Jom bace blog & kenali diorang #2 !


Bagi yang belum terjah part #1, boleh rujuk entri ni. (:

Oleh kerana saya diam tanpa berita selama 11 hari yang lalu, 1st segmen saya pun tergendala. Huhu. Jadi, saya extend kan lagi tempoh untuk join. Yang belum join, dipersilakanlahhh dengan penuh hormatnyaaa. Jom le kite berkenalan. Hee. Okey Okey. Sian betul peserta² segmen saya duk menunggu di list kan. Jom terjah & kenal dorang! ;)

11.  http://iqaqayra.blogspot.com/2012/03/segmen-suaikenal-taaruf-ice-breaking.html 
12.  http://kaisaraaiman.blogspot.com/2012/03/segmen-suaikenal-taaruf-ice-breaking.html 
13.  http://inassyuhaidah-mystory.blogspot.com/2012/03/segmen-suaikenal-taaruf-ice-breaking.html 
14.  http://darlieyana.blogspot.com/2012/03/segmen-suaikenal-taaruf-ice-breaking.html
15.  http://zamani84.blogspot.com/2012/03/segmen-suaikenal-taaruf-ice-breaking.html
16.  http://sanisahsabu.blogspot.com/2012/03/segmen-suaikenal-taaruf-ice-breaking.html
17.  http://ainblogger.blogspot.com/2012/03/segmen-suaikenal-taaruf-ice-breaking.html
18.  http://lavender498032.blogspot.com/2012/03/segmen-suai-kenal-taaruf-ice-breaking.html
19.  http://ceritacintachenta.blogspot.com/2012/03/segmen-suaikenal-taaruf-ice-breaking.html 
20.  http://zitaomar.blogspot.com/2012/03/segmen-suaikenal-taaruf-ice-breaking.html

Jangan pule follow dorang sekali tau. Alang² BW dan kenal² kan. Ye takkk? ;)

2 comments:

Tihara said...

seronok segmen ni Jaa, walopon selama ni akak decide nak low profile..nyorok balik pokok munge matehari..kua3 :D

9n0L4 said...

hehe. main cak cak. terima kasih kak, sbb sudi join. ;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
COPYRIGHT by TENTANG KITA Template design by Bunga Hati Mama