Segmen tambah followers sampai beribu


Klik banner untuk join. :)

Saya telah ditag oleh PokCik untuk join segmen ni. Series, penat wehhh melayan tag. Huhu. Boleh tak jangan tag saya buat mase ni. HAHA. Boleh gitu? Pape pun, cepat join ye sebab malam ni tutup.

Tarikh start berblog: 20.11.2011

Tagging: eesya abul nyue atiey

47 comments:

Nur Asmida Bt Karim said...

Salm hye awk . Singgah sini .
jom join http://eyda-nur.blogspot.com/2012/06/mega-tech-giveaway-by-mizzsninie-cikmun.html

Dini ✿ said...

hyee , dari segmen yang sama . done follow :)

http://gulahatichabi.blogspot.com/2012/05/segmen-tambah-followers-sampai-beribu.html

Rochellez said...

Jemput follow mereka di sini - http://chocolate-vochelle.blogspot.com/2012/05/senarai-bloggers-yang-join-segmen.html

Jemput join GA saya juga tau!
-http://chocolate-vochelle.blogspot.com/2012/05/simple-giveaway-by-chocolate-vochelle.html

Tihara said...

rajin layan tag..seb baik tak tag akak..hihiks :)

ZiErWa zAiNaL said...

rjin ye.. zz x smpt pun nk buat sume tu.. minggu final exam ni pun curi2 mase update.. keh2..

etuza said...

join, sebab blog Tentang Kita, follower terbaik saya.
http://ezawarna-warnakehidupan-etuza.blogspot.com/

Fιℯzα Mιяzα ❥ said...

datang sini dan follow .
jangan segan2 follow kta balik yea :)

http://fiezamirza.blogspot.com/2012/06/nak-tambah-follower-lagi-jom-join-sini.html

Aine Ainun said...

Selamat bersegmen...=)))

~Sweet Honesty~ said...

selamat bersegmen la yea..(^________^)

FL blogh0use said...

hye3!! datang dari segmen yang sama.
salam perkenalan ! ;)

akuamir said...

huyyoo,, dah sampai beribu follower niee,, hasil berkat segmen kaaa??? XD

Yumida said...

jom menambah follower...dgn aktif ber-bw :)

dyabunga said...

dya pun join juga..hihi

Misya Mialen said...

heee...tak pe layan je;) slmt bersegmen;)

Cinta Misteri said...

Belum rajin brsegmen...tagging2x poking2x

~ KaiSara AiMan PunYe BloG ~ said...

hehe...bila kna tag jd wjib kn..

~~oOpEt~~ said...

rajin join eh :)

Deq's Qienz said...

selamat bersegmen dear :)

Masha Meisters said...

selamat bersegmen..gud luck ^_^

Fariz Reza [FR] said...

Assalamualaikum, terima kasih follow saya , FR datang balik follow kamu ,

owh ya sebagai membalas jasa kamu kerana follow, saya masukkan blog awak dalam bloglist saya (^_^) selama 5 hari suka tak???

Di sini ---- Bloglist Fariz Reza [Dot] Com
----

kalau sudi letakla blog saya(Http://farizreza.com ) dalam bloglist kamu nanti FR iktiraf kamu sebagai ahli Bloglist FarizReza.Com (^_^) kalau dah letak komen kat SINI
ya , salam perkenalan dan selamat maju jaya dalam blogging .

Nur Atikah said...

Hai, kita dari segmen sama. Dah follow sini :)

http://sukadukahidop.blogspot.com/2012/05/segmen-tambah-followers-sampai-beribu.html

aisyah humaira' said...

singgah dari segmen sama :)
follow awak :)

Arina Shamsul said...

wah..lepas ni juta2 lemon la follower ko yang..hehe

selamat bersegmen :)

Miss BaNu said...

muahaha sy pn join segmen ni gak..slmt berkenalan yer..

ain dzaya said...

hello dear ..
erkk.join jugak ker?huhu..sbb ain dah lama follow u.keep in touch ye :)..keeping blogging ye bila follower makin bertambah nie:)

jangan lupa tenyeh mata cuci hati cuci limpa kat blog ain

Segmen tambah followers sampai beribu
Dalam sejarah dengan muka tebal lima inci T_T

Cik Farhana said...

Yeah..tambah follower lg..ehee

Dieyna said...

segmen lagi. hehehe

Prodigious Yuni said...

datang dari segmen yang sama!
done follow you..please hit me back k..

http://absolutelybizare.blogspot.com/2012/05/segmen-tambah-followers-sampai-beribu

Wanieys said...

segmen sama...hehehe....wani dh lama follow sini pun hahha

Azza Afdzal said...

nak join jugak la...

fariha hayati said...

singgah sini.. :)

Zaidalifah Hussin said...

ASSALAMUALAIKUM…

BONDE DARI SEGMEN YG SAMA DAH FOLLOW AWK :)

DAN MENJEMPUT & MEMPERSILAKAN
TURUT SERTA DALAM SEGMEN “UP FOLLOWER”

http://kumahuitu.blogspot.com/2012/06/jom-baca.html#links

nadia said...

balas kunjungan
done follow

lieya zalia said...

dari segmen yang sama . done follow sini :)

Atiey-Demok said...

thanx awak sdy tag saya...

✿•°˚°Aini Sha°˚°•✿ said...

Dtg dr segemn yg sama.
Done jd followers ke 1201 awk.:) Hit me back okeyz dear.

@ deqla manjew said...

semoga dpt followers yg beribu riban le yer...hihi

Atiey-Demok said...

thanx bab tag sya,,

Bulbul Marcello said...

Thanks for tagging me :D

nashya (นิชคุณ) said...

saya dh follow awak :)

IntaNBerliaN said...

good luck.. lps ni mkin ramai la pengikut setia jaa :-)

KhaiRul Azmi said...

datang dari segmen yang sama

http://ciffahmimalomuchacha.blogspot.com/2012/05/segmen-tambah-followers-sampai-beribu.html

farhanamasdo said...

hai . dari segmen yang sama datang sini and follow sini dah lamaa . feel free to visit me back ya :)

http://bungajauh.blogspot.com/2012/05/segmen-tambah-followers-sampai-beribu.html

Diera Tekikushika said...

hai. slm perkenalan, dtg sini melawat blog awak. x sempat nak join segmen ni =( jom g blog saya =)

NasZ said...

sori lambat blogwalking. busy skit.

singgah sini dari segmen yang sama.

Jemput ke blog saya.

www.mohdnaser.com

From,

Nasz

MOHD NASER.COM

IeLa tU sAya.. said...

dari segmen yg samer..
snggah sni n done folo..yg ke 1301 ;)

Golden Rose said...

Dari Segmen yang sama.....thanks for following me....done follow u .... :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
COPYRIGHT by TENTANG KITA Template design by Bunga Hati Mama