Ramadhan Kareem 2013 : Happy Fasting!



Ramadhan datang lagi. Alhamdulillah. Ini mungkin entry pendek untuk wish sume blogger, hepi fasting ya. Hee. Maaf sangat² sebab hampir sebulan kot tak aktif berblog. Insha Allah dengan kehadiran Ramadhan ni, saya akan buat sticky post untuk entry awesome Ramadhan yang saya buat tahun lepas. :)

Harapan saya, moge entry² tersebut dapat memberi dan menambah ilmu yang kita ada. Juge dapat flash back ilmu² yang mungkin kite dah lupe.


Saye suke sangat dudel Sis Illy ni. Comel. Kan? Excited cute je celebrate Ramadhan. Hihihi. Selamat berpuasa ye sume. Maafkan segala salah silap sepanjang perkenalan kite di sini. (:

Selamat menikmati entry Ramadhan saye tau. Moge bermanfaat buat sume. Dengan bantuan dudel Sis Illy, saye yakin korang akan tertarik nak bace. Hehehe. Saye juge akan perlahan² berjalan² ke blog korang sepanjang Ramadhan ni dan jejak balas komen mane yang belum dibalas. Moge akan dapat balik la tune blogging saye. Hee. Miss u ols. ♥


25 comments:

Che Rosliza Che Mat said...

Selamat berpuasa...jangan lupa sahur..

Busyra Bt Takiyudin said...

salam ramadhan. :)

Amoi Farah said...

Salam Ramadhan

Aine Ainun said...

selamat berpuasa..=)

Rosmiza Ali said...

Selamat menjalani ibadah puasa! ^_^

jaakechik said...

hai cikgu jaa....ehem ada pun dia yer..... hihi.. btw selamat berpuasa yer....

P#eoniX said...

wahhhh!!!lame x dengar cite...n'way,selamat berpuasa!!!!

Cik Nur™ said...

selamat berpuasa kak jaa. :)

Cik Aini said...

hepi fasting Jaa.
selamat berpuasa.moga ramadhan kali ni penuh makna buat Jaa n fmly :)

Mas Zull said...

assalamualaikum fariza...selamat berpuasa yer..;)

Deqla Manjew said...

salam ramadhan cikgu... selmt berpuaseee...

are_lin@yu said...

salam ramadhan k.jaa ;-)

lelamaisara said...

selamat berpuasa jaa....

HeNRieTTa JoSe said...

selamat berpuasa tuan blog...

si kiut lavender said...

comel sangat doodle nie...^^

salam ramadhan ya sis...:)

Kesuma Angsana said...

selamat berpuasa, mudah2an segala amal ibadat kita diterima Allah swt yer

~ KaiSara AiMan PunYe BloG ~ said...

lama xjnguk sni.br ada masa...huhu..slmt brpuasa tau..;-)

aswadz said...

selamat menyambut bulan ramadhan & selamat membanyakkan ibadah.

adatopik said...

Happy fasting. semoga dapat pahala banyak...

shahdiana said...

selamat berpuasa jugak kepada u...heheh...kita pun dok tengelam timbul berblogging....

Yana Libra said...

selamat berpuasa kak ~:)

N.Aima K said...

Salam ramadhan :)

Chic Na said...

Salam Ramadhan Jaa..

semoga Ramadhan kali ni lebih baik dari sebelumnya.. ;)

Cik Nur™ said...

salam ramadhan dan selamat berpuasa kak jaa.. :)

profmie said...

salam ramadhan kak.. =)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
COPYRIGHT by TENTANG KITA Template design by Bunga Hati Mama