Adek Lyssa Faizureen Lepak Di Blog Saya!



Speechless. Huhu. Adek LYSSA lepak blog saye! Hepi gile wehhhhhhhhhh. HAHA. Tak caye, tengok bukti di bawah. Amacam Lyssa? Blog akak okey takkkkk? Hee. Berbaloi join segmen BA semalam. Kalau korang semua nak tahu, saya join segmen tu on the way balik ke Kemaman. Saya dari Dungun, rumah mak ayah semalam. Mengadap blog je sepanjang perjalanan. Hubby jeling² je. :p


Okey. Okey. Dahhh. Lyssa dear, thanks eh datang singgah. I'm honoured! Tapi nape tak follow? (bagi betis, nak peha pulakkk. hee.) Gurau je. Ade la tu Lyssa tak berkenan kan kann kannn. Oh pasal segmen BA tu, Lyssa cari blog link Lyssa di entri tu eh? Memangla takde yanggg. Sebab? 

Satu, Lyssa ni layak diberi medal super duper senior. Walaupun Lyssa mungkin sebaya dengan adek akak, tapi bab blogging ni Lyssa tetap senior di hati ini. Cewahhh ;)

Dua, Lyssa dah macam cekgu blog akak. Blog ni banyak rujuk tuto Lyssa. Link blog Lyssa ade je di sidebar nung. BLOG TEACHERS. Atas lagi dari 5 OTAI BLOGS okey! Cekgu ni profession mulia tau. Banyakkkk pahala. ;)

Sekian saje untuk kali ni. Chow cincauuuu. Senyum sampai ke malam lahhh jawabnye ni. Hee. :D


9 comments:

Azzah said...

wah..lyssa tak penah lepak kat blog saya..(sedih)

tieqka said...

tag awak tw http://myvampiresdiaries.blogspot.com/2012/02/contest-awesome-photo-by-cik-kira.html

Lyssa Faizureen said...

Amboihhhh . Sampai buat entri ker ? Aduhh . maluunyer . ahaha :D

Bukan tak nak follow , Lyssa lupa tekan button follow tuu . kehkeh ..
Now , Lyssa dah follow Tengs untuk entry ni . Terharuuu sekejap ! ^_^

M Fizan said...

untung lahh.. hehe.. lyssa takde nak singgah blog marikh... huhu

Si BuDaK KaChAk said...

untung la dpt kunjungan lyssa...sy xde sapa nk kunjung....hehehe

NAL said...

untungnyer..

Cik Bunny said...

cayala, siap lyssa komen dan follow blog ni plak tu! 0_0

9n0L4 said...

huhuhu. nnt giliran korang pulak beruntung! ;)

sHaR!Na eLyaNa said...

hehe..dgn sha pun ada gak 2-3 kali lepak..best kan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
COPYRIGHT by TENTANG KITA Template design by Bunga Hati Mama