Follower ke 719: LYSSA!



Sebenarnya lame dah nak wat entri ni tapi takut Lyssa menangis² terharu tak henti² pulakkk nanti. Hee. Statement tak hingatttt tuh. Ingat lagi mase Lyssa lepak sini aritu? Usha sini. Kecoh woo satu dunie, Lyssa Faizureen lepak blog ni. Lepas kecoh, Lyssa jadi follower ke 719. Tengokla muke comel Lyssa yang bermate besarrr tu. ;)

 

Thanks banyak² eh Lyssa sebab follow blog ni. Harapnye Lyssa follow ni bukan sekadar menjage hati akak la eh? Hee. (aritu tanye sangat kan soalan bodoh, nape Lyssa tak follow? huhu.) Lyssa bukan setakat follow pulak tu, siap komen entri. Di komen entri tu, memang terserlah lahhh 'ke FRIENDLY an' Lyssa pada blogger² baru macam akak ni. Mahu nak melompat² rasenye! HAHA. Tak caye Lyssa sangat mesra? Tengok bawah nih! Celik mate tu luas². :p


Okey. Lyssa follow blog ni pade 11/2, jadi follower 719. Sekarang cube tengok, dalam mase seminggu aje, follower saya mencecah 792. Hoho. Sedikit sebanyak berkat dari Lyssa jugak kot. Hee. Tenkiu, I lebiu. Nanti nak gi klik klik iklan Lyssa. ;)

Last but not least, buat Lyssa dear, kalau ade mase, singgahla lagi eh. Ambik la segala input kat sini. Mungkin input untuk improve blog takde kat sini, tapi ade la tips/resepi sikit² dan info² kerohanian.

Buat sume followers, terima kasih beribu² lemon. Kalau anda masih belum tinggalkan link anda di ruang bawah blog ni, dipersilakanlahhh berbuat demikian tau. Nanti senang nak BW korang di mase lapang. Dannn ambikla masa bace entri & tambahkan pengetahuan. Jangan sibuk duk follow aje. Huhu. Adiossss.



7 comments:

Lyssa Faizureen said...

Alahaii , buat entry pasal Lyssa lagi ? Ahh . Nak kena nii .. Dush2x . ekeke .

Lain kali , tok sah buat dahh . buekk malu muko den jer . hehe .

Yupp . Lyssa follow sini sebab sonang Lyssa nak baca entri2 terbaru dr blog ni di samping dapat jugak tambah follower untuk blog ni , te dakk ? ekeke ..

Thanks again sebab buat entry pasal Lyssa . huhuh ~ Terharuuuu nangis Lyssa tak henti2~ :P

♥ BibiNorshareen ♥ said...

wahh , hbat nya lyssa follow awk :)

eita said...

sapa ni?...
sori r tanyer soalan yang bodoh..memang tak tahu...
:(

eita said...

baru gi terjah tadi....
hehehe..sekrang dah tau..

9n0L4 said...

Hee. Terima kasih Lyssa. Bibi & kak ieta, jemputlah ke blog Lyssa ye. ;)

Nurul Nadia said...

bijok arr mu .... tabik spring sungguss!!

9n0L4 said...

huhu. dok brape bijosss gok. galok ade la. :p

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
COPYRIGHT by TENTANG KITA Template design by Bunga Hati Mama