Melekat di bloglist saya berbulan² !



Nahhhhhhh. Ini dia list penuh peserta segmen saya. Maaflah saya terlambat. Banyak jugak suka duka saya dalam menjalankan segmen ni. Dari tarikh tutup dipostpone, tersekat di tengah jalan akibat blog diprivatekan, due date ditangguh lagi dan sehingga lah terjadinye satu due peristiwa menarik hati saya. Mungkin menarik hati anda jugak kot. Nanti saya ceritakan di entri berikutnya ye? Hee. Jom, check it out. ;)

 1.   http://herba-tihara.blogspot.com/2012/03/segmen-suaikenal-taaruf-ice-breaking.html
 2.   http://haruno-hana.blogspot.com/2012/03/161ai-no-kotoba-segmen-suaikenal-taaruf.html
 3.   http://aisyalieza.blogspot.com/2012/03/segmen-suaikenal-taaruf-ice-breaking.html
 4.   http://mulan-sahbanu.blogspot.com/2012/03/segmen-suaikenal-taaruf-ice-breaking.html
 5.   http://wanawanachup.blogspot.com/2012/03/segmen-suaikenal-taaruf-ice-breaking.html
 6.   http://untukkite2jep.blogspot.com/2012/03/segmen-suaikenal-taaruf-ice-breaking.html
 7.   http://itsmetira.blogspot.com/2012/03/segmen-suaikenal-taaruf-ice-breaking.html
 8.   http://merahitusagaymail.blogspot.com/2012/03/segmen-suaikenal-taaruf-ice-breaking.html
 9.   http://syamiminazifa.blogspot.com/2012/03/segmen-suaikenal-taaruf-ice-breaking.html 
10.  http://anizshafiha99.blogspot.com/2012/03/segmen-suaikenal-taaruf-ice-breaking.html
11.  http://iqaqayra.blogspot.com/2012/03/segmen-suaikenal-taaruf-ice-breaking.html 
12.  http://kaisaraaiman.blogspot.com/2012/03/segmen-suaikenal-taaruf-ice-breaking.html 
13.  http://inassyuhaidah-mystory.blogspot.com/2012/03/segmen-suaikenal-taaruf-ice-breaking.html 
14.  http://darlieyana.blogspot.com/2012/03/segmen-suaikenal-taaruf-ice-breaking.html
15.  http://zamani84.blogspot.com/2012/03/segmen-suaikenal-taaruf-ice-breaking.html
16.  http://sanisahsabu.blogspot.com/2012/03/segmen-suaikenal-taaruf-ice-breaking.html
17.  http://ainblogger.blogspot.com/2012/03/segmen-suaikenal-taaruf-ice-breaking.html
18.  http://lavender498032.blogspot.com/2012/03/segmen-suai-kenal-taaruf-ice-breaking.html
19.  http://ceritacintachenta.blogspot.com/2012/03/segmen-suaikenal-taaruf-ice-breaking.html 
20.  http://zitaomar.blogspot.com/2012/03/segmen-suaikenal-taaruf-ice-breaking.html
21.  http://yayabunga.blogspot.com/2012/03/segmen-suaikenal-taaruf-ice-breaking.html
22.  http://sofiyahasya.blogspot.com/2012/03/segmen-suaikenal-taaruf-ice-breaking.html
23.  http://fyzaitusaia.blogspot.com/2012/03/segmen-suaikenal-taaruf-ice-breaking.html
24.  http://azzafdzal.blogspot.com/2012/03/segmen-suaikenal-taaruf-ice-breaking.html
25.  http://cappuccinochocolate.blogspot.com/2012/03/segmen-suai-kenal-taaruf-ice-breaking.html
26.  http://funkopyloveff.blogspot.com/2012/04/segmen-suai-kenaltaarufice-breaking.html
27.  http://nyteamlife.blogspot.com/2012/04/segmen-suaikenal-taaruf-ice-breaking.html
28.  http://gadisborneo-bawahbayu.blogspot.com/2012/04/segmen-suaikenal-taaruf-ice-breaking.html
29.  http://theprofmie.blogspot.com/2012/04/segmen-suaikenal-taaruf-ice-breaking.html
30.  http://noruazuran.blogspot.com/2012/04/segmen-suai-kenal-taaruf-ice-breaking.html
31.  http://aimamazlanafna.blogspot.com/2012/04/segmen-suaikenal-taaruf-ice-breaking.html
32.  http://akmaluv90.blogspot.com/2012/04/segmen-suaikenal-taaruf-ice-breaking.html
33.  http://nourayuadieb.blogspot.com/2012/04/segmen-suaikenal-taaruf-ice-breaking.html
34.  http://tiniersakura.blogspot.com/2012/04/segmen-suai-kenal-taaruf-ice-breaking.html
35.  http://mandysukamenaip.blogspot.com/2012/04/segmen-suaikenal-taaruf-ice-breaking.html
36.  http://icumm-icum.blogspot.com/2012/04/segmen-suaikenal-taaruf-ice-breaking.html
37.  http://shar90bez.blogspot.com/2012/04/segmen-suaikenal-taaruf-ice-breaking.html
38.  http://diariesaya.blogspot.com/2012/04/segmen-suaikenal-taaruf-ice-breaking.html
39.  http://wardahilmu.blogspot.com/2012/04/segmen-suaikenal-taaruf-ice-breaking.html
40.  http://shierasyahirah.blogspot.com/2012/04/segmen-suaikenal-taaruf-ice-breaking.html
41.  http://gadeshmanje.blogspot.com/2012/04/segmen-suaikenal-taaruf-ice-breaking.html
42.  http://kinarakinatara-beebeey.blogspot.com/2012/04/segmen-suaikenal-taaruf-ice-breaking.html
43.  http://qierahoney.blogspot.com/2012/04/segmen-suaikenal-taaruf-ice-breaking.html
44.  http://garamitumasin.blogspot.com/2012/04/segmen-suaikenal-taaruf-ice-breaking.html
45.  http://anispunyepink.blogspot.com/2012/04/segmen-suaikenal-taaruf-ice-breaking.html
46.  http://contengantakberseni.blogspot.com/2012/04/segmen-suaikenal-taaruf-ice-breaking.html
47.  http://zierwazainal.blogspot.com/2012/04/segmen-suai-kenal-i-taaruf-i-ice.html
48.  http://mylovely-fieda.blogspot.com/2012/04/segmen-suaikenal-taaruf-ice-breaking.html

Alhamdulillah. Genap 48 sumenye. Nombor yg cukup besar bagi saya walaupun pada zahirnya kecil berbanding jumlah follower saya kan. Takpelahhh. Mungkin yang lagi 900++ tu sibuk dan tak berkesempatan nak join segmen ni kan. No heart feeling. Hee. Terima kasih buat 48 blogger yang sudi menjayakan segmen ni. Kalau ade yang tertinggal, cepat bagitau ye. So far, segmen ni telah mencapai matlamat untuk bersuaikenal. Walaupun ada juge yang ala² biarlah rahsia untuk sesetengah details, tapi dorang mesti cover balik dengan menambah details yang lain. Korang sangat sporting !

Sebagai tanda penghargaan saya pada sokongan anda sume, saya akan abadikan link blog anda sume di sidebar saya tak lama lagi. Harap² tak jejaskan cepat/lambat loadingnya blog saya ni. Jadi, rajin²lah update entri yang menarik minat saya tau. Sebab saya tak mampu nak berjanji untuk terjah ke blog anda sume setiap hari akibat kekangan masa yang tak mengizinkan. Bloglist wajib terjah saya setakat ni pun sudah hampir 40 blog. Huhu. Tapi, apa yang boleh saya janjikan ialah sekali saya terjah, pasti saya akan klik sume iklan yang ada di blog anda sume. Pinky promise!! Hee. Suke takkkkkk? :)


43 comments:

~Sweet Honesty~ said...

saya tiada kesemapatan utk join..sila maafkan saya(^_^)

Miss BaNu said...

wahh terjahhhh...
kpd tuan penganjur-salam perkenalan..saya budak baru kt sini..salah silap tolong tjukkan yer hehehe..bajet mcm x kenal jer kan haha..sedangkan selalu je kita singgah menyinggah ni haha.. ^_^
keep in touch..lalalala

9n0L4 said...

@~Sweet Honesty~
takpe sweety. anda dimaafkan. ;)

9n0L4 said...

@Miss BaNu
haha. nakal je banu ni. keep in touch ye. slmt BW geng 48 ni tau. ;)

zera eira said...

ala, ta sempat na join. :( tapi takpe, lau ade masa terluang, zera jenguk semua. :)

✽ ⓔ ⓔ ⓘ ⓨ ⓢ ⓢ ✽ said...

yey! anti kiter buat entri best2 (^___^)hohoho

9n0L4 said...

@zera eira
jenguk sume tau. sikit² nnt dan la abis BW sume. hee.

9n0L4 said...

@✽ ⓔ ⓔ ⓘ ⓨ ⓢ ⓢ ✽
hee. i'll be waiting. cant wait lah ape yg menarik tu. ;)

IQA QAYRA said...

NO 11 ,hehe.. sangat rinduuuuuuu pada kakak :)

Sherwieyna Muzzawer said...

Salam kenal. I baru follow blog ni, menarik sangat. Follow i balik ye..tq..;)

dyabunga said...

kalau tak join segmen ni pun dya akan still singgah sini..:D

9n0L4 said...

@IQA QAYRA
rindu juge pada adek Shafiqah nan sorang. hee.

9n0L4 said...

@Sherwieyna Muzzawer
terima kasih. jangan lupe bace entri ye. ;)

9n0L4 said...

@dyabunga
hehe. thanks dya. stil singgah ke blog dya juge. (:

Dieyna said...

Akak ada disitu,, hehe

9n0L4 said...

@Dieyna
huhu. sudah pasti. nombor bertuah 39. ;)

hahafyza said...

sis spe ekk yg no 23 tuu ea ? hihi ~ nantii fyza terjah smue belogg yg join tuu . :D

sis jgn lupe klik kite punye iklan , tapi sekarang tak letak lagii ;)

NAL said...

no. 27..tQ sebab abadikan dibloglist..NAL pun belum sempat terjah entri peserta yang lain..insha Allah kalau da masa NAL akan terjah..tq so much sebab awak sudi invite.. ^^

9n0L4 said...

@hahafyza
hehe. awak la tuuuu. comel ar buat tanye camtu? :p
terjah sume tau dear. slmt berkenalan. ;)

SyamimiNazifa said...

yeah , ada pon . ada masa mimi singgah blog2 tu ;)

Tihara said...

tahniah untuk segemn ni Jaa..keep it up :)

maszull said...

assalamualaikum fariza....wah tahniah ye ramai juga yg join ...:)

9n0L4 said...

@NAL
my pleasure. ade mase, terjah la sume ye. ;)

9n0L4 said...

@SyamimiNazifa
okeh. jangan lupe singgah tau. ;)

9n0L4 said...

@Tihara
terima kasih kak tiha. berkat sokongan akak jugak ni. orang 1st join. (:

9n0L4 said...

@maszull
waalaikumussalam mama. kalau mama join mesti bertambah ramai. hee.

Cappuccino said...

wahh ! num 25 lah :)
thnkyouuu sis ! rajin2 lah singgah belog sy ye lepas ni.
Hihi salam perkenalan ^^

9n0L4 said...

@Cappuccino
hihi. insha Allah same²lah kite menyinggah ye. ;)

kina said...

suka2:)
saya si gadis bernombor 42:)

9n0L4 said...

@kina
suke eh. terima kasih gadis no 42. hee.

~ KaiSara AiMan PunYe BloG ~ said...

tq;)

izan mama mia said...

oo..camana boleh ter tak joint ni...ish..ish..ketinggalan rupanya..

9n0L4 said...

@~ KaiSara AiMan PunYe BloG ~
terima kasih kembali. jemput terjah kawan² lain ye. ;)

9n0L4 said...

@izan mama mia
aritu mama kate nak join tapi kate takde mase? huhu.

fieda said...

org terakhir rupanya kak fieda join..huhuhu..takper asalkan tersenarai...mekasih jaa dan tahniah sbb segmen ni dikira berjaya tau..ramai jgk yg join tu..nanti kak fieda nak pi terjah la geng2 ni..

9n0L4 said...

@fieda
huhu. terima kasih kembali kak. jemput² terjah sumenye. ;)

shahdiana said...

heheh...ada jugak termasuk nama yana ek...selamat berkenalan...semuga berkekalan...hehehe..nanti kita updated..sekarang ni macam tak tentu hala idup..wah..ayat....:D

9n0L4 said...

@shahdiana
hehe. mestilah ade yana. slmt update yg best² & terjah sume org ye. ;)

Cik Adieb said...

Wahhh,no 33.Cantiknya nombor.Thanks :D

9n0L4 said...

@Cik Adieb
terima kasih kembali. jemputlah BW paserta lain juge ye. ;)

Ayumi Comot said...

hehehe..suke masuk lam list..no 6 tu, kire ayu peserta ke 6 ke yang join? hikhik

puteri cahaya. said...

syukran... akak dlm list no. 17.. jom singgah blog akak.. jemput

puteri cahaya. said...

http://ainblogger.blogspot.com/2012/03/segmen-suaikenal-taaruf-ice-breaking.html

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
COPYRIGHT by TENTANG KITA Template design by Bunga Hati Mama