Jom join Contest Saja2 Buang Masa



Saya ditag oleh ieta untuk join contest ni. Kalau nak join & nak tahu syaratnya, klik header gojes di atas okeh. Contest ni berlangsung dalam tempoh (2.3.2012 - 31.3.2012). Cepat²! ;)

"Saya suka masuk contest ini kerana kepingin header blog yang gojes macam tuan punye contest, Nurhezlinda, Mrs Pilot si gila cinta." :p

Orang yang bertuah saya untuk ditag ialah:


11 comments:

Tihara said...

haa..komen akak jd spam??..baru2 ni kena kat sorang teman bloger tp akak approve je komen dia...adekah sbb tu ke akk terjangkit dr dia??hmm tatau laa..nt kalo spam lg..kalau jaa tk aprove pn tkpe yg ptg jaa tau akk ada try komen kat sni k :)

M Fizan said...

haha.. fed up ngan contest.. >.<

9n0L4 said...

aiiii frust benor bunyi nye tu fizan. hee.

kak tira punye komen spam tu ade lg jaa simpan. tak delete pun. cume takut nak approve. tak phm betul nape jadik gitu. ;)

maszull said...

assalamualaikum fariza...selamat menjoinkan diri dlm segmen ni yer...:)

kakyong said...

aduh.. tajuk kan sangat tak boleh blah.. ade ke join contest utk sajer2 buang masa... x patut

eita said...

good luck..

9n0L4 said...

thanks u all trio. hee. ;)

aReLaN said...

gudluck.all the best.ganbatte.aja aja fighting

9n0L4 said...

mekacihhh arelan. amboihhh, tetibe spoken japan korea. mood duk sane la tuh. ;)

fieda said...

good luck..salam kenal..kak fieda follow sini..

9n0L4 said...

thamks kak fieda. ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
COPYRIGHT by TENTANG KITA Template design by Bunga Hati Mama