Ke mana saya 2 3 hari ni?



Penat. Penat yang terrramat. Saya baru je selesai join perkhemahan unit beruniform di sekolah. Ade ke rakan blogger yang tercari² saya? Hee. Selama 2 3 hari sebelum ni mmg tak dapatlah nak blogwalking macam biasa. Maaf ye. List penuh peserta segmen pun belum buat lagi.

Sekarang ni dalam kepala otak cume nak qadha' tidur je. Huhu. Tapi rindu korang sume. Tu yang gagahkan diri bukak blog ni. Perlahan² saya akan singgah ke blog² anda sume. Jage². (:

Esok cuti. Yahoooooooooo. Nak rehat puas². ;)

24 comments:

etuza said...

Selamat berhujung minggu ya..

~Sweet Honesty~ said...

wahh..selamat qada tidur yee..

Chic Na said...

patutlah lama menghilangkan diri. hehe.. take gud rest Jaa. :)

9n0L4 said...

@etuza
terima kasih cekgu. slmt berhujung minggu. ;)

9n0L4 said...

@~Sweet Honesty~
hee. ngantuk sgt. tak cukup tido 2 3 hari ni.

9n0L4 said...

@Chic Na
mekacihhh chic na. hehe. hepi weekend! ;)

Cik Nur said...

penat ye..!
xpe..rehat cukup..pastu baru boleh jalan2 ke blog..:)

selamat cuti..!

9n0L4 said...

@Cik Nur
haah. sakit² badan ni. slmt berhujung minggu cik nur. ;)

Tihara said...

patutlah senyap sesunyi-sunyi nyer..busy camping.. :)

Aine Ainun said...

takpe...berehatla OK=)))

sweet PINK sungguh blog ni=))

Rapunzeel Cikilolo said...

have a great weekand ya!

9n0L4 said...

@Tihara
tu lahhhh. rindu betul nak terjah blog kak tiha ni. hee.

9n0L4 said...

@Aine Ainun
mekacihhhhhh AA. nak rehat puas². (:

9n0L4 said...

@Rapunzeel Cikilolo
thanks ye. slmt berhujung minggu juge. hee.

eita said...

best r ada kem...
esok kena sekolah balik...
huhuhu

@ deqla manjew said...

mesti la tercari2...kita kan satu geng! :)

dyabunga said...

ada perkhemahan rupanya..slmt tidur..hihi

Misya Mialen said...

selamat berehat ya;)

9n0L4 said...

@eita
huhu. cutiiiiii satu hari. cukup la kot buat cover blogwalking.

9n0L4 said...

@@ deqla manjew
hee. ye ke tuuu. ntah² deqla pun same tak, hilang 2 hari ni.

9n0L4 said...

@dyabunga
hihi. camping la sangat kan. sampai tak reti nak tidor.

9n0L4 said...

@Misya Mialen
misya juge. slmt beristirehat tau. (:

ieda said...

oooo perkhemahan .. best nie dikk
dah lamaa tinggalkan alam macam nie .. misss sgt2 ;)

9n0L4 said...

@ieda
best tapi penatttt kan. hee. berbaloi la. byk bnde boleh blaja. ;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
COPYRIGHT by TENTANG KITA Template design by Bunga Hati Mama