MESTI SINGGAH DAN TERJAH BLOG MEREKA !!



HAH?? Bagi blogger² lain yang baru membaca entri ini, mungkin tertanya², kenapa "saya mesti singgah dan terjah blog mereka pulak?" Ye takkk? hee. A'haa. Untuk pengetahuan anda, mereka² ini adalah di antara:
  1. Follower² setia.
  2. Follower² yang rajin membaca dan meninggalkan komen di entri.
  3. Follower² yang rajin online.
  4. Follower² yang rajin menyumbang trafik ke blog.
  5. Follower yang sentiasa menjaga tutur bahasa dalam berkata².
Saya suka singgah dan terjah blog mereka sebab mereka akan terjah saya semula. So,tidak rugi kalau anda SINGGAH dan FOLLOW ke blog mereka. Cubalah rapat dan kenali mereka lebih dekat Mungkin pada awalnya anda tidak berkenan bila masuk pertama kali ke blog mereka, sebab blog mereka tidaklah kebabom seperti blogger² famous amous tu, tapi percayalah jika sudah beramah mesra dengan mereka, mereka lahhh yang akan menceriakan dan memeriahkan blog anda. ;)

INILAH MEREKA:
  1. AUTOPUBIZ RELOAD
  2. MISS BANU
  3. AINE AINUN
  4. DIEYNA
  5. YANA LIBRA
  6. DEQLA MANJEW
  7. 9NOL4 (saya la niiii. hee.)
  8. MS VELENTINE
  9. CIK NUR
  10. CHIC NA
  11. LELAMAISARA
  12. ETUZA
  13. SWEET HONESTY
  14. AYUNI
  15. MISYA MIALEN
  16. CIK AINI LAVENDER
  17. SOLEHAH SHAMSUDIN
  18. DYABUNGA
  19. MZHANY
  20. CENDOL
  21. M@W@R Q@SeH
  22. CIK PENGUIN_SOLEHAH
  23. KAYYANA
  24. ZAMANI
    -Jika anda berdiam diri, kemungkinan mereka pun akan berdiam diri, tetapi jika anda mesra dan rajin tinggalkan komen & baca entri mereka, mereka akan berbuat lebih dari itu. Betul kan sahabat² tegar ku?Ngeeee~

    -Jangan menilai seorang kawan hanya dari rupa paras dan penampilan blognya, tetapi pilihlah kawan yang yang benar² ikhlas dalam bersahabat. Ye takkkk?

    Nak join group ni? Terjahhhh ENTRI INI. Kalau ade kekosongan lagi, insha Allah, rezeki anda! ;)
    Senarai ini akan sentiasa diupdate sehinggalah peng-had-an akan dibuat oleh kami. Kami gelarkan diri kami, Group Segar Follower. Sayang² GSF sume & all, just call me JAA tau. Family & friends call me that name. So, harapnye lebih mesra²an lahhh lepas ni. :)

    Edited from source: Boss Arina.

    39 comments:

    izan mama mia said...

    hebat mereka ini..nanti nak terjah satu-satu...hihihi...

    Cik Nur said...

    suke tang bahagian sumber tu.. :)

    Boss Arina.. :)

    terbaik..!

    9n0L4 said...

    terjah jgn tak terjahhhhhh. hee. boss arina mmg terbaikkkkkk. ;)

    sYiRa LoKMaN said...

    terjah le saya..hehee

    9n0L4 said...

    beramah mesra lahhhh dgn kami syira. pasti kamu diterjah. hee.

    Chic Na said...

    hai Jaa! siap ada gambar abg nas tu. hehe..

    dyabunga said...

    dya pun suka yg kt bahagian ti sumber..bos arina..hihi
    terjah jgn tak terjah

    Rapunzel Cikilolo said...

    huhuhu. betul. blog tempat bersahabat yang ikhlas dan jujur :)

    Dieyna said...

    tak rela jika tak diterjah.. hehe sila2 datang menerjah ye.. ke guane big boss Arina.. haha

    p/s : Jaa next time akak balik kmn kita jumpa ye..

    etuza said...

    Masih bertahan di dalam GFS ni. Sokong sangat terjah blog group ni, pasti ada kelainan antara satu sama lain. Mesra dan berbudi bahasa...
    Tq

    etuza said...

    Cuba tengok list blog tempat Pesona siapa tertinggal arh!! ...) tak tau kira sudah ni..

    9n0L4 said...

    hehe. abg nas pun rekemen suh terjah menerjahhhh. boss arina cepat² lah check in sini. :p

    p/s: berehhhhhh kak dieyna. kite gi mkn² otok ke. sedakkk gok tu. ;)

    Cik Aini Lavender's said...

    wahh...dh jd boss mama arina kita ye =p

    mzhany said...

    halluuu, hurmm maaf la sbb hany skrg busy, siang memang takleh jengah jengah sgt gsf ni. malam la kalau ada masa pun. hrpnya ahli group tak la terasa hati yer....

    9n0L4 said...

    hihi. bos lantikan tetap ni. masing² pasti sibuk dgn urusan sdiri. GSF pasti memahami. ;)

    Tihara said...

    suka perkataan segar tu..ada di antara blog di atas dah pernah terjah n memang meka ada kunjung balas..nanti ada masa nak pergi jenguk kawan2 kat list ni..thanks Jaa :)

    Miss BaNu said...

    wahhh time kasih promote..hheheehe..ye terjah jgn x terjah..

    9n0L4 said...

    @Tihara

    hee. segar sentiasa. jenguk jgn tak jenguk kak. ;)

    eita said...

    kalau free..leh lah singgah jap2 lagi...
    ngantuk..

    Dieyna said...

    jom jom singgah,,,, dah sedia teh o panas dah ni hari ni hehe

    Ayumi Comot said...

    hehehe..setuju..akak mmg the best la...suke keep in touch...ye dok? syg akak:)

    9n0L4 said...

    @eita
    sikit sikit lame lame dan la singgah sume tu. hee.

    9n0L4 said...

    @Dieyna
    kak. chezzy wedges skali, jgn dilupe tu. ;)

    9n0L4 said...

    @Ayumi Comot
    huhu. cayang² ayu juge. keep in touch ya!

    Yana Libra said...

    terjah jangan tak terjah..hehe~~ :D

    etuza said...

    makin bertambah segar ya..ada kawan male dah..tahniah zamani84

    9n0L4 said...

    @Yana Libra
    hehe. terjahlah tiap kali ade entri baru kan . ;)

    9n0L4 said...

    @etuza
    tahniah cekgu. dah berteman jugak akhirnyaaaaa. ;)

    @ deqla manjew said...

    wajib terjah! suka dgn blog2 mereka ni termasok blog sy...hihi...kalo yg mana x smpt terjah tu jgn kecil hati ya...mungkin x smpt berblogging tp apapun akn tetap terjah bila ada waktu.... :)

    ieda said...

    salam kenal dan singgah

    jalan2 mencari teman sesama blogger agar ukwah berpanjangan ;)

    9n0L4 said...

    @@ deqla manjew
    suka dorg juge. kalo tak sempat terjah, wajib qadha balik kan. hee.

    9n0L4 said...

    @ieda
    amin. mekacihhh sbb sudi singgah. selamat terjah GSF ye. ;)

    ejulz said...

    sy pun nak jugak.. terjah jgn x terjah.. hehe

    9n0L4 said...

    @ejulz
    hehe. nak jugak die tu. ;)

    maszull said...

    assalamualaikum fariza...wah seronoknya mama pun nak terjah la blog die org tu....sori la kebelakangan ni x sempat nak BW sbb sibuk sedikit ...:)

    9n0L4 said...

    @maszull
    waalaikumussalam mama. takpe, adatlah lapang lawan nya sibuk kan. jemputlah terjah ye.

    shahdiana said...

    tak dapat jadi gsf dapat jadik follower awak pun dah okay/////

    miss R said...

    nampak menarik ni... shhh..!

    9n0L4 said...

    @shahdiana
    hehe. ye keee. mekasihhhhh. untung dapat follower mcm yana ni. ;)

    Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
    COPYRIGHT by TENTANG KITA Template design by Bunga Hati Mama