Kumawo Deqla, Jaakechik & Tihara ♥



Lupe nak bubuh payung ni dalam entri Terbang bertemu Deqla di Putrajaya. Hehehe. Deqla hadiahkan payung ni untuk kenang-kenangan. Sebenarnya saya ade ternampak mesin beli payung ni kat BPP tu. Pertama kali kot tengok mesin tu. Lame jugak duk menilik. Ye laaa, selame ni kan duk tengok mesin air tin/air kotak je. ;)

Nasib baik saye tak testing mesin tu. Kalau tak, due bijik la payung saye bawak balik. Hahaha. Thanks Deqla, sangat bergune bulan 12 nanti. :)


Yang ni pulak datangnya dari Jaakechik. Due skali die bagi keychain. Rasenye ni ole² dari Melaka. Sebenarnya saya dah ade keychain baju kebaya tu, tapi kalernye biru pemberian anak murid mase Hari Guru aritu. Nampaknye keychain kiut ni dah ade pasangan. Hihihi. Sukenyeeeee. Mekasih ye Jaakechik. :)

Seperti mane yang korang tengok, sampul dan nota tu dah basah kuyup. Dek kerana hujan, abisss surat² saye basoh jjerukkk. Lencun la orang KL cakap. Hee.


Yang ni pun double. Kak Tiha bagi sebab saya antara top commentors di blognya. TQ kak. Terharu sangat dapat duet Riyal ni. FM tu pun dan selamat ditepek. Hehehe.

Sekarang ni bloggers sume agak slow sikit blogwalking kan. Mungkin sebab meraikan Ramadhan. Alhamdulilah. Ataupun mungkin jugak blog saye aje kot yang tak meriah. Maklumlah, mood tuan blog ni pun ke lauttt. Huhuhu.


13 comments:

Masha Meisters said...

Eeeee....bestnyer dye....suke la tu :-)

jaakechik said...

sama-sama kasihhhhhhh....hihihi....

p/s : ada mesin jual payung? erm... jaa pun x penah tgk.... hilir nyo loni... suma canggih kannn?

Yumida Huda said...

tahniah sis
beznye dpt hadiah macam2
pinjam payung tuuu...hujan ni...hehe

Chic Na said...

wahh ada hadiah tertinggal rupanya.. mesin payung tu menarik la. cikna pn xpernah jumpa.. hihik..

Cik Nur™ said...

tahniahh..murah rezeki kak jaa.. :)

cantiklah payung tu

NAL said...

Tahniah... best dpt FM..

Cik Aini said...

tahniah2..cantik
kalo xnak bj kebaya tu sbb dah ada dua..meh la kasi Ai..sedekah kat ai plak di bln ramdhan.hehehe

eita said...

best tu dapat hadiah..tahniah

Solehah Shamsuddin said...

eh, tu duit riyal ke? wah, untungla...

Mrs Velentine said...

wh tahniah..banyak dapat hadiah

Deqla Manjew said...

hihi.. mujur la jaa x try mesin tu.. kalo tak sepasang dah dpt.. hihihi..tp jgn ingt deqla try mesin tu dpt payung ni tau...huhu.. ni payung yg mmbe deqla bagi.. byk dia bagi.. dia suruh jual atau bg je kat org.. terpulang.. do deqla decide nak bg kat org je la.. ;)

Deqla Manjew said...

ehh lupa.. sama2 kaseh lalink..kehkeh..

Tihara said...

alhamdulillah..sampe jugak akhirnya..
mlm ni nk try bw sbb red flag..mih2

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
COPYRIGHT by TENTANG KITA Template design by Bunga Hati Mama