BEN ASHAARI DAN BLOG AKU



Klik header BA di atas ni untuk join.

A word in similar:  MESRA. ;)


47 comments:

Cik Nur said...

blog ni pun dah owsome cm blog abg ben.. :)

9n0L4 said...

@Cik Nur
huishhhhh. cik nur ni perli eh. huhu. ohsem sikit² je. ;)

@ deqla manjew said...

jeles tgk blog ni.. pink sgt...hihihi... selmt bersegmen dear! :)

Hazmirull Shamsudin said...

dri segmen yg sama follow awk..n follow saya blik..

Pka Rahim said...

hai pka pon join segmen abg ben.
jom singgah blog pka.

http://pkaemerald.blogspot.com/2012/04/ben-ashaari-dan-blog-aku.html

tq :)

Cik Kay Jue said...

ckj dtg melawat.. :)

Rahmah Ram Ram said...

as salam..

singgah sini dari segmen yang sama...salam kenal

AyueJean said...

Join jugak segmen ni...
Hehheeheh... =D

http://ayuejean.blogspot.com/2012/04/segmen-ben-ashaari-dan-blog-aku.html

Masz Sidek said...

singgah dr segmen yg sama... :)

http://masrinasidek.blogspot.com/2012/04/ben-ashaari-dan-blog-aku.html

Syakir Rahman said...

dtg dr blog abg ben :D

9n0L4 said...

@@ deqla manjew
hihi. ngade la tu nak jeles². auwww. hee. ;)

9n0L4 said...

@Hazmirull Shamsudin
thanks. tak dapat nak terjah blog. profile not available? huhu. ;)

9n0L4 said...

@Pka Rahim
tq kembali pka. nnt kite gi terjah. ;)

9n0L4 said...

@Cik Kay Jue
terima kasih ckj. dah gi melawat blog awak. ;)

9n0L4 said...

@Rahmah Ram Ram
selalu je join segmen BA. byk kali kenal dah rasenye. ;)

9n0L4 said...

@AyueJean
hehe. segmen BA sume org pun nak join kan. ;)

9n0L4 said...

@Masz Sidek
tq. bape kali dah terserempak join segmen BA same² kan. ;)

9n0L4 said...

@Syakir Rahman
thanks. sudah terjah blog awak. slmt berblog ye. ;)

si kiut lavender said...

eh..messraa...

hikhikhik

salykin sobry said...

singgah =)

♥ Miss Hearty ♥ said...

hai awk yg sweet ! sy dtng dri segmen abg ben :)heppy blogging & jemputlah ke blog sy ek ^^

http://heartylolipop.blogspot.com/2012/04/segmen-ben-ashaari-dan-blog-aku.html

Chic Na said...

setuju. tuan punye blog ni mmg sgt mesra & peramah. :)

Aziela said...

Singgah sini juga....

Jay said...

Datang dari segmen yang sama..salam kenal:)

NAL said...

untungkan join segmen abg Ben..dpt naikkan traffik juga..btw blog awak pun dah hebat mcm otai :p

maszull said...

assalamualaikum fariza....mama pun join gak segmen ni tadi...:)

Tihara said...

dah lama dah tak join blog BA ni..g blog dia pn dah tk pernah dah sbb ske g blog jaa lagi..hihiks :D

Tihara said...

alamak jaa..td akak ada send comments tk tau masuk ke tak..huhu

Mk Syahir said...

Assalamualaikum
singgah sini dari segmen yang sama =)
follow sini jugak =)
jom datang blog saya pulak ye =)

jemput baca entry yang ni..ada info berguna untuk dikongsi buat semua =)

http://mksyahir.blogspot.com/2012/04/saya-tegur-sebab-saya-sayangkan-awak.html

Ini Kisah Tia said...

saya tak join , tapi saya datang nak sokong :)
happy blogging yea ..

9n0L4 said...

@si kiut lavender
hehe. mesraaaaaaaaa la sgt kan. ;)

9n0L4 said...

@salykin sobry
terima kasih. sudah terjah blog sepoyo ben. ;)

9n0L4 said...

@♥ Miss Hearty ♥
thanks. same je eh kite, join 2 segmen BA. ;)

9n0L4 said...

@Chic Na
ehemmm. takde lah peramah sgt pun. dlm blog aje kot. kat luar, tersipu² ni. hee.

9n0L4 said...

@Aziela
thanks. datang jugak partner GA miss banu kat sini ye. ;)

9n0L4 said...

@Jay
terima kasih. sudah bersantai ke blog jay kejap tadi. ;)

9n0L4 said...

@NAL
takde lah hebat cenggitu. belum tahap otai lagi ni. umur pun tak sampai setengah tahun pun lagi. ;)

9n0L4 said...

@maszull
waalaikumussalam mama. tapi kite tak dapat pape komen pun dari BA. huhu.

9n0L4 said...

@Tihara
masuk je tu. haha. jgn buat statement gitu kak. ade org tak tidor mlm nnt. ;)

FL blogh0use said...

yuhuu !! yana datang dari segmen yang sama ;)

9n0L4 said...

@Mk Syahir
waalaikumussalam syahir. thanks ye. sudah terjah entri blog tadi. terbaikkk. ;)

9n0L4 said...

@Ini Kisah Tia
mekacihhhh tia. hepi blogging too. ;)

9n0L4 said...

@FL blogh0use
thanks. cantik blog yana. dah gi terjah tadi. ;)

Arina Shamsul said...

mesra pengguna dear..hihihi

keli menari said...

jom mesra ! ^^

9n0L4 said...

@Arina Shamsul
hihi. lebih kurang la tu kot. tgk sape yg buat la kan. ;)

9n0L4 said...

@keli menari
jom jom. hee. dah gi terjah ke blog awak. ;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
COPYRIGHT by TENTANG KITA Template design by Bunga Hati Mama