Segmen:The Reason Why bersama Hafiziqin



Klik banner untuk join. ;)

Saya telah ditag oleh Cik Misi Masha untuk join segmen ni. Haihhh, makin dilayan tag, makin banyak pulak yang terrrkena. Huhu. Ponat den tau. Nasib baikla kekadang mengena jugak dapat hadiah. :p

Kenapa saya berblog? Kenapaa saya berblog? Kenapaaa saya berblog? Sebab die bestttttt. Hee. Bila sebut ayat camtu, mesti teringat satu iklan tu. Iklan Hari Merdeka 5 tahun lepas kot. Korang ingat tak iklan ni? Comel je budak tu kannn. ;)

Okey lahhh. Back to the point. Kenapa saya berblog? Sebab saya kepingin nak jadi orang yang bermulut banyak. Boleh gitu? Hee. Saya ni sebenarnya seorang yang tak banyak cakap. Kat blog ni ajelah saya boleh pok pek pok pek, kalau in person jangan haraplah. Huhu. Most times, my thoughts come out better in writing than they do when I speak. (:

video

p/s: sedikit selingan iklan budak comel tu di atas ni ye. Enjoy! Takpe kan Hafiziqin? Jangan marah aaa. Hee. :p


23 comments:

N.Aima K said...

Selamat berbelog di hujung minggu

Miss BaNu said...

selamat bersegmen yerr...

Wanieys said...

selamat bersegmen sis :)

wani tag sisi disini hehehe

http://wanieysqaliefsuka-ga-contest.blogspot.com/2012/06/1st-giveaway-by-dhia-johary.html

lelamaisara said...

dah join jugak...good luck...

Masha Meisters said...

hihi...sebab dia bestttttt

Che Rosliza Che mat said...

Good lucky!! dear..

Si Matatajam said...

Teringin gak nak join he he... Banyak betoi la segmen yg menarik d hati ku ini...

hafiziqin said...

thanks sudi join.btw,tudung pink tu.available lg

=)

~Sweet Honesty~ said...

mcm sweety gak..kt blog kemain lgi potpet..dpn2, tenganga2 kau..haha.. selamat bersegmen la yea..(^_^)

putryteya said...

semuga menang . rajin akak join contest ,hehe

ramai yg macam tu . kat blog riuh , kat luar diam je
:)

~~oOpEt~~ said...

menarik :D pet kn mcm pernah tgok cgu nh :D

eita said...

semakin rajin kau ja...
semoga berjaya ye

Cinta Misteri said...

kenapa saya berblog????
sebab ia menyeronokkan...
sebab ia bessssttttttt...

Slamat bersegmen :)

jaakechik said...

selamat bersegmen. wish gud luck! ada masa free jemput join GA jaa yer..hehehe

Chic Na said...

oooo.. bestttt!!!

good luck dear. ;)

profmie said...

wah..rjin sgguh berblog..huhuu..

Purple Mommy said...

Eh, Jaa tag saya? tq kawanku

Citra NaniZam said...

gud luck ya..

anisalya said...

selamat bersegmen.

Deqla manjew said...

cikgu, lps ni ajar subjek segmen eh?? asyik2 join segmen je ni..haha

IntaNBerliaN said...

selamat bersegmen :-)

fieda said...

sebab berblog tu best..ye la...:)

wan nurul hezrina said...

selamat bersegment..suka tang sebab kenapa berblog..nurul laa nie tak sempat join segmen sangat..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
COPYRIGHT by TENTANG KITA Template design by Bunga Hati Mama