Hepi Belated Kak Fieda!



Alhamdulillah. Selesai sudah menerjah balas segala komen yang ade. Sekarang nak wish befday Kak Fieda pulak. 22 Jun lalu, genaplah usia Kak Fieda yang ke ??. Bab² nombor ni kene tanye empunye diri la ye. Saye pun tak sure. Terjahla blog die, u ols tengok sendiri. :)

Maaf ye kak. Memang dah lewat sangat kot entri ni. Tak dapat nak wish on time aritu. Entry Jun saye pun ade satu je kot. Rekod sungguh la tahun ni. Hihihi. Pape pun, yang penting wish nye sampai kan kak. Moge sentiasa sehat dan bahagia di samping keluarga tersayang. Bile nak PM link kak? Lame dah saye menunggu ni. :p


Haaa. Yang ni pun nak menyelit jugak. Hahaha. Birthday Oppa kite, 20 Jun aritu. Same date dengan hubby Deqla. Bile coklat sampai depan mate, dengan rakusnye die bukak bungkusan. Ayat pertama yang kuar dari mulut si die, " Coklat lagiiiii. " Pastu sibuk nak susun² coklat crush tu macam nak main game. Kihkihkih. Bile dah makan, sedap katenye. ♥

Thanks buat Chicna yang susah payah design coklat ni. Memang puas hati gile la. Dah masuk 3 kali kot tempah dengan Chicna. Siap dapat repeat order lagi. Huhuhu. Pahit manis perjalanan coklat tu dari Kelantan ke Terengganu akan diingat sampai bile². Paling takleh lupe, bungkusan coklat kene bukak & dicurik seketui coklatnye. Hahaha. Agaknye comel sangat, tu yang die geram tu. (:


8 comments:

ejulz said...

hepy blated bday jugak.. :)


Nak Kad Raya FREE? Meh singgah sini kalau belum join k ^_^ "GA Kad Raya 2013 by EJulz"

lelamaisara said...

laaa...siap kena curik ke coklat tu...hahhaha....die geram la tu...

lelamaisara said...

eh lupe nak cakap coklat tu comey gile//

Che Rosliza Che Mat said...

happy birthday buat fieda..

Knor said...

sempat lagi kut nak ucap..walau dah lewat benor ni...selamat hari jadi bt dia...he~


selamat beribdah dan selamat berpusa ramadhan karim

Chic Na said...

happy birthday kak fieda..

haha.. mmg tak leh lupa jaa.. first time dalam sejarah.. hope sejarah tak mungkin berulang lagi.. kekeke..

time kacehh jaa.. ;)

Yumida Huda said...

hikhik siap curik seketul..mmg pencuri yg bertimbang rasa..haha
hp belated bday gak utk kak fieda

Cik Nur™ said...

HBB kak fieda..!

Coklat cikna mmg comeii..!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
COPYRIGHT by TENTANG KITA Template design by Bunga Hati Mama