BEN ASHAARI TANYA AKU , KALAULAH AKU DAPAT ULTRABOOK TU…



Segala puji bagi Allah. Alhamdulillahhh. Baru aje abis jual beli dalam segmen bloglist April 2012, arini masih berkesempatan men join kan diri untuk segmen BA yang baru bagi hujung minggu ni. BEN ASHAARI TANYA AKU , KALAULAH AKU DAPAT ULTRABOOK TU… Kalau nak join same, klik tajuk tu okey. ;)

Kalaulahhh saya dapat ultrabook tu, saya akan lupekan niat suci murni saya untuk beli iPAD 2/samsung galaxy tab 10.1'. Huhu. Salah satu itu sangat menjadi idaman saya sekarang. Dapat pulak kenal dengan ultra book ni, rasenye macam menarik jugakkk sebab adenye keyboard. Takde nak screen touch bagai. Senang nak menaip. Ye takkk? Hee.

Tapi ULTRABOOK takde CD DRIVE. Perlu tak CD DRIVE tu pada ULTRABOOK? Rasenye tak perlu kot sebab sekarang zaman CD dah nak pupus kot. Hehehe. :p

15 comments:

Mieya Atiera said...

Mieya singgah drpd segmen pakcik beng

http://budakshumort.blogspot.com/2012/03/ben-ashaari-tanya-aku-kalaulah-aku.html

eita said...

kalau dapat best jugak kak...

baru faham pasal grapevine tu..
tadi ada ternampak kat blog akak...
akak tak pernah register..
sesekali dia ada masuk masa iklan..
tapi rasa nya register melalui churp churp kot....try lah

Pka Rahim said...

hi dari segmen yg sama.
jemput singgah blog pka ye.

http://pkaemerald.blogspot.com/2012/03/ben-ashaari-tanya-aku-kalaulah-aku.html

terima kasih :)

Diyana Norman said...

ouw terlepas segmen bang ben huhu

Adam Narzuan said...

ultrabook?? adam pakai ultraman jer.. hehehe

9n0L4 said...

Hee. Lenkali ade lagi. ;)

aReLaN said...

memang tak perlu pon cd player tu.jarang giler dah orang pakai.kalau dapat ultrabook tu FOC,memang syok habis la.hehe

arasewel said...

salam,
dari segmen yang sama.
jom singgah sini

http://mimishyou.blogspot.com/2012/03/ben-ashaari-tanya-aku-kalaulah-aku.html

9n0L4 said...

TQ dear. tulahhh tak byk gune CD dah kan. sape la nak bg FOC tu? huhu.

sha said...

tq sudi singgah.. i follow u. best kan kalau dapat ultrabook tu.. ^^

myu said...

Salam :) Myu singgah dari segmen yang sama ;)

Eyqa Hasnan said...

dtg dr sgmn yg sme :)

http://eyqahasnan.blogspot.com/2012/03/segmen-ben-ashaari-tanya-aku-kalau-aku.html

Hotz Mumma said...

salam perkenalan...
ok done folow iza..tq folow hm..akan sellau folow u..Hm dh add jd kwn ..

www.azrulin.blogspot.com

ZaroL said...

Wahhh...best la kalau dpt kn. Tiap2 hari nak buka lappy kalo cmni. hehe

9n0L4 said...

terima kasih sume sebab sudi singgah sini balik. ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
COPYRIGHT by TENTANG KITA Template design by Bunga Hati Mama