Perjalanan 23 Julai 2013 ! ♥



Tiada yang lebih membahagiakan bila suami jadi orang pertama wish birthday kite tepat jam 12 kan. Ye dakkk? Hee. Macam cinderella pulak rasenye. Pastu ade pulak kad ucapan dan hadiah. Huhhh, memang nak menitik airmate la. Bagi saye, itu tandanya si dia sudah bersedia dengan plan wish dan alert birthday date kite. Alhamdulillah atas nikmat ini. :)

Abaikan tangan saye yang comot tu ye. Nak jugak menyelit kat blog ni. Hihihi. Lebih membahagiakan, parents pulak SMSkan doa ucapan pada jam yang sama. Cumenye mak saya lewat 13 minit dari ayah saya. Huhuhu. Pa ma, i love you both. ♥


Rupenye tak abis lagi part touching ni. Famili saye dari Dungun datang turun ke Kemaman untuk berbuke puasa di rumah saya dengan membawa sebijik kek homemade ni. Mekasihhh kepada adek kesayangan merangkap stalker blog ni sebab susah payah buatkan kek. Juge adek ipor nan sorang, yang turut serta menjayakan keje² buat kek coklat kukus ni. :)

Saye ingatkan dorang akan beli je kek sebab selalunye memang beli la. Cehhh, perasan tu orang nak belikan kek. Hahaha. Berkat Ramadhan kot, sume nak buat sendiri aje.

12 comments:

Nur Atira said...

wahhh , sedap nye kek tuuu . sweet nye suami sis :) hehe . alhamdulillah

Chic Na said...

bahagianya.. semoga berkekalan..

happy birthday jaa.. all the best in whatever you do..

Deqla Manjew said...

wahhh nmpk sedap la kek tu.. nyum3.. mmg hati berbunga2 la kan kalo suami dah siap prepare utk besday wish kite.. pas tu dpt pulak hadiah.. eh jaa dpt baju ye? cantik kaler hijo..happy belated birthday ye jaa.. sorry tau lom buat entri lagi..huhu..

Mrs Velentine said...

wah bestnya ni birthday ke berapa dah..hahaha sibuk nak tanya

CtAyue said...

itulah kek plg special bila ada yg buatkan utk bday..best tu tau..kalau beli kedai lain tp kalau ada yg buat, rs terharunya yg amat kan. happy birthday

Masha Meisters said...

pehhh...mesti touching giler ni....
bestnyerrrrrrr...hehehehe
happy belated birthday cikgu :-)

kayyana said...

seronoknyer.. hehehe

Cik Aini said...

bestnya..mak dan ayah wish berasingan..hepi for u Jaa :)

selamat hari lahir,moga bahagia selamanya Jaa :)

so swittt lah :)

izan mama mia said...

happy besday jaa

http://miaduniaku.blogspot.com/2013/07/happy-birthday-jaa.html

Aine Ainun said...

Alhamdulillah. ..selamat hari lahir=)...

Amin..semoga terus diberikan kesihatan yang baik....dan dperkenankan doa dari DIA. ..

Rosmiza Ali said...

Happy birthday dear! ^^,

LYAfrina said...

sweetnyer..mana tak terharu..lg wishes dari suami kan.. itulah hadiah terbaik..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
COPYRIGHT by TENTANG KITA Template design by Bunga Hati Mama