BEN ASHAARI AJAK BACA BLOG AKU



Join segmen BA lagi. Hee. Kali ni segmen BEN ASHAARI AJAK BACA BLOG AKU. Kalau nak join, klik tajuk tu ye sayang². Join ramai² jom. ;)

Satu sebab ringkas kenapa korang patut baca blog saya? Okey, takmo cakap banyak². Tengok sini ajeee. Nanti saya tambah lagi entri sunnah ni eh. Nantikan ye. Amek tahu & bace dapat pahala tau. Ye dakkk? Hee. Sebulan kebelakangan ni, saya banyak join segmen/contest/GA aje sampaikan dah lame jugak tak wat entri. Nak support blogger lain tapi akhirnya saya rase saya dah kehilangan reader blog saya sebelum ni. Kekangan mase nak cari input sekarang ni pun ye jugak. (haih ape yang dibebelkan ni? hehe)

Pape pun, elok sangat lah BA wat segmen ni. Anda yang nak kurus boleh rujuk tips menarik ni. Amalkan bersama dengan amalan ni. Insha Allah bertambah berkat lah usaha korang. :)


47 comments:

Awie Omar said...

Dah singgah membacanya.
Jemput la baca entriku ini pulak
http://awieomar.blogspot.com/2011/04/10-perkara-berkaitan-dengan-hijau.html

Mohd Hakimi Zulkifly said...

ok..mhz dh ltk blog kamu dlm blog list mhz..trima kasih sudi ltk COOL fm dlm blog list..

nuyui a.k.a miss YUI said...

salam kenal dear..

tq tau ~

nanieybarnieylurviey said...

singgah sini.. and dollow.. nice blog and byk info.. :)

Fendy said...

Salam Singgah..follow sini sekali..
salam perkenalan dr fendy

jemput singgah jgn malu2 yer..heheh

http://fendy1302.blogspot.com/2012/02/segmen-ben-ashaari-ajak-baca-blog-aku.html

gadish_bengang said...

follow segment BA . .
salam singgah ^^

http://gadisbengang.blogspot.com/2012/02/ben-ashaari-ajak-baca-blog-aku.html

AiSyA LiEzA said...

singgh dri SGMEN y smaa..

http://aisyalieza.blogspot.com/2012/02/ben-ashaari-ajak-baca-blog-aku.html

Pka Rahim said...

hi! singgah dr blog abg ben :)
dr segmen yg sama jugaa.

http://pkaemerald.blogspot.com/2012/02/ben-ashaari-ajak-baca-blog-aku.html

Zaki Muhammad said...

Salam dari segmen Abg Ben ni :)
hihihi singgah sini
pandang kanan, kiri, atas, bawah dan ikut kamu :)
jom jenguk2 saya pulak.

http://zetchixy.blogspot.com/2012/02/ben-ashaari-ajak-baca-blog-aku.html

SuparMan SuaRez said...

Salam..Hye..Singgah Dari Segmen BEN ASHAARI..Cantik Blog Awak! Harap Singgah Blog Kite Jugak K... Hee

http://manssmile.blogspot.com/2012/02/ben-ashaari-ajak-baca-blog-aku.html

:: Cik Nur :: said...

terima kaseh sudi singgah Blog...sy datang sini dan follow... :)

http://cahayacita2.blogspot.com/2012/02/ben-ashaari-ajak-baca-blog-aku.html

Diera Tekikushika said...

hai salam perkenalan, jom g blog saya pulak =)

shahrul said...

singah dari blog ben ashaari,..blog yg menarik,..

Dabel Aa said...

salam kenalan....kunjungan balas... hehehe memandai aje ckp ben ashaari kim salam...hahahahah....

NURUL SYUHADA said...

singgah sini.. :)

http://nurferl.blogspot.com/2012/02/ben-ashaari-ajak-baca-blog-aku.html

karmilaillang said...

singgh cni tambah ilmu =)

http://anugerahcinta86.blogspot.com/2012/02/segmen-ben-ashaari-ajak-baca-blog-aku.html

Shazana Hanis said...

hai awak ;)

hudahassan ^^ said...

blogwalking dari group yang same :)

BERT said...

kunjungan blas... i foloooo... :))

mieza said...

singgah sni jugakk...

Masz Sidek said...

hai..
membalas kunjungan drs egmen abg ben..

Arina Shamsul said...

hi,saya datang dari segmen BA.

singgah sini baca entry,dan terus follow kamu.sorry lambat balas kunjungan kamu semalam :) salam perkenalan..

Kaki Wayang said...

Semalam awak merupakan follower ke 743..

"jalan jalan ke blog ni & follow juge. lucky no 743. hee. comelnye header dieee. ben ashaari kirim salam! ;)"

BEN ASHAARI kim salam? Walaikumussalam kata kat dia

cik Lily said...

Salam perkenalan...
Dari segmen yang sama

Miss BaNu said...

singgah n baca entry ni jugak.. =)

Azhafizah[フィザ] said...

Salam perkenalan dari sihatimerahjambu

-datang singgah dari segmen abg ben
azhafizah.com/2012/02/ben-ashaari-ajak-baca-blog-aku.html

Rocker Hearted Girl said...

Saya datang daripada segmen yang sama dengan awak.. Segmen Abang Ben Ashaari.. Follow la blog saya.. Baca pun ok je.. Salam Perkenalan..
Dah follow awak pun..

http://kikinsynyster.blogspot.com/2012/02/ben-ashaari-ajak-baca-blog-aku.html

hafizaiman95 @ fizs said...

Salam ziarah.. Datang dari segmen uncle Ben.. Jika sudah follow blog saya, terima kasih.. Jika belum, follow yea.. Sy datang untuk follow kamu.. :)

Entry paling menarik : http://www.hafizaiman95.com/2012/02/kesalahan-yang-lazim-dilakukan-blogger.html

Entry segmen : http://www.hafizaiman95.com/2012/02/ben-ashaari-ajak-baca-blog-aku.html

hudahassan ^^ said...

salam . singgah bls kunjungan awk :)

Salam perkenalan :)

Maliha ♥ said...

singgah balas kunjungan dr segmen abg ben :)

^^eKaTiKaH^^ said...

hai hai hai. singgah sini dari segmen yg same. salam perkenala.. hehe :)

#Happy berblogging :)

dyabunga said...

dari segmen yg sma..:D
http://yayabunga.blogspot.com/2012/02/segmen-jom-baca-blog-aku.html

jemput lah singgah di blog dya..:D

Nadiah said...

dah singgah...comelnya blog..dah follow juga...folow saya juga ye...tq

cinnamon.com said...

salam,singgah sini juga n follow.

tq..adik..

nti kak dtg lagi..

Ekin Tembam :) said...

Singgah balas dari segmen yg sama :)

Rosniena said...

Salam perkenalan, nice blog

http://mawarbiruairlaut-bicarakudanmu.blogspot.com/2012/02/ben-ashaari-ajak-baca-blog-aku.html

bebeldotsorang said...

Wah best baca blog awak ni :D

myu said...

Salam perkenalan :) Myu singgah dari segmen yang sama ;)

Cahaya Hidup said...

CH dtg sini ........ :)

Huzaina Hashim said...

salam kenal dan kunjungan balas...thanks sbb sudi singgah kat blog sy...

kelamkelibut said...

salam perkenalan dari si kelamkelibut.. :)

CikFi said...

done follow u... dari segmen yg sama ^_^ niec blog...patut baca..

fatin amalina husna said...

salam ziarah..
balas knjungan..^^
follow sini jgak..

Yumida said...

ske tgk riben..bunga2 kepinkian...like!

follower ke 778...salam perkenalan

Подтверждаю (fadzli) said...

as salam..
erk..maafkan pakcik pasai lambat mai sini..
hari ni hari last pakcik kat sini. pakcik akan berangkat kemabli ke rusia.

jadi..sampai sana, pakcik akan mai jenguk sini balik. dah bookmark ;)

eh..kekangan masa? hm..tips mudah, asala ada je idea, buat note. simpan dulu dalam draft. karang ayat mudah2 je. insya'Allah menjadi ;)

Miss Red Apple said...

singgah sini dari kebun epal.. terima kasih dah follow dan singgah blog miss red Apple.. :D i'm going to follow yours too.. :D

aquatwins932 said...

singgah sini :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
COPYRIGHT by TENTANG KITA Template design by Bunga Hati Mama