Dapat hadiah dari teman blogger lagi !



Tu diaaaaaa. Mesti korang dah boleh teka sume hadiah² ni dari sape kan. Ye takkk? Hee. Keychain comel tu hadiah Wardah Persona Giveaway Fever 2012 tajaan dari BUNGA HATI MAMA yang sememangnya berbaloi². Dijanjikan seunit homemade keychain tapi saya dapat skali brooch berbunga pink tu. Memang terbaikkkk lahhhh dear Arina. I sayang you banyak². ;)

Sebenarnya, hadiah ni selamat diterima pada hari Ahad lepas. Sebabnya saya ke sekolah pagi Ahad tu dari Dungun tau. Balik dari sekolah tu terus memecut. Tak dan² bukak pagar rumah, peti surat yang diselongkar dulu. HAHA. Excited kemain. Selamatttttt serbuk cheese pemberian Kak Dieyna. Risau kot² kene rembat. (:


Intai² lagi dalam peti tu, tengok² hadiah dari Arina pun ade skali. Gambar kedua ni sisi sebelah lagi keychain kat atas tu. Yang paling tak tahan tu, polkadot pink ala² blog ni kan. Tak pasti pulak saya mane satu depan, mane satu belakang. Siap ade name JAA tuuuu. Bolehla letak kat pencil case saya yang besorrr kedabak tu. Terima kasih Arina dan Kak Dieyna. :D

Menunggu mase ajeee ni nak buat chezzy wedges kegemaran si dia!!


40 comments:

✉ ¥ana Fauzi ✉ said...

Tahniah laaa:')

*Untung ! Saya tak pernah dpt:'(

~Sweet Honesty~ said...

woww..bestnya laa.. dapat hadiah comel2 mcm ne...cutee..(^_^)

myself said...

bestnya..iris tak pernah berpeluang menang apa2 GA lg..

Pecinta pink^^ said...

wah..best nye:) key chain cantik amat:)

eita said...

syok r jaa...

Chic Na said...

wahh selalu je kan dapat hadiah. jelesss la. huhu.. bila jaa nk bg hadiah kat cik na lak? hehe..

selamat membuat cheezy wedges. :)

profmie said...

wah..byk dpt hadiah..

Dieyna said...

waaaa tahniah..... hehe

Ayuni said...

tahniah sis!

Masha Meisters said...

alamk...comelnyer keychain mama arina...

adoyai...aku juga peminat cheese!!!

babycomel said...

comel polka dot tu.. nak jugk boleh? ;)

Sally Yatiey said...

Best2. Tahniah. hehe :D

Tihara said...

lawanya hadiah dia :)

Husnalyas said...

best nye dye menang GA :D

syakirah izwanie said...

Tahniah kak :) Comel hadiah nyaa >.<

cinnamon.com said...

tahniah...bestkan dapat hadiah...

Norzie hany said...

Tahniah ye.

izan mama mia said...

cantiknyer keychain tu..tgn mama arina tu mmg berseni laa...
jeles laaa....jaa dapat...hahaahah...tahniah jaaa..

teratak hati said...

Tahniah bestnya dpt hadiah..

NAL said...

Tahniah :)

anisalya said...

cantik dan comel je. nak try jugak cheese serbuk tu. macam sedap je.

~ KaiSara AiMan PunYe BloG ~ said...

comel!nak jugak..hehe

Yana Libra said...

seronoknya~~~ :)

conel je key chain tu..hehe~

nn lylyn said...

chomell =) akak xpernah dapat ape2 lagi..baru nak join2 segmen2 tu semua..

akak dah follow adik =) jom folow akak =) tq ek

http://nlylyn.blogspot.com/

lelamaisara said...

tahniah...comey la keychain tu...
nak jugak....heeeee

Nyue said...

Tahniah..cute nyerr

Deq's Qienz said...

wahh best arr.nk jugak.

akak.sy pkai mobile nig..bley ajer..hihiii..terbaekkk la..

Miss BaNu said...

wahhh tahniah....yer hehe untungnyaa...

fieda said...

kiutnya jaa keychain tu..

Wanieys said...

wah sis bestnyer dapt adiah hihihi...tahniah

Maya said...

tahniah...btw love tu cantik lah..heheheh :) nice to meet you...i follow u...u follow me...http://yamarisaikhu.blogspot.com/

Che Rosliza Che mat said...

Wow!! banyaknya...tahniah!!

Si Matatajam said...

Tahniah Jaa.... Cute sgt hasil tangan Mama Arina tu...

Cinta Misteri said...

untungnyaaaa....polkadot tu comel.

shar90 said...

ahaaha... comel
untunglah... hehee xD

wan nurul hezrina said...

alahai bertuahnya badan=)tahniah taw!

Deqla manjew said...

comelnye..eh ada nama pulak tu..mcm deqla punye..hihi...

Cik Nur said...

comei2 semuanya...!

IntaNBerliaN said...

tahniah...

cute je :-)

Arina Shamsul said...

tahniah lalink..hikhikhik

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
COPYRIGHT by TENTANG KITA Template design by Bunga Hati Mama