Arghhhhh. GLITTERATI ku ditarik !



Mase mule² dapat tahu status kelip² kuning dah hilang, rase sedih jugak seposen due. Huhu. Yelahhh, dah la earning 50 sen je, tetibe GLITTERATI pulak kene tarik. Ape kes? Saya pun explore abis account nuffnang & jumpe lah satu tempat mengadu. Jom usha ayat power saye, merengek² mintak glitterati. ;)


Alamakkkkk, terkantoi sudah name saye di situ. Hee. Takpelah, ade orang nak kenal kan. Sedih bebenor ayat saya tu kan. Nasib baik tak buat drama air mate. :p
 
 

Dalam mase 2 hari je, saya dapat respon dari staff nuffnang. Memang efisyen & terbaikkkk. Rupenye status ditarik pasal dorang detect saya ade bubuh iklan adverlet. Adverlet ni pesaing dorang. Huhu. Nuffnang ni memang kuat cemburu! ;)


Saya pun buang lah ads tu. Lepas ni nak fokus pada nuffnang & churp2 aje. Ehhh, korang dah daftar churp ke belum? Nah. Amek borang ni. Isi. Lepas tu, boleh lah kita main klik². Hee.


Then, lepas dah clear sume iklan adverlets tu, nuffnang pun buat pinky promise akan restore status kelip² tu balik dalam mase 4 hari. Yea yea yeay. Yahoooooooo. Tang die senyum kat belakang ayat tu, betul² buat saya cairrrrrr. Huhu. (:


Punyela excited, dengan innocent nye saya buat² tanye macam tak caye. HAHA.


Baik kannnn nuffnang. Terima kasih Encik Shahzeeq Shahren. Bagi bloggers yang kene tarik status glitterati tu, cubelah macam saya ni. ;)
 

12 comments:

mzhany said...

a'ah nuff ni, takleh ada competitor nanti hilang status tuh. hany mmg takpernah letak iklan lain. ahaha sbb tak layak nk letak iklan lain, kekdg iklan lain dia nk visitor lg tinggi dr nuff br la dpt duit.

eita said...

nasib baik gok dapat balik kan...

aimaniman said...

alahai sweetnya berbalas2 mesej la plak... ni yg nuffnang tambah2 sayang nieh

9n0L4 said...

hee. tulahhhh. kuat jeles bebenor nuffy ni. nasib nasib. kalau tak menduekan die, baru die sayang. ;)

Miss BaNu said...

wah blog makin cun hehehe...tahniah dpt nuffnang balik hehe..nuffnang ni pyh kit sbb kite kena setia memanjang jer..hhihi..

Dieyna said...

lawa blog.. hehe mujur dia bagi balik eik... rugi tu

Firdaus said...

haha, kita senasib, sekarang pun saya tengah tunggu untuk dapatkan semula status glitterati.

fieda said...

kuat keles cik nuff ni...cepat sgt merajuk..

9n0L4 said...

tula pasal. suke majuk, suke jeles. huhu. kene behave aje dgn nuffy ni. ;)

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

nuffnang ni kuat cemburu hokay haha

Si Matatajam said...

Nuff ngan advertlet mmg anti betul tu..hi hi..

Karukord Jagau's said...

kuat cemburu rupanya nuffnang ni....baru aku tau hehehee

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
COPYRIGHT by TENTANG KITA Template design by Bunga Hati Mama