Jawab 11 Soal 11





Saya ditag lagi dan lagi. Hee. Kali ni di tag oleh Cik Ladybird & Masz Sidek. Tapi saya tak dapat bukak blog cik ladybird. Tak tahulah kenape. Kene hack kot? Bende ni just soal jawab untuk lebih kenal kawan blogger. Rule 1 dah pun tepek kat atas nung. Okey. Saye terus pada rule 2. Oh about me? Sayang² sume boleh tengok sini. ;)

Rule 3: Soal jawab dengan Masz seperti di bawah. Check it out!
Berapa tinggi dan berat korang?? 161 cm & 43 kg.

Apa yang korang suka makan?? Coklat.
Antara Ibu dan Ayah... korang rapat dengan siapa?? Ayah!
Beri satu tempat yang best pernah korang lawat?? Langkawi.
Kenapa tempat yg korang lawat tu best?? Sebab ade banyak coklat. Haha.

Apa kenangan yg sukar korang lupakan?? Saat dapat iPhone 4S.

Waktu kecil2 dulu apa cita2 korang?? Cekgu.
Siapa korang sekarang ni... tercapai tak cita2 korang??? 
Cekgu!! Done achieved! ;)
Apa sikap pelik korang???
Suke jalan² tapi kaki cepat penat. 2 jam jenjalan then sibuk nak balik. Hee.
Bagi satu URL follower korang yg paling sporting?? http://noruazuran.blogspot.com
Pandangan korang tentang blog aku ni??? Sempoi.


Masih lagi rule 3: My Qs
 Ape name IC awak?
  Di mane awak dilahirkan?
In family, awak eldest, tengah² atau youngest?
Awak punye sibling berape?
Pernah tak datang Terengganu? Kalau pernah, namekan satu tempat.
Awak prefer Tutti Frutti atau Baskin Robbins?
Berape saiz kasut awak?
Line telefon pilihan awak. Nyatakan SATU sahaja. Celcom/Digi/Maxis/Lain²?
Kenapa awak pilih line tersebut?
My blog RINGAN atau BERAT?
Ade tak widget yang menyemak/sakitkan mate awak?
Saye blogger yang macam mane? Describe me with ONE word.

Rule 4. Orang yang bertuah saya untuk ditag ialah:
 
Rule 5 - 8, secara automatiknya sudahhhh. Tak caye tengok sini. Hee.
 

22 comments:

Penjual Reflesia™ said...

wahhhh kene tag soklan 11 ni..wahahaha... =.= insyaAllah sempat syieda joint.. ehhh akak tinggi dari syieda.. syieda 158 je..sob2.. =.=

yana said...

Thank you sbb tag yana...Insyallah kalau ada masa yana buat...sbb yana skrg tgh busy sgt...online pun sekejap je...heheh...tq for tag...

dyabunga said...

haha..jawab jgn tak jawab ye

musya said...

done!

http://ummuaisyahmohdros.blogspot.com/2012/02/jawab-11-soal-11-tag-balik-kt-org.html

NiaLidia. said...

hehe churp2 :p nanti nia join. thankssss hehe

jom join contest nia.

http://nialidia.blogspot.com/2012/02/contest-aku-dan-quote-sahabat-vs-cinta.html

9n0L4 said...

hee. TQ syieda, yana, dya, musya & nia! ♥

Masz Sidek said...

terima kasih sudi jawap...

mesti tersenyum lebar bila dpt iPhone 4S..... :D

9n0L4 said...

lebar selebar lebarnyeeeeeee. hee. ;)

yana said...

Done sis! yeah...

http://almiraalwani.blogspot.com/2012/02/jawab-11-soal-11.html

Miss BaNu said...

http://mulan-sahbanu.blogspot.com/2012/02/jawab-11-soal-11.html

hehehe

9n0L4 said...

hoho thanks yana & miss banu. ♥

LeenNajib said...

dear, ni mcm mne. xphm. HAHA. sorry :)

9n0L4 said...

hee. alarr leen dear, bace ajeee rule & regulation kat atas tu. mesti paham. renung²kan. ;)

A'ishah Kamaludin said...

Thnks ingat kat saya, nnt bile dah jawab saya infform ye! insyaAllah kalau tiada aral mmg nak buat ni

9n0L4 said...

okey. take ur time dear. ♥

LeenNajib said...

haha, da phm da cyg :) pjg nye. adoi ai. hehe. t sy wt k :))

9n0L4 said...

hee. okey. wat yg sempoi² ajeee. ;)

aReLaN said...

wow...sporting ke??kenapa lak??hehehe..pakai iphone 4S tu.

9n0L4 said...

yeee. sporting la. (tangan di dade, mate ke atas. huhu.)

.: mama lynn :. said...

tq sudi tag.... amik masa tuk join ni cos a bit bz. i'll try k

9n0L4 said...

its okey mama lynn. take ur time. i'll be waiting. ;)

.: mama lynn :. said...

http://mamalynnthestoryteller.blogspot.com/2012/02/telah-di-tag-oleh-blogger-shomel.html


da join... akhirnya

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
COPYRIGHT by TENTANG KITA Template design by Bunga Hati Mama