BEN ASHAARI AJAK KORANG KRITIK BLOG AKU



Toing! Toing! Hee. Segmen BA lagi. Elok sangatlah Bam Ben buat lagi segmen ni sebab aritu saya tak dan nak join. Segmen BEN ASHAARI AJAK KORANG KRITIK BLOG AKU. Kalau nak join jugak klik tajuk tu eh. Jom ramai² join. Mungkin boleh kebah sikit demam blogger hebak kite. ;)

Selama 3 bulan berblog ni, sememangnya saya perlukan teguran, semangat yang menbina untuk memajukan & memperbaiki lagi kualiti blog ni. Cewahhh. Ayat tak hingat ajeee. Hee. Dengan ini, saya mempersilakan semua blogger, kakak², abang², adek², sayang² sume, kritik/tegur/komen lahhhh selagi boleh, sementara saya mahu mendengar ni. Tak kisah lah tentang ape pun. Be honest ajeee okey. Saya tak makan orang. Cepattttt² ;p

7 comments:

Rahmah Ram Ram said...

As salam...

singgah dari segmen yang sama..salam kenal..

Overall blog ini simple dan menarik dan yang penting senang loading dan menarik untuk dibaca...tahniah dan teruskan berblogging ye.

jemputlah singgah ke blog saya ...

http://bla-bla-blub-blub.blogspot.com/2012/03/ben-ashaari-ajak-korang-kritik-blog-aku.html

Tihara said...

wow segmen BA..nice :)

Muhamad Azam said...

Dah ok dah blog ni.. cuma pemilihan tulisan kot kalau boleh jangan besimpul-simpul hehe

jom pergi blog saya pulak

http://blogbudaksengal.blogspot.com/2012/03/segmen-ben-ashaari-ajak-korang-kritik.html

dyabunga said...

hye..dari segmen abg ben..
kalau sudi kritik blik blog dya ye..:D
http://yayabunga.blogspot.com/2012/03/segmen-jom-kritik-blog-aku.html

mungkin backgrund kot tak sesuai

shida'R said...

dtg dr segmen abg ben,
blog awak..shida se ok cume lmbat skit loading.. tq

jom kritik blog shida,
http://duniakushida.blogspot.com/

Cik Ayu said...

nmpk mcm serabut sikit kot sebab bunga2 kt tepi tu.. lebih nampak bunga dr content blog

tulisan xyh la simpul2

jom kritik blog CA

http://bila2akurajin.blogspot.com/2012/03/ben-ashaari-ajak-korang-kritik-blog-aku.html

9n0L4 said...

thanks sume kerana sudi komen blog ni. ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
COPYRIGHT by TENTANG KITA Template design by Bunga Hati Mama