BEN ASHAARI : TIADA LAMA , TIADA BARU ..


 

Malam ni join segmen BA lagi. Hee. Kalau nak join same, boleh tekan sini ye. 
 
Ni dia 5 buah blog baru yang saya tau. ;)

w a n a B a i k
Ulasan: Milik seorang pelajar di UITM Jurusan Fotografi dan Pengimejan Kreatif. Tak heran lah foto die sangat cantik! Tak caye, tengok lahhh sendiri. :)
 
Suhada : Si Gadis Puisi
Ulasan: Pemilik blog ni hanya mahu dikenali sebagai Gadis Puisi. Tengok pade name aje, mesti dah tahu kandungan blog die kan. Penuh dengan puisi. Puitis gile! :)
 
 ::SUPERGIRL SHORT STORY::
Ulasan: Blog ni dimiliki oleh anak Pak Azmi. Hee. Die ade bukak tempahan header. Boleh tempah & bayaran ditukarganti dengan top up. RM 5 ajeee! (:
 
Kiera Zainal ♥
Ulasan: Tuan blog ni comel & cute. Namenye Syakira Zainal. Join her bloglist baru baru ni. Tekaan die tepat untuk pemenang AJL aritu. Hafiz. :)
 
 kisah hidupku akizz
 Ulasan: Baru lagi kenal blogger ni. Entri die sempoi je. Die suke muzik & lagu. Banyak entri video. ;)
 
Ni pulak 5 buah blog senior yang saya tau.
 
Yuyu Zulaikha
.. cik epal ..
Fatin Liyana
Hanis Zalikha
 
dan satu lagi semestinya,
BEN ASHAARI

Ulasan: 5 blog ni layak dipanggil super senior. Saya bloglistkan sebagai OTAI BLOGS sejak dari mule saya berblog di sidebar blog saya. ;)
 

9 comments:

Miss Sue said...

jalan jalan sini :)

Pamie said...

singgah dari blog abg ben :)

Segmen Ben Ashaari : Tiada Lama, Tiada Baru

Rozuan Ismail said...

salam perkenalan dari saya dari segmen yang sama

-pak cek biola-

Awie Omar said...

awieomar.blogspot menyerbu. baru folo sini. salam kenal.

Mish Apple said...

Hai, datang dari blog Uncle Ben.

wanabee said...

salam ,

awww....comel .
terimakasih ! hehehe >_<

(: gebangkembang :) said...

was here ;D

Mohd Hakimi Zulkifly said...

mhz dri COOL fm datang terjah..MHZ tengah nak carik blog untuk letak dalam blog list..kalau kamu sudi letak COOL fm dalam bloglist kamu, inform MHZ dgn memberikan komen pada entry di bwh ok..nnti MHZ pn akn letak blog kamu dlm bloglist COOL fm ok..hoho

http://mhzmc.blogspot.com/2012/02/ben-ashaari-ajak-baca-blog-aku.html

Citra NaniZam said...

kak citra balas terjahan dari segmen sama dan follow juga :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
COPYRIGHT by TENTANG KITA Template design by Bunga Hati Mama