Hepi Belated May!


Maaf, maaf, maaf atas kelewatan entri ni. Huhuhu. Tapi kate orang, better late than never. Ye dakkk? Hee. Ayu ooo Cik Ayu, selamat ulangtahun ye dik. Date nye 14 Mei lalu kan. Moge Ayu sentiasa sukses dalam ape jua yang diceburi. ♥

Oh ye, moge Ayu cepat² kawen. Seronok sangat dapat bace kisah cinta Ayu. Kihkihkih. Tak sangke cite kite ade persamaan yang tak kurang banyaknye. Boleh buat novel kot. ;)


Tanggal 27 Mei aritu pulak, birthday Solehah. Selamat hari lahir ye dik. Moge lebih matang dengan pertambahan usia ni. Solehah ni rajin sangat upload gambar meals seharian die kat instagram. Tahu sangat dah menu die. Berkuahkan kicap pun ade. Hihihi.

Kate orang, penggemar upload gambar makanan ni saket mental. Ade aku kesahhh, kan Solehah? Hehehe. Pedulikkk kan. (:


Haaaa. Nak menyelit sikit pasal stalker saye ni. Selamat hari jadi Cekgu Tin. Hahaha. Birthday die 25 Mei. Oleh kerana die ni suke Hello Kitty, saye bagi lah die coklat ni. Saye tempah dengan CikNa's Coklat Haven. Thanks Chicna untuk coklat yang comey lotey ni. :)

Alhamdulillahhh. Ber update jugakkk blog akhirnya. Huhuhu.


27 comments:

Yana Libra said...

hepi belated besday buat mereka~ :)

AiSyA LiEzA said...

sy un suka masakan kicap :) ho3

Yumida Huda said...

sedap la coklat tu sis
cantik lagi
hp belated bday buat ayu n solehah
moga berjaya dlm bidang yg diminati

Knor said...

selamat hari jadi juga ye utk dia..lambat pun tak apakan....

ada juga baca..sakit mental..

mungkin juga kut...heheh

BaNu Syah said...

happy belated besday semua =)

Cik Farhana said...

hoomaii ! sangat comel spt tuannya>.<

Happy Birthday jugak to cik ayu :)

Cik Nur™ said...

perghh..coklat cikna mmg comel sokmo..!

kiut giler nur tgk... :)

Hbb buat semua.. :)

izan mama mia said...

akhirnya...muncul juga cikgu kita yg amat bz ini..hhihihi...

Si Matatajam said...

HBB utk depa berdua

Si Matatajam said...

Done DIGI

Deqla Manjew said...

amboiii.. dah berupdate 1 pun dah kemain suko lagi..hahaha..tp byk lagi tu x update kan... haha.. hbb buat mereka.. comel cekelat cikna.. ;)

are_lin@yu said...

tq kak jaa up kan entry..hihi..yeke ada yg sama..wahh lbh krg lah ksah kta kn.haha

Deq's Qienz said...

hbb utk mereka :)

eita said...

sibuk bebenor kau jaa.....

-meeSUPERGIRL- said...

hppy bday to her :)

wan nurul hezrina abd halim said...

waaa cumilnya ceklat cik naa...btw hb semuanya yea nurul tak nyompek wat entri lagi..huhu

Tihara said...

happy belated besday....updet le sokmo2 jaa..

** nk tanya, jaa guna adress kemaman lagi ke? mohon inform secepat mungkin :)

Chic Na said...

errr tunggu la dpt yg ok baru update. huhu.. tq anyway..

dela said...

alahai... cutenya

Mas Zull said...

assalamualaikum fariza...hepi besday...:)

aReLaN said...

hepi belated beday buat mereka semua.hehehe...nak juga coklat sempena father's day leh??? :P

Ain Dzaya said...

nom nom nom..bestnyer cekelat!

Miszyuyu said...

hai jom join contest saya.. http://yuyukstandalone.blogspot.com/2013/06/contest-mereka-tagline-jelitawanis.html

Solehah Shamsuddin said...

bahaha akak stalk insta solehah.waa malunya.kah3 tu org mereng je ckp org yg ske tgkp pic meals skit mental. memandai je kan? haha :)

Masha Meisters said...

happy belated birthday for both of u...hehe :)

Mas Zull said...

assalamualaikum fariza...hepi belated day...;)

Tihara said...

comey coklatnya, happy birthday :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
COPYRIGHT by TENTANG KITA Template design by Bunga Hati Mama