1st Contest by Bieha


 
Saya telah di tag oleh Eyka untuk join contest ni. Thanks dear. 1st Contest by Bieha. Takde pun fikir blog ni kemas/cantik, tapi sekadar meraikan orang tag kite & meriah kan contest ni. Kalau menang, alhamdulillah. Hee. Wajib sapot tau sebab tuan punye contest ni baru 1st time buat. Kalau nak sapot, klik banner untuk info lanjut okey. Jom reramai join. ;)
 
 Orang yang bertuah saya untuk ditag ialah:

7 comments:

Ayumi Comot said...

ish..blog ni comel apa...layak la betanding..kalu ayu yg bertanding, mmg kne gelak la...huhu

Budak cadburry said...

http://mistaqila.blogspot.com/2012/03/segmen-klik-klik-money-income.html

Jemput Lah Join segmen nie :)

9n0L4 said...

insha Allah dear. kalau ayu buat contest blog comel, mungkin la blog ni boleh menang kot. hee.

Tihara said...

good luck dehhh :)

9n0L4 said...

mekacihhh kak tira. hee. ;)

profmie said...

contest blog cantik n kemas pun ade jg upanya...xpnh ade org tag pun..

9n0L4 said...

adeeeeeeee. join cepat. belum expired lagi tu. ;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
COPYRIGHT by TENTANG KITA Template design by Bunga Hati Mama