Happy 4th Month Blogging!

 
 
Pertama kali rase speechless nak buat entri pasal genap bulanan umur blog ni. Huhu. Brape dah? Tuhhhh, besor kedabak dah kat atas tu. Genap 4 bulan sudahhh. Tentang Kita ♥ dah berusia 4 bulan. Antara kenangan terrrrmanis dalam mencapai umur 4 bulan ni ialah:


Terima kasih buat sume yang sapot blog ni. Allah sajelah yang akan membalas budi korang! Doa saya, moge kamu sume di bawah lindungan Allah sentiasa. (:

21 comments:

Aine Ainun said...

Teruskan berblogging ye..
Hebat! Eheheee;)

sy tertarik nk tau, knapa gliterati kena tarik..

9n0L4 said...

mekacihhhhhh atas sokongan itu. hee. next entri kite cite eh. ;)

eita said...

ni ada makan2 tak ni..
heheheh

9n0L4 said...

HAHA. akak nih suke buat statement kiut². arini tak dan nak masak. beli je. :p

~Sweet Honesty~ said...

wah tahniah.. 4bulan, penyokong dah beratuss.. ade tips x??

cIk JanNah said...

wah abg ben follow blog kamu??
bestnya!

9n0L4 said...

hee. takde tips sangat pun, nasib baik dapat blogger² sume yg sgt supportive. ;)

dyabunga said...

best nya bro ben follow..hehe

Tihara said...

semuga blog ni n owner nya terus sukses!!! :)

LoveJean said...

happy blogging..... =D

Cik Aini Lavender's said...

wah..dh 4 thn erkk..smoga trs berbloging ye =p

9n0L4 said...

hee. mekackihhhh atas doa sume. ♥

Arina Shamsul said...

tahniah dear :)..bestnye..baru 4 bulan follower dah banyak gitu..cayala..tabik spring kat ko cikgu...hihi..btw...tahniah daling..ngee.

Arina Shamsul said...

oo kalau baby baru nak ditentukan jantikan kan?agak2 blog ni boy ke girl cikgu?lepas scan nanti gitau ye..ahahak.

are_lin@yu said...

happy annivesary...salam kenal yea dari ayu..;-)

9n0L4 said...

HAHA. gegirl kot blog ni. byk bunge. TQ arina & ayu. ;)

Cik Nur said...

tahinah..! teruskan semangat berblogging.. :)

jgn pernah putus asa..yeah,..!

kay_are said...

4 bulan 900++ follower?? kagumnye! teruskan blogging ye =)

9n0L4 said...

mekacihhhhhh cik nur & kay! sokongan korang takkan di lupe. ;)

shahdiana said...

alhamdulilah...syukur..tapi boley berbangga kan...baru 4 bulan dah ramai sangat followers...share la sikit...sian kat kita

9n0L4 said...

huhu. yang penting reader dear yana. nnt kite fikir² balik camne pulak ramai followers ni. then kite sharing eh. ;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
COPYRIGHT by TENTANG KITA Template design by Bunga Hati Mama