GIVEAWAY: First Giveaway by Purple Mommy


Klik banner untuk join. ;)

Saya join GA ni untuk sapot kawan saya, Mazniza. Sepertimana yang dinyatakan pada banner di atas, GA ini ditaja oleh Zary Collection milik tuan punye GA sendiri. Hee. Online shop ni mula beroperasi Januari 2011 dan menawarkan koleksi terkini tudung dengan kualiti yang TINGGI sahaja. Haaa, tak ke gojes tu? ;)

Hadiah²nye boleh usha kat sini. Kalau korang nak intai² koleksi tudung yang lain, boleh lahhh ke Zary Collection page. Cantik² tau koleksi tudung die. Cepat² join!! (:

Tagging: cik nur deqla waniey


17 comments:

Wanieys said...

tima kasih tag wani...wani akan join hehehe :))

Deqla manjew said...

cantiknye nama mangsa tag yg tulisan kaler biru tu kan? haha...thanks tag deqla..insyaAllah ptg ni deqla join!! :)

izan mama mia said...

wahhh..menarik nie, try try jugalah

are_lin@yu said...

gudluck dear ;-)

Tihara said...

good luck..nak join auwww :D

NasZ said...

salam kenal. dah follow awak.

selamat bersegmen.

From,

Nasz

MOHD NASER.COM

maszull said...

assalamualaikum fariza...betul2 meriah blog ni dengan segmen kan dan semoga fariza akan berjaya...:)

Nyue said...

selamat bersegmen :)

~Sweet Honesty~ said...

yeahh..selamat bersegmen..(^_^)

NAL said...

good luck.

lelamaisara said...

semoga berjaya..

Cik Nur said...

terima kaseh TAG nur...

kalau larat nur join.. :)

Deq's Qienz said...

gud luck dear :)

Si Matatajam said...

Wish u a gud gud gud luck...

IntaNBerliaN said...

good luck :-)

Dieyna said...

Selamat bersegmen...

Mazniza said...

Geng join GA lak..kang tak bg hadiah merajuk..mtak hadiah kat apai la ;) kim salam apai

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
COPYRIGHT by TENTANG KITA Template design by Bunga Hati Mama