaari.. salam kenal. ada masa singgah blog saya.. ^__^

http://alindanblog.blogspot.com/

9n0L4 said...

@✿ Nani ツღ
huhu. thanks for inviting. terlepas nak join segmen ni. ampun ye. ;)

9n0L4 said...

@Cik Nur
huhu. akan ade byk lagi segmen akan datang. insha Allah. ;)

9n0L4 said...

@MISS Z BERCELOTEH
hai miss z. lenkali sile lah singgah lagi ye. ;)

9n0L4 said...

@etuza
terima kasih cekgu. same² kite sapot antara satu same lain. ;)

9n0L4 said...

@siti zarinah
thanks for tagging ye dear. good luck to you. ;)

9n0L4 said...

@Pka Rahim
terima kasih kembali pka. nnt kite singgah ke blog ya. ;)

9n0L4 said...

@aReLaN
thanks. dah masuk bloglist may ben kot. untungla kan. huhu. ;)

9n0L4 said...

@Cik Penguin_Solehah
huhu. sebok eh. ke tak dan. takpeeee. bro ben byk segmen. ;)

9n0L4 said...

@lieynanilaz
mekasihhh. sudi sudi lah terjah ke sini lagi ye. ;)

9n0L4 said...

@~Sweet Honesty~
segan malu ke segan malas tu. hehe. loghat kl ke kedah. ;)

9n0L4 said...

@alin
thanks dear. rajin² la singgah sini lagi ye. ;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
COPYRIGHT by TENTANG KITA Template design by Bunga Hati Mama