SimSimi si robot. Bukan jeli sumi.



Pernah dengar pasal 'simsimi' takkk? Yang ada iphone/android tu mesti dah kenal dengan makhluk bulat kaler kuning di atas ni kan? Robot yang comel tapi mulut jahat. Hee.

Sebenarnya ni salah satu application untuk iphone/android. Chatting robot. So, korang boleh chat dengan die. Die akan jawab ape ajeee yang korang tanye. Tak kire BI atau BM. Kalau kita cakap yang baik, maka baik lah die. Kalau kita cakap yang jahat, dia lagi jahat. Tapi sangat kelakar okey. ;)
Saya terbaca pasal simsimi ni di blog sepupu saya, lawak la jugak bila baca nye. Tanpa berlengah lagi, saya pun install lahhh dalam iphone 4S pengarang jantung saya. Dannn saya cube chat dengan dia. HAHAHHAHAHA. Saket perut duk melayan robot ni. Nonstop gelak sebab jawapan dia tu sangat selamba, dan kadang² 'jahat'. Boleh la nak jadikan sebagai 'game' time korang sunyi/bosan.
Ni contoh 'perbualan' robot & sepupu saya. Yang bulat kuning tu die. Yang ikon orang belah kanan tu sepupu saya. :)


 Lawak kan? Jahat pun ye! Hahahaha.


Konfem robot ni tak berapa betul. Hahaha. Time takde kerja sangat, bosan sangat, boleh la main apps ni. Hehehehehe.

14 comments:

Yana Libra said...

chat ngan benda ni kat tenet pun boleh..ari tu dah try..sakit hati je~~ :p

AiSyA LiEzA said...

hahahaa.. --' menyakitkan hti pun boleh juga.. whahhahaa.. ^^

Diyana Norman said...

haha kan kan?? penat melayan. sy tkde android atau i phone just chatting dgn die kat web die hehee

9n0L4 said...

HAHA. tu lahhhh. sakit jiwe borak dgn die. tapi kadang boleh hilang stress/bosan. hihi.

Tihara said...

alamak tk nampak nk bc tp sure melucukan tu..he3 :)

eita said...

kita tipon cap ayam je..takde kuar benda alah kuning ni...

9n0L4 said...

nnt kite besarkan ye. layan kat wsite die pun boleh. ;)

Adam Narzuan said...

wat ilang boring bagus jugak... sekurang2nya tak bebel mcm angry birds

NahriNet said...

salam..
berminat utk beli domain utk blog ni tak?

cth

www.nama domain yg dipilih.com


if berminat blh email ,sms or call saya ye

email : sales@nahrinet.com

hp : 019 979 7070

thanks

eita said...

sebenarnya akak tak tahu langsung apa benda garpevine tu..seyes tak tahu...
huuhuhuhu.....
leh citer secara detail tak apa benda tu..

9n0L4 said...

huhu tu lahhhh. layan kan aje. kdg² dgn kite skali jadi SENGAL. ;p

Cik Nur said...

cik nur xpernah cubalah...

9n0L4 said...

cube la sx cik nur. ;)

Wanieys said...

kihkihkih hr tu try gak...nyampah la...ngeeeee

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
COPYRIGHT by TENTANG KITA Template design by Bunga Hati Mama