Segmen : Blogwalking Sampai Lebam




Klik header comel di atas untuk join. ;)

Sebab kenape anda mesti blogwalking ke blog saya?
1) Anda akan layak mendapat layanan 1st class tanda penghargaan.
2) Jika bertuah, anda juga akan diberi hadiah spesel.
3) Anda tak kan menyesal di kemudian hari. (:

Orang bertuah for tagging:

* layanan 1st class-singgah balik, follow & komen entri
* hadiah spesel-klik klik iklan yang ade 

pesanan buat deqla: kite join jugak segmen awak akhirnyaaaa walaupun aritu awak tak join segmen kite. (saje bagi ayat mendera perasaan awak. hee.)



43 comments:

Hani Shaa said...

rajin nye join segmen ..

~Sweet Honesty~ said...

yeahhh..chaiyok chaiyoookkk...(^_^).. moga cepat sembuh juga yea..(^_^)

Cik Nur said...

haii..dari segmen yg sama.. :)

Tihara said...

sempat lg jaa join eks...slmt bersegmen jaa :)

Yana Libra said...

selamat bersegmen ye..hehe~ :p

maszull said...

assalamualaikum fariza....wah rajin nyerjoin segmen mama dah lama x join segmen sbb kekadang tu x ada kesempatan....selamat bersegmen ye...:)

eita said...

selamat bersegmen....

Misya Mialen said...

awak, rajinnya join segmen. kan bagus klu sy pun mcm tu. tp, sy sllu x smpt nak join;) apapun, slmt bersegmen yea;)

Chic Na said...

walaupun lambat tapi dpt join juga. waa.. meriah segmen deqla. good luck Jaa. :)

Cik Aini Lavender's said...

hai..bleh bkenalan,ai pun dtg dr segmen yg sama..hahahaha

NAL said...

all the best

Azza Afdzal said...

nak join jugak la...
thx tag azza

sissyira said...

salam

kalau sempat nanti sy joint yea. :)

jemput joint contest syira :

http://www.sissyira.com/2012/05/contest-2-kata-kata-indah-sticky-post.html

aReLaN said...

hahaha...ayat last takleh tahan tu.aiyoo..selamat bersegmen gak.kan dah berkesempatan tu

Arina Shamsul said...

hahahaha..ayat pesanan tu yang buat saya pun terdera perasaan sama..hahaha


uwwwwwwwwwwwwwwwwaaaaaaaaaaaaaaaaah!!!!uhuk..iskkkk,,,

9n0L4 said...

@Hani Shaa
takdelah rajin mane. hee. skdr mberi sokongan pade rakan blogger. ;)

9n0L4 said...

@~Sweet Honesty~
hehe. aja aja figthing! terima kasihhhh. makin sembuh. ;)

9n0L4 said...

@Cik Nur
hehe. okey kejap lagi nak gi BW ke blog cik nur. ;)

9n0L4 said...

@Tihara
hehe. lame dah draftkan entry utk segmen ni. just tunggu publish aje. ;)

9n0L4 said...

@Yana Libra
hee. terima kasih, dh join ke belum ni dear. baik join cepat. ;)

9n0L4 said...

@maszull
waalaikumussalam mama. rajin sekadar sapot teman blogger ajeee. kalau ade mase, join lah ye. ;)

9n0L4 said...

@eita
mekasihhhhh. join lah jugok kalu ade mase eh. ;)

9n0L4 said...

@Misya Mialen
huhu. thanks. rajin mengade je ni. saje nak usik tuan punye segmen. join lah kalau sempat ye. ;)

9n0L4 said...

@Chic Na
huhu. better late than never kan. sapot itu penting. ;)

9n0L4 said...

@Cik Aini Lavender's
hai hai ai, hehe. oh yeahhhhh, kejap lagi kite gi bw ke blog ai ye. ;)

9n0L4 said...

@NAL
thanks. kalau free, join lah segmen ni ye. ;)

9n0L4 said...

@Azza Afdzal
okehhh. kalau dh join tu, jgn lupe bw sume peserta tau. ;)

9n0L4 said...

@sissyira
okehhh. jgn lupe jin tau. insha Allah, nnt kite usha contest tu ye. ;)

9n0L4 said...

@aReLaN
hihi. aiyoo². thanks. same²lah bersegmen ye. ;)

9n0L4 said...

@Arina Shamsul
kihkihkih. terdera eh. jgn marahhh aaaaaa. suka suki jeeee. ;)

IntaNBerliaN said...

dh lama sy xjoin sgmen.. mood ke laut :-)

9n0L4 said...

@IntaNBerliaN
awak kalau tak join segmen takpe dah kot sbb UV dah tinggi. ;)

@ deqla manjew said...

huhu... mekaceh join segmen deqla...deqla da update senarai peserta...selmt berblogwalking smpai lebam dan good luck! :)

9n0L4 said...

@@ deqla manjew
hehe. its okey. baiklah bosss. adili dgn baik ye. ;)

~ KaiSara AiMan PunYe BloG ~ said...

hai2..bls kunjungn dr segmen sama..hehe;)

Miss BaNu said...

saya pon dh join segmen deqla segmen tuan punye blog ni dulu pun saya join gak kan hehe

shahdiana said...

betoi tu yang tu memang saya sokong...awak kalo datang mesti tinggal jejak...ni kita pun tolong klik pape yang patut ek...TQ

CiK FizA said...

hye awk! bls kunjungan dr segmen yang sama :)
Tengs ya ! ^^
Follow cnie jugak :DD

kaishin said...

Salam kenalan..singgah membalas kunjungan dr segmen sama :D

Farra said...

Bw dari segmen yg sama /(^^)\
link : http://farra-izzaty.blogspot.com/2012/05/segmen-blogwalking-sampai-lebam.html

Jom join ga! : http://farra-izzaty.blogspot.com/2012/05/miss-jijie-1st-giveaway.html

hafiziqin said...

membalas kunjungan
=)

tiera said...

singgh..sinii..http://kisahamrara.blogspot.com/2012/05/sebab-sebab-bw-1-mencari-blogger-serata.html

Michelle Hopell said...

helo dear .. singgah sini membalas kunjungan :)
sory lambat datang,sya busy ...
salam... (:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
COPYRIGHT by TENTANG KITA Template design by Bunga Hati Mama