MegaGiveAway by Penmerah.com


 
Saya ditag oleh Iqa Qayra untuk join GA ni. Katenye GA ni meletup kebabom. Hee. Betul lahhh tu, mane taknye, dikatekan berpuluh² hadiah bakal dimenangi & sponsor pun boleh tahan hebatnye. Syarat pun sempoi abis. Kalau nak join & nak tahu syaratnya, klik banner di atas eh. Orang yang bertuah saya untuk ditag ialah:



9 comments:

Tihara said...

wow ni semua geng2 kena tag,yana ita..hehe.penah join dlu ga penmerah 25 random masa tu..nt free nk try..Insya Allah..good luck eks :)

9n0L4 said...

hehe. good luck juge. nanti bile dah online, biar terkejut due org tu. mane pegi ntah. senyap sepi sunyi. :p

eita said...

hahahah....ada di sini....
sibuk..anak buah ramai...
cuti sekolah....

eita said...

tapi leh je join...

9n0L4 said...

hehe. slmt join ye. patutla senyak je. lyn anak buah rupenye. nnt ade la tu gmbr² hot diupload. ;)

eita said...

tak sempat pun nak ambik gambo....
huhuuhu...

9n0L4 said...

huhu. ye lahhhh tu. gmbr bunge² pahtu tetibe bwh sx ade gmbr mknn wat tliur org. (:

shahdiana said...

wahahahha....sangat sibuk la...kita join sebab dah kena tag okay...

9n0L4 said...

ohhhh okey. slmt join ye & semoga bertuah ye yana. ;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
COPYRIGHT by TENTANG KITA Template design by Bunga Hati Mama