BEN ASHAARI TANYA 5 BLOG BEST PILIHAN SAYA



Huihhhhhh. Lame tak join segmen. Maklumlah sibuk dengan segmen sendiri. Huhu. Okey. Meh join segmen BA ni cepat. BEN ASHAARI TANYA 5 BLOG BEST PILIHAN SAYA. Klik tajuk atau header kalau nak join. ;)

5 blog best yang menjadi pilihan saya ialah:

 Pertama - aReLaN

 Sebab jadi pilihan? Dulu di awal pembabitan saya berblog, owner blog ni rajin komen entri saya. Entri die pun not bad dan die selalu dapat banyak komen dari blogger lain. ;)

Kedua - Cik Bunny

Sebab jadi pilihan? Rasenya tak perlu diperkenalkan kot. Entrinya penuh dengan panduan buat blogger lain. 

Ketiga - Herba Tihara

Sebab jadi pilihan? Entrinya wajib saya baca. Owner blog, Kak Tiha ni juga friendly dan sangat menghargai readers blog die. 

Keempat - Bunga Hati Mama

Sebab jadi pilihan? Entrinya juga wajib saya baca. Owner blog, Arina ni juga sangat pemurah orangnya. Die lahhh yang make over blog saya!



 Sebab jadi pilihan? Blog ni ade 2 owners. Kalau anda klik iklan di blog ni, pasti dia akan reklik iklan blog anda! ;)

Sebenarnya, banyak lagi yang best. Sampai termenung lahhh saya depan lappy tadi, duk wat pilihan tapi terpaksa ikut syarat cukup 5 aje. Huhu.


46 comments:

dyabunga said...

semua best2..

9n0L4 said...

@dyabunga
dya pun best jugak. terselit di word BEST tu. ;)

Cik Nur said...

semuanya terbaik..!
yg penting biss boss tu mmg baik lagi pemurah orgnya.. :)

Tihara said...

terharunya sebab kita baru kenai, terima kasih ..alhamdulillah..semua blog kawan2 best2 belaka kan :)

~Sweet Honesty~ said...

mmg best..semua dh sya follow..(^_^)

Cik Lyeen said...

Follow sini..dtg dr segmen yg sama..:)
Nah...lyeen bg cupcakes kat sini...:)

http://dewisyifaindehouse.blogspot.com/2012/04/ben-ashaari-tanya-5-blog-best-pilihan.html

MISS Z BERCELOTEH said...

Hai awak...miss z lepak sini..

miss z sini sggah sini dari segmen BA
jemput dtg blog miss z pla

http://misszberceloteh.blogspot.com/

9n0L4 said...

@Cik Nur
betul tu. cik nur pun baik jugak. tak sombong. ;)

9n0L4 said...

@Tihara
tulahhh kak. berpinor² mate ni duk pilih. sume terbaikkk. ;)

9n0L4 said...

@~Sweet Honesty~
bestkan sweety dorang. mesti follow dorg ni. ;)

9n0L4 said...

@Cik Lyeen
terima kasih. nanti nak gi terjah entri. ;)

9n0L4 said...

@MISS Z BERCELOTEH
mekacihhh sebab sudi lepak sini. insha Allah akan gi terjah blog kejap lagi. ;)

Dieyna said...

lotih nak bw ari ni... huhu semua best tu.. hehe ngantuk weh...

aReLaN said...

sori la ye skang dah makin kurang mengomen.kebusyan semakin menjadi2.wuuuuuuu...

Cik Bunny said...

2 words tak terhingga
"Terima Kasih"
=D

9n0L4 said...

@Dieyna
hee. klu ngantuk, tidorlah kak. esok² boleh BW.

9n0L4 said...

@aReLaN
huhu. takpelah. nak wat macam mane kan. ade mase, singgah la komen ye. ;)

9n0L4 said...

@Cik Bunny
terima kasih kembali. cb the best. ;)

muchang said...

Wah thanks recommend. Tak pernah langsung lagi kenal lima-lima blog ni :)

9n0L4 said...

@muchang
wajib kenal lima ni dan kat word BEST tu pun ade link bloggers hebat. ;)

Zamani said...

tak join, tp Zam nk tmpg bw kat sini~ :)

eita said...

yang kenal kat senarai tu..
kak tiha sorang je..
huhuhuhu

9n0L4 said...

@Zamani
bolehhhh sgt. jgn lupe BW peserta² segmen suaikenal aritu juge ye.

9n0L4 said...

@eita
so ape lagi, kenal² la dgn yg lain tu. berbaloi². hee.

etuza said...

tahniah yg terpilih. tumpang happy

aReLaN said...

insya-ALLAH.akan kucuba untuk curi masa singgah sini ye.hehehe

Romeo Laut said...

Semua blog tu best. Nice la..

9n0L4 said...

@etuza
cekgu pun ade jugak tu terselit di word BEST. ;)

9n0L4 said...

@aReLaN
terima kasih atas janji itu. hee. same²lah kite curi masa. ;)

9n0L4 said...

@Romeo Laut
ye betul. jemputlah terjah ye. (:

~::Chenta::~ said...

Sy dh terjah mereka ..
memang betol !

9n0L4 said...

@~::Chenta::~
insha Allah bakal jadi blog pilihan chenta la jugak nnt. hee.

lelamaisara said...

Tahniah tahniah pada yg terpilih

9n0L4 said...

@lelamaisara
mama pun terpilih jugak tu. ade di word BEST. ;)

hamzah ian said...

lawo lawo lima blog ni.. ehhe

maszull said...

assalamualaikum fariza....selamat bersegmen yer...:)

9n0L4 said...

@hamzah ian
hee. kan? tu yg jadi pilihan tuhhh. (:

9n0L4 said...

@maszull
waalaikumussalam mama. jemputlah BW dorg ye. ;)

Arina Shamsul said...

ASSALAMMUALAIKUM DEAR :)

Ya betullah saya tak perasan,terleps baca entri ni..

thanks dear :) muah! ahakss.

oh pasal no hf tu,bukan taknak bagi dear :) tapi sudah terlupa bagi dah..hahaha..nanti sy bg k :)

jangan kecik hati ye :)

9n0L4 said...

@Arina Shamsul
hee. terima kasih kembali arina. no heartache lah. saje ngusik. ;)

ary_lee said...

Hope my blog to b on d list soon^^
Nice to know u^^

*Sorry itu ayat copy pes
Xlarat nak taip byk kali*

9n0L4 said...

@ary_lee
hee. takpe. nnt nak gi terjah your blog. ;)

Yana Libra said...

wah, blog saya tersenarai lah~~~ :D

sori, baru ada masa nak bw ni..hehe~

time kasih sebab pilih blog saya walaupun partner saya tu partner lelap..huhu~~~ :D

9n0L4 said...

@Yana Libra
terima kasih kembali. kalau tak sebok, BW la selalu ke sini ye. ;)

Yana Libra said...

insya'Allah..hehe~~~ :)

9n0L4 said...

@Yana Libra
sayang yana banyak² hee. saling BW lah ye sambil main tekan² picit² klik². ;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
COPYRIGHT by TENTANG KITA Template design by Bunga Hati Mama