BEN ASHAARI - Follower ke 843 saya. OMG!



Omakkk aiiiiiiii! BEN ASHAARI follow blog saya! OMG!! Terjojol bijik mate saye melihat sidebar darlings² saye ade gambar hensem BA. Huhu. Terima kasih. ;)


Eh, bukan setakat terjojol, rase macam nak terkeluar lahhh bijik mate menengoknye. Aritu LYSSA. Sekarang sifu die pulak yang follow. Tak sangke betul! Thanks. Thanks. Thanks beribu² lemon BEN ASHAARI sebab sudi follow blog saya. Ape lagi eh nak cakap? (tak nak dahhh tanye soklan bodoh macam tanye Lyssa aritu. hee.)

Selame ni duk tunggu jugak kot² dapat review ke dari blogger hebak ni. Maklumlahhh selalu terase diri ini blogger baru. Tapi dikecewakan. Hee. Setelah 7 kali join segmen BA, ini yang saya dapat. Ini adalah kenangan paling manis untuk bulan ke-3 berblog. Thanks again eh. ;)

6 comments:

Lyssa Faizureen said...

Amboihh . haaa . memang sangat tertarekk lah nak baca entry ni .. my sifuuu tu . muehehe . apa-2 pun congrates sebab blog difollow oleh beliau . OTAI BLOGGER ^^ BEN ASHAARI :)

M Fizan said...

untung laaaaa... saya ni bro ben tak pandang pun.. haha

eita said...

patut lah suka sangat pagi ni....
heheheh....

Diyana Norman said...

hehe congrats!!!

maszull said...

assalamualaikum fariza...tahniah yer sifu blogger jadi follower...:)

9n0L4 said...

hee. thanks sume. same² kite berblog eh. ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
COPYRIGHT by TENTANG KITA Template design by Bunga Hati Mama