Jom bace blog & kenali diorang #3 !



Bagi yang belum terjah part #1 & #2, boleh rujuk entri ni dan entri ni. (:
 
Makin nak tutup segmen ni, makin ramai pulak yang join. Alhamdulillah. Thanks ye korang² yang sudi join & memberi sokongan pada blogger picisan seperti saya. Seronok dapat kenal dengan anda sume. Semoga ukhuwah maya ini diberkati oleh Allah jua. Yang lain bile lagi? Hee. Jom redah ke blog mereka ! ♥

21.  http://yayabunga.blogspot.com/2012/03/segmen-suaikenal-taaruf-ice-breaking.html
22.  http://sofiyahasya.blogspot.com/2012/03/segmen-suaikenal-taaruf-ice-breaking.html
23.  http://fyzaitusaia.blogspot.com/2012/03/segmen-suaikenal-taaruf-ice-breaking.html
24.  http://azzafdzal.blogspot.com/2012/03/segmen-suaikenal-taaruf-ice-breaking.html
25.  http://cappuccinochocolate.blogspot.com/2012/03/segmen-suai-kenal-taaruf-ice-breaking.html
26.  http://funkopyloveff.blogspot.com/2012/04/segmen-suai-kenaltaarufice-breaking.html
27.  http://nyteamlife.blogspot.com/2012/04/segmen-suaikenal-taaruf-ice-breaking.html
28.  http://gadisborneo-bawahbayu.blogspot.com/2012/04/segmen-suaikenal-taaruf-ice-breaking.html
29.  http://theprofmie.blogspot.com/2012/04/segmen-suaikenal-taaruf-ice-breaking.html
30.  http://noruazuran.blogspot.com/2012/04/segmen-suai-kenal-taaruf-ice-breaking.html 

Alang² redah meredah, terjah menerjah tu, follow & komen lah entri yang menarik hati anda sebagai tanda perkenalan tau! (:

8 comments:

Dieyna said...

Asal Dungun kan?? On the way balik Dungun tu, singgahlah umah akak kat Paka.. Boleh makan cheezy wedges hehe

9n0L4 said...

@Dieyna
membesar di Dungun. asal Losong, KT kak. jgn diajak, nnt tercongok kat depan rumah. hee.

etuza said...

Asalam dek, berapa semua GFS tu..tempat pacik ada tak tertinggal, tolong bagitau ya..dah kabur mata ni maklum berumur da..tapi hati besar nak juga berblog2 dah minatkan..fb saya tak minat, banyak sangat kutuk-kutuk orang fb tu.asalam pagi subuh ya

@ deqla manjew said...

canteknye blog dye...huhu...hurm, deqla x smpt join segmen u dear...sori sgt... hukhuk

9n0L4 said...

@etuza
kalau tak silap ade 23 termasuk arina. rsnye cekgu punye dah complete kot. ;)

9n0L4 said...

@@ deqla manjew
hehe. mekacihhh pada arina sbb mencantikkan blog ni. klu deqla nak join segmen, sempat lagi dear. for u, anything. ;)

kay_are said...

waah.. banyak nye yang join.. dah angka 30.. tahniah2 semoga mendapat ramai kenalan blogger yang baru ye =)

9n0L4 said...

@kay_are
alhamdulillah. terima kasih. same² kite berkenalan. barulah syok nak BW & komen entri. ;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
COPYRIGHT by TENTANG KITA Template design by Bunga Hati Mama