KONTES HADIAH TERINDAH & DARI SIAPA



Saya ditag oleh Nina untuk join contest ni. Thanks dear. KONTES HADIAH TERINDAH & DARI SIAPA by Aku Bukan Penulis. Beliau amat berbesar hati menjemput semua blogger untuk memeriahkan contest ni. Untuk maklumat lanjut, sila klik banner di atas atau SINI okey. ;)

 Ni lahhh dia hadiah paling terindah yang pernah saya dapat!


Cincin & roses!! Sudah pasti lahhh dari hubby tercinta. Hati ini cairrrrrrrr macam lilin weh. Speechless. Wordless. Huhu. Pape pun, hadiah yang paling² terindah ialah tuan badan yang bagi hadiah ni. Ye takkk? Hee.

Orang yang bertuah saya untuk ditag ialah:

6 comments:

eita said...

dapat hadiah gini memang cair pun hati..

Tihara said...

saat2 manis tu :)

Leods said...

Thanks for joining...specialnya hadiah...nantikan resultnya :)

shahdiana said...

hadiah dari orang yang special for sure sangat special kan..salam kenal...

9n0L4 said...

TQ leods. ♥

saat manis + hadiah + orang spesel = cairrrr.

hee. ;)

sal ya said...

hadiah baru jadik husben and wife bila husben belikan bunga besar utk saya. konon nak surprise dpn pintu masuk masa konvo tp saya keluar ikut tepi. adehhh... dia yg bg bunga pun jdk nak marh sbb sy keluar tak ikut peraturn. hahaha...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
COPYRIGHT by TENTANG KITA Template design by Bunga Hati Mama