Top Commentor Februari 2012



Pasti korang sume dah kenal kan dengan header di atas? Ye dakkk? Hee. Herba Tihara ni sangat familiar dengan contest mahupun GA. Sebab selalu jugak jadi sponsor hadiah. Saye tahu pasal blog ni pun sebab ade join GA dan salah sorang sponsornye adelah Herba Tihara.
 
Dari situlahh saye selalu menerjah beliau dan masukkan link blog ni dalam bloglist saye. Senang la sket kalau ade update, mudah nampak dan terus klik ajeee. Hee.
 


Baru² ni beliau ade announce pemenang² top commentor blog Herba Tihara. Kirenye macam event bulanan beliau lahhh. Sangat menarik. Dannn Alhamdulillah, saya tersenarai dalam list pemenang seperti mana bukti di atas. Tempat Ke-4 Top Commentor Februari 2012. Terima kasih. Harap belum terlambat lahhh saya buatkan entri ni ye. Nak tahu saya dapat adiah ape? Jangan tunggu lagi. Jomlahhh ke blog Herba Tihara!!. ♥ ♥ ♥

7 comments:

CikAnyss' :O said...

seronoknyaa ada top commentor gitu , hehe

9n0L4 said...

tu lahhhh. best kan. jemput ke blog HT ye. ;)

eita said...

kak tiha memang rajin...
ita dapat tempat ke 5....

Tihara said...

Alhamdulillah..terima kasih kerana sudi bertandang ke sini :)

9n0L4 said...

tahniahhhh. terima kasih kak tiha. ♥

aReLaN said...

congrats.hehehe...share la sket hadiah tu.

9n0L4 said...

hadiah tu tak boleh share. tak tengok la tu. huhu.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
COPYRIGHT by TENTANG KITA Template design by Bunga Hati Mama