Happy 6th Month Blogging!



Pejam celik pejam celik sudah 6 bulan saya berblog. Rasenye sekarang masih lagi bertatih. Kalau pregnent ni, mesti baru nampak perutnya. Ye takkk? Hee. Terima kasih berjuta² lemon atas sokongan rakan² blogger sekalian. Jika tengok dari sudut analisis bulan lepas, prestasi saya agak hambar. Saya masih belum lagi mencapai 100 UV dalam sehari. Malu sebenarnye nak tunjuk ni. Huhu. Sadisnyaaaaaaaa rase. :)


Memang patutlah tak dapat BE lagi. Hehe. Ape nak buat, belum layak kan. Berserah dan redha aje lahhhh. Pape pun, terima kasih juge buat yang sudi klik² iklan kat sini. Nampak la sikit perubahan dari sen², dah naik ringgit² walaupun hanya baru mencapai satu angka. ;)


64 comments:

IntaNBerliaN said...

ooo dh 6 bln ek.. blog saya tua setahun lah kiranya...hihii

xpa.. lama2 mesti uv blog awk akn byk jugak... :-)

izan mama mia said...

baru 6 bulan ker...hebat sangat nampah cam dah bertahun...sbb follower pun raaammai sgt...tahniah n teruskan ber'blog'...best gak kan ada blog....
pasal BE tu..saya xtau apa2 sbb xltk iklan dlm blog...

izan mama mia said...

nak tanya...dah sampai belum...tanda hati saya tuu...

NAL said...

tahniah ya..teruskan berblogging..wlpn baru je join tapi nampak mcm otai dah.. :)

FEDO said...

Uv tu apa. Wah tahniah. Usaha lagi ye.He2

lelamaisara said...

Wah...baru 6 bulab tapi follower kamu...dasyat....heee...ape pon tahniah la ye...Happy 6th month blogging!!!

~Sweet Honesty~ said...

tahniah la yea..cik sweety pun hampir 6 bulan berblog..syukurla.. ramai kawan yg best2..(^_^)

@ deqla manjew said...

wahh....baru 6 bln da kumpul followers beribu...deqla 2 tahun pun x smpai lagi...huhuhu

Citra NaniZam said...

selamat berblogging ye :)

Che Rosliza Che mat said...

Tahniah!! kiranya baru lagilah nie...Semoga happy Berblogging ya..

Fadzmie Mohamad said...

Wah, okay sangat lah tu baru 6 bulan berblogging, UV dah ratus-ratus. ;)

9n0L4 said...

@IntaNBerliaN
huhu. insha Allah. moge termasinlah doa tu kan. kirenye awk blogger senior lah ni. ;)

9n0L4 said...

@izan mama mia
hehe. mekasihhhhh. baru je lagi ni. akak cube lah letak nuffy dlm blog. ;)

9n0L4 said...

@FEDO
terima kasih ye. UV tu unique visitor. org² yg terjah blog kite. ;)

9n0L4 said...

@lelamaisara
hehe. mekasihhhh. takdelah dasat benor. org lain lagi dasat kot. ;)

Arina Shamsul said...

:) TAHNIAH DEAR..

happy 6th month anniversary :)

Arina Shamsul said...

:) TAHNIAH DEAR..

happy 6th month anniversary :)

Arina Shamsul said...

:) TAHNIAH DEAR..

happy 6th month anniversary :)

9n0L4 said...

@~Sweet Honesty~
thanks. kirenye kite ni same² mude la ye dlm berblog. hee. ;)

Arina Shamsul said...

:) TAHNIAH DEAR..

happy 6th month anniversary :)

9n0L4 said...

@@ deqla manjew
huhu. tak penting mane kot tang followers tu. sekadar 1st impression je. ;)

Dieyna said...

tak smpai 100uv sehari?? akak tengok tu mcm banyak je,,, hehe

9n0L4 said...

@Citra NaniZam
terima kasihhhhhh. lenkali singgah sini lagi ye. ;)

9n0L4 said...

@Che Rosliza Che mat
thank you!! yeeee, sangat baru lagi, selalu lah singgah sini tau. ;)

9n0L4 said...

@Fadzmie Mohamad
ratus² utk seminggu tu bro, bkn sehari. belum okay lagi kot. hee. ;)

P#eoniX said...

tahniah...dah 6 bulan dah...samelah kite...x pernah dapat be lagik...munkin belum sampai rezeki lagik...sabar yek...heheheh...

9n0L4 said...

@Arina Shamsul
mekacihhhhhh. excited kemain eh. sampai 4 kali mengomen yg same. hehe. ;)

9n0L4 said...

@Dieyna
tu utk seminggu kak. huhu. kalau sehari 100, mahunye 700++ la di kolem UV tu. ;)

9n0L4 said...

@P#eoniX
terima kasihhh. same lah kirenye ye. hee. insha Allah ade la rezeki kan. ;)

Cik Nur said...

sudah enam bulan ye kak.. :)
tahniah...! teruskan berblogging ye, jgn pernah jemu.... :)


P/s: sori lambat BW..tadi lepas telan ubat selsema...terus pengsannn..!hohohoho

eita said...

ita plok rasanya dah 4 tahun blog tu....

oklah tu..ada jugak dari ita yang takde apa2 ni hah

shida'R said...

hehe...happy bloging yer hehee =)

~ KaiSara AiMan PunYe BloG ~ said...

walaupun br 6 bln,tp follower dh rmai..bgus2.:)

9n0L4 said...

@Cik Nur
haah, baru je 6 bulan. take care cik nur. byk kan rehat ye. ;)

9n0L4 said...

@eita
oh ye keeeeeee. eleh, kak saje takmo kabo mende² dpt kan. kire super senior lah ni. hehe.

9n0L4 said...

@shida'R
thanks ye. lenkali singgah lagi tau. bestnye blogger best mcm awak sudi lepak sini. ;)

shida'R said...

neerr der gelak...saya support awk lg ade tau heheee :P

salam perkenalan ;)

Masha Meisters said...

alaa..bestnyer! 6 bulan dah 60x ganda follower..congrat2

9n0L4 said...

@shida'R
hehe. mekacihhh. teruslah menyokong saye ye. ;)

Chic Na said...

wahh dah 6 bulan. keep on blogging ye. :)

cik na lg la sikit UV nya. hukk..

Tihara said...

banyak jugak uv tu..congrats on ur 6xth months blogging.. :)

si kiut lavender said...

alahai..yg kita nih dah lama berblogging BE xmai jenguk2 pn..huhu...lagi sadis taw..dia xsudi nak jenguk blog skl nak wat camna...sob2

9n0L4 said...

@Masha Meisters
thanks. alhamdulillah. jgn risau, nnt masha pun akan dpt byk tu. ;)

9n0L4 said...

@Chic Na
ye keeeeee lagi sikit. tak caye lah. huhu. bisnes coklat mesti ramai yg terjah kan. ;)

9n0L4 said...

@Tihara
thanks akak sayang. tak byk mcm kak tiha kot. ;)

9n0L4 said...

@si kiut lavender
huhu. sabor jelah kan. moge lepas ni kite akan dpt. ;)

maslin said...

tahniah.... br 6 bln tp mcm dah lm jer... kagum ngan awk...
appy 6th month blogging...:-)

icumm said...

Baru enam bulan ke...icumm ingat dah lama dlm dunia blog ni..:)

"selamat datang bulan Rejab..Bulan Allah..sma2 kita merebut manfaatnya ye :) "

Cik Farhana said...

Waa same goes to me..newbie gak..hee tp follower sy xramai..huhu keep blogging yaa..dr segment serious follow back :) salam kenal n keepintouch always . .

shahdiana said...

wah..ini bukan sikit-sikit lagi ni...riban-riban pengunjungnya....tahniah....kita nak sampai 50 pun semput...hahahha

Aine Ainun said...

tahniah...
teruskN SEMNAGT BERBLOGGING OK=)))))

Akak x dapatla nak aktif sgt blogging nih, akak support awak jek=)))hihi

9n0L4 said...

@maslin
mekasihhhh. teruskan beri sokongan & selalu² lah singgah sini ye. ;)

9n0L4 said...

@icumm
Haah dear. baru je kite ni. baru sgt². perlu byk blajar lagi. ;)

9n0L4 said...

@Cik Farhana
ohhhhh thanks. same la kite eh. selalu lah singgah sini ye. ;)

9n0L4 said...

@shahdiana
haha mekasih, tp tak penting pun riban riban tu, yg penting BE yg beriban. hehe. ;)

9n0L4 said...

@Aine Ainun
terima kasih atas sokongannya. teruslah sapot dan singgah ke sini ye.;)

aReLaN said...

takpela.nanti ada la rezeki tu nak dapat BE berderet2.sabar tu penting.

9n0L4 said...

@aReLaN
huhu. amin amin amin. baiklah bosss. tgu sampai setahun kot. ;)

sHaR!Na eLyaNa said...

wah..rajin BW ni..hehe

✽ ⓔ ⓔ ⓘ ⓨ ⓢ ⓢ ✽ said...

baru 6 bulan ke? wah.. tahniah.. 6 bulan yang berisi... folower banyak lagi dari yang bertahun blogger ni.. hehe

respon to | 14#WorDLeSs WeDNesDay | : saja buat untuk bacaan sendiri yang baru nak blajaq.. hehe

9n0L4 said...

@sHaR!Na eLyaNa
kene hari rajin, tersangatlah rajin nye. huhu. pape pun, line intenet pun mempengaruhi jgk kerajinan tu. ;)

9n0L4 said...

@✽ ⓔ ⓔ ⓘ ⓨ ⓢ ⓢ ✽
mekasihhhh. baru je berkecimpung dlm bidang ni. pape pun, follower bukan ukuran kan. ;)

maszull said...

assalamualaikum fariza...tahniah baru 6 bulan jer follower dah ramai mcm tu kalau 1 th mesti lg ramai agaknya...:)

9n0L4 said...

@maszull
waalaikumussalam mama. terima kasih atas sokongan. keep in supporting me okey. ;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
COPYRIGHT by TENTANG KITA Template design by Bunga Hati Mama